Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 29
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Si numai din cauza lui Androix (si pe alocuri si a Mihaelei), m-am uitat dupa masina de facut paine. Vad ca pretul in Suedia e fix ca-n Romania. Acum am o problema: ce marca? Ce model? Sugestii aveti? |
Sugestii:
- sa aiba doua malaxoare
- sa fie cuva lunga (gen tava de cozonac) si nu inalta (ca mai greu creste in sus)
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Asta e, citisem de alaska ca e buna si costa o treime din cat costa un moulinex dar am zis ca daca tot o iau sa fie domne de renume. Poftim! |
Eu am Alaska de 4 ani, a trecut prin razboaie (s-a varsat aluatul din ea si s-a ars ca am pus prea mult; de la o priza defecta a inceput sa fumege; i-am pierdut malaxoarele si i-a facut taicamio altele etc) insa inca merge perfect (si e folosita pt. painea zilnica)
Tanti Zavaidoc spune:
Va urez tuturor un Craciun linistit si un An Nou mai bun decat asta care se termina (dar pana la Anul Nou mai apar eu pe aici-cred ca si voi la fel).
Numai bine tuturor, ma duc sa dau cu aspiratorul
Androix spune:
Eu am terminat cu bucataritul, cu impodobitul, cu curatatul. Mai am doar sa sar in baie si sa ma spal si sa culc copiii. Am fost si la colindat, a fost foarte amuzant si mi-a adus aminte de copilarie.
Sa aveti sarbatori frumoase alaturi de ai vostri!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gusta spune:
Sa aveti parte de sarbatori fericite si numai lucruri frumoase sa aveti parte si mosul sa nu va uite.
Un craciun cat mai frumos.
Marilena si Mara Augusta
Alizee spune:
Craciun fericit !
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.