Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 24
gusta spune:
Fetele am fost la medic sincer si m-a trimis acasa ca mi-a zis ca el sincer vede numai o femeie obosita si pe care cei din jur nu o apreciaza .
Alra mi-a dat oxizepam altceva nimic si mi-a recomandat multa odihna .L-am intrebat sincer daca am innebunit sau e de rau si mi-a zis ca nebuna nu sunt si nic alte probleme nu am numai ca imi trebuie enorm de multa odihna si sa ma linistesc si ce am facut eu am mai luat ceva munca .
Sincer dupa ce a murit tata mi-am impus sa numai plang .Plus multe chestii ca eu m-ai am un socru la azil unde sunt vai de capul lor si cand merg acolo sunt neom si sunt multi care nu ma inteleg de ce imi vine asa greu si cum nu i-am dat lui tata un loc si sa nu il mai plang.
Doamne ce mi-as dori sa am in loc de suflet o stana de piatra si sa nu ma mai supare nimic si sa ii tratez si eu pe alti cum fac ei cu mine.
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
Gusta.....te inteleg, pe bune, nici nu stii cat te inteleg..
ai nevoie de un motiv sa te aduni de pe jos, la mine a fost fiica mea, ma rog sa-ti gasesti si tu unul!
esti asa un suflet frumos si un om special..pentru mine chiar esti..iti doresc numai bine..offff...daca as sti cum sa te fac sa te simti mai bine..
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
ah, pai e ok. depresia nu se diagnosticheaza daca nu stai in putz suficient de mult.
cand esti in fundul lui totul ti se pare negru si exagerezi, dar daca poti iesi relativ repede e ok.
ce ti-a dat dr este o benzodiazepina - o ruda a lui diazepam care iti va da cu leuca in cap, te va face sa dormi si implicit te scoate din putz, caci de odihna ai nevoie. stiu pe cineva care a patit la fel in olanda si a fost ok apoi.
insa pe termen lung nu le poti lua, banuiesc ca si dr ti)a zis la fel.
eu sa fiu in papucii tai (si am fost si nu o data) as proceda asa: as merge la kruidvat si as lua de la marca lor sint jan's kruid. asta e extract de sunatoare cu efect antidepresiv, natural si fara reteta.
apoi pentru somn si liniste eu iau Ca+Mg+Zn, tot de la Kruidvat, marca lor - la mine au efect f bun, 2 pastile seara si 2 dimineata.
Si evident sfanta untura de peste (omega3), supradozata, insa aici nu recomand pe cea de la kruidvat, mie mi se pare ca nu are efect. ia mai scumpa si ia dublu decat scriu ei pe pachet. untura de peste are si ea efect antidepresiv, recunoscut de psihiatrii.
si peste toate astea vitamina D, doza zilnica pentru adulti. vezi tu, la noi in zona nu prea e soare mult timp si nici lumina in decembrie si si asta ne trage la butoi. vitamina D e o lingura zilnica de soare.
acum in perioada sarbatorilor stresul e mare si putem avea caderi, eu am avut o zi teribila azi - si a fost prima mea zi de concediu ma duc sa ma culc ca maine o iau de la coada
te
gusta spune:
Alra am numai pentru 10 zile pastile si medicul mi-a zis ca nu e pe termen lung.Si crede-ma ca maine la kruidvat sunt si incerc orice ca nu ma recunos singura eu nu sunt asa.Mii de multumiri pentru sfat.
Alina, Mara ma tine pe linia de plutire ca am zis de multe ori ca plec de acasa.
Si eu va dorec noapte buna.
Marilena si Mara Augusta
kariguld spune:
gusta, fata draga, treci la odihna. io ani de zile am ignorat odihna, ca eu nu-s prunc sa dorm de amiaza. pana ma lovit si din stanga si in varful capului. apoi odata am zis stop. ce fac eu cu viata mea?
nici nu-mi vine sa cred ce minuni s-au intamplat de cand ma odihnesc mai mult. mi-e somn? trag obloanele, scot telefonul din priza, pun lacat la gura copiilor si la pat cu mine.
sora mea cea mare mereu s-a respectat. candva credeam ca-i fitoasa, ca doarme prea mult, ca are slugi, ca bla bla bla.
de la oboseala se trag multe, boli, stres, nervi, cratiti in capul barbatului, polonice intr-al soacrei.
