Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Votez si eu pentru alaska.

Revin azi ca mai am 2 cadouri de luat la olandez si pui.

Tanti Z multumesc de sfat si asa e trebuie sa traiesc doliu ca eu am incercat trec peste dar nu se poate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buflea, eu iau de la supermarketul normal varza acra taiata fin ambalata la punguta, marca Herta. La noi e la zona de legume ambalate, acolo unde sunt sii cartofii prefierti la punguta, sau pe langa mezeluri.

E facuta sub standard belgiano-francez-german, deci e super ok. De la magazinele mici, de nationalitati, nu am incredere.

Nu fac sarmale ci musaca de varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

buflea, bafta cu sarmalele!

sa va spun cum se pregateste baby puten. se scoate oratania din punga si se verifica de continuturi scarboase, gen resturi de pene sau mate. apoi i-am facut o baie calduta, l-am operat de surplusul de piele (barbatul a spus: "ce l-ai belit asa de piele?" sper ca nu citeste nimeni prostia asta). dintre condimente am ales sare, usturoi granulat, diferite piper macinat. apoi i-am dat o unsoare cu ulei de usturoi. trei cani de apa cu cateva lingui de sos de rosii. acum se odihneste in tava cuminte. cred ca-i place cum l-am toaletat!

mihaela, spune adevarul la copii in legatura cu mos Craciun. imi amintesc ce dezamagit a fost feciorul cand a aflat cine e cu adevarat mosul. era convins ca mosul vine calare pe un cal alb... la 6 ani mi-a spus "ce inima ai sa ma minti asa frumos? m-ai lasat sa fiu fraierul strazii."

cred ca dupaamiaza mai dau o tura pe aici, pana atunci spor la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

buflea, eu am pus varza la murat. Sunt/am fost novice dar e atat de simplu incat nu merita alergatura in ajun de Craciun.

kari, am sa i spun normal, dar inca nu...am invaluit cumva ca mosul vine la copiii care chiar cred in el. De vreo doi-trei ani are dubii, anul asta chiar ne-a zis ca stie ca noi cumparam cadourile. Dar nu i-am zis pe fata. Probabil e ultimul an in care mai crede, desi nu 100%. La majoritatea copiilor de aici, parintii nu se joaca deloc de-a mosul. Mie mi se pare patetit, trist...e o bucurie a lor. Cea mare nu a fost dezamagita, sper ca nici cea mica.... Chiar azi nu ma lasa inima sa-i spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

kari, am sa i spun normal, dar inca nu...am invaluit cumva ca mosul vine la copiii care chiar cred in el. De vreo doi-trei ani are dubii, anul asta chiar ne-a zis ca stie ca noi cumparam cadourile. Dar nu i-am zis pe fata. Probabil e ultimul an in care mai crede, desi nu 100%. La majoritatea copiilor de aici, parintii nu se joaca deloc de-a mosul. Mie mi se pare patetit, trist...e o bucurie a lor. Cea mare nu a fost dezamagita, sper ca nici cea mica.... Chiar azi nu ma lasa inima sa-i spun...

asa stiam eu ca esti fata ascultatoare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

asa stiam eu ca esti fata ascultatoare!

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Am uitat sa scriu ca aseara m-a pus sa dau test grafic . sa vada ca scrisul ce va fi pe pachetele ei nu e scrisul meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Miha da test ca la noi a fost si mos Nicolae si mos Craciun ne-a folosit banda scoci si hartia de impachetat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Miha da test ca la noi a fost si mos Nicolae si mos Craciun ne-a folosit banda scoci si hartia de impachetat.

Marilena si Mara Augusta

L-am dat, aseara. N-a vazut hartia, nici etichetele, nici fundele . Am fost precauta, ca am patit-o si eu anii trecuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

fetele harnicutele,
va urez un Craciun magic! sa fiti sanatoase si fericite si sa ramaneti vesnic asa cum v-am 'cunoscut' eu aci, zuze

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ceva bauturi, numai doua pahare. erau mici, ops cred ca aveau 200 gr fiecare.

Mergi la inceput