Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 28

gusta spune:
Votez si eu pentru alaska.
Revin azi ca mai am 2 cadouri de luat la olandez si pui.
Tanti Z multumesc de sfat si asa e trebuie sa traiesc doliu ca eu am incercat trec peste dar nu se poate.
Marilena si Mara Augusta

alra spune:
Buflea, eu iau de la supermarketul normal varza acra taiata fin ambalata la punguta, marca Herta. La noi e la zona de legume ambalate, acolo unde sunt sii cartofii prefierti la punguta, sau pe langa mezeluri.
E facuta sub standard belgiano-francez-german, deci e super ok. De la magazinele mici, de nationalitati, nu am incredere.
Nu fac sarmale ci musaca de varza.

kariguld spune:
buflea, bafta cu sarmalele!
sa va spun cum se pregateste baby puten. se scoate oratania din punga si se verifica de continuturi scarboase, gen resturi de pene sau mate. apoi i-am facut o baie calduta, l-am operat de surplusul de piele (barbatul a spus: "ce l-ai belit asa de piele?" sper ca nu citeste nimeni prostia asta). dintre condimente am ales sare, usturoi granulat, diferite piper macinat. apoi i-am dat o unsoare cu ulei de usturoi. trei cani de apa cu cateva lingui de sos de rosii. acum se odihneste in tava cuminte. cred ca-i place cum l-am toaletat!
mihaela, spune adevarul la copii in legatura cu mos Craciun. imi amintesc ce dezamagit a fost feciorul cand a aflat cine e cu adevarat mosul. era convins ca mosul vine calare pe un cal alb... la 6 ani mi-a spus "ce inima ai sa ma minti asa frumos? m-ai lasat sa fiu fraierul strazii."
cred ca dupaamiaza mai dau o tura pe aici, pana atunci spor la treburi.

mihaela_s spune:
buflea, eu am pus varza la murat. Sunt/am fost novice dar e atat de simplu incat nu merita alergatura in ajun de Craciun.
kari, am sa i spun normal, dar inca nu...am invaluit cumva ca mosul vine la copiii care chiar cred in el. De vreo doi-trei ani are dubii, anul asta chiar ne-a zis ca stie ca noi cumparam cadourile. Dar nu i-am zis pe fata. Probabil e ultimul an in care mai crede, desi nu 100%. La majoritatea copiilor de aici, parintii nu se joaca deloc de-a mosul. Mie mi se pare patetit, trist...e o bucurie a lor. Cea mare nu a fost dezamagita, sper ca nici cea mica.... Chiar azi nu ma lasa inima sa-i spun...

kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s kari, am sa i spun normal, dar inca nu...am invaluit cumva ca mosul vine la copiii care chiar cred in el. De vreo doi-trei ani are dubii, anul asta chiar ne-a zis ca stie ca noi cumparam cadourile. Dar nu i-am zis pe fata. Probabil e ultimul an in care mai crede, desi nu 100%. La majoritatea copiilor de aici, parintii nu se joaca deloc de-a mosul. Mie mi se pare patetit, trist...e o bucurie a lor. Cea mare nu a fost dezamagita, sper ca nici cea mica... ![]() |
asa

mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
asa ![]() ![]() Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Am uitat sa scriu ca aseara m-a pus sa dau test grafic

gusta spune:
Miha da test ca la noi a fost si mos Nicolae si mos Craciun ne-a folosit banda scoci si hartia de impachetat.
Marilena si Mara Augusta

mihaela_s spune:
citat din mesajul lui gusta Miha da test ca la noi a fost si mos Nicolae si mos Craciun ne-a folosit banda scoci si hartia de impachetat ![]() ![]() Marilena si Mara Augusta |
L-am dat, aseara.

emanouela spune:
fetele harnicutele,
va urez un Craciun magic! sa fiti sanatoase si fericite si sa ramaneti vesnic asa cum v-am 'cunoscut' eu aci, zuze
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

rall spune:
citat din mesajul lui kariguld ceva bauturi, numai doua pahare. erau mici, ops cred ca aveau 200 gr fiecare. |