crezi ca se termina lumea daca nu faci pregatiri de sarbatori? crezi ca te judeca cineva ca nu esti in randul lumii? sa te judece pana la judecata de apoi, de asta nu mai poti tu. viata ta si sanatatea sunt mai importante. moara stricata nu se opreste niciodata, si nici treaba ta nu-i s-o opresti.
ocupa-te de tine, ia vitamine, lasa treburile nefacute, plimba-te in aer curat. si mai ales dormi, oricand simti nevoie.
sa ma asculti, da? ca vin la tine cu nuiaua si te pun la culcare!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui kariguld de la oboseala se trag multe, boli, stres, nervi, cratiti in capul barbatului, polonice intr-al soacrei. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
33+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
dicirstea spune:
citat din mesajul lui buflea Sa va re-aduc din sferele inalte muzicale cu picioarele in treburile domestice ... sunt foarte agasata de cantitatea de rufe pe care o spal saptamanal ...de fapt nu ma agaseaza asta ci ca in permamenta am ceva de impaturit si pus prin sertare ...ba lucruri albe, ba lucruri colorate. Nu stiu de ce, spalatul si intinsul le suport mai usor, dar stransul, aranjatul pe sertare si mai ales impachetatul ciorapilor este un calvar. De altfel prin niste forte inexplicabile, ciorapii care ies din masina mea de spalat nu se mai imperecheaza - mereu lipseste cate unul. Superficiala cum sunt si cand cuplez ciorapii cate doi, ii cuplez asa cam din avion - drept urmare am cuplat ciorapii lui fi-meu cu a barbatului, ai barbatului complet aiurea ... e ca un puzzle pe care nu mai am nervi sa-l rezolv. Cand i-am cerut ajutorul barbatului, mi-a sugerat sa ii las asa gramada ca ii cauta el dimineata cand se imbraca ... huh ! |
OMG!!!
Deja ma simt mai bine ca nu sunt singura care pierde ciorapii ..eu am adoptat o alta tehnica... stau cu stiva de haine pana la urmatoaarea spalare , sa nu ma chinui de prea multe ori cu impachetatul si pusul in dulap.
Dar eu nu am nicio speranta de la soata mea sa isi gaseasca ciorapii, el deschide sifonierul si se minuneaza unde-i sunt lucrurile ca nu le vede in fata lui fiind, asa ca rezolv rapid la cosul de gunoi desperecherile
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
My_Lady0091 spune:
un subiect la generale..bodyguarzi vs. mamici care are ca material didactic acest script de pe un blog..
http://www.simonatache.ro/2011/12/21/cum-sa-iei-bataie-de-la-nenea-bodyguardul-de-farmacie/
eu una m-am prapadit de ras..chiar daca situatia in sine e serioasa, dar relatarea..e un deliciu
33+
alra spune:
gusta, m-am gandit la tine aseara. eu cad jos dupa o perioada de agitatie si munca sustinuta. cred ca pe tine te-a daramat stresul cu campania de mos nicolae. sunt convinsa ca a fost un lucru placut de facut insa pe mult stres si munca. si apoi - eu am asta - mai e si stresul sarbatorilor. eu am plans ieri, nu mai stiu pe ce lume traiesc, unde am de mers, la ce ora cine ce programare are, ce prajituri mai trebuie sa fac, ce caiete pt la scoala trebuie sa completez, ce poze sa tiparesc, ce cadouri sa mai cumpar sau sa impachetez.
fetele sunt si ele foarte obosite si agitate, nu vor sa se imbrace, sa plece la scoala, se cearta des si din orice, se bat etc.
azi sunt singurica acasa, si am o mega criza de IBS. anul trecut am tras mult pe tema asta, anul asta zisesem ca am scapat. ei, na ca nu e asa!
si ca sa va zic una distractiva - ieri incercam sa descurc niste chestii pan bucatarie si am certat-o pe a mica nu mai stiu de ce. gagica nu ia criticile prea pozitiv ca sa zic asa, si a venit sa ma bata. eu m-am facut ca ploua si ca nu o bag in seama. dupa cateva secunde am simtit o durere ascutita in partea posterioara. m-a muscat literalmente de fund, si aveam pantaloni subtiri si chiloti subtiri, m-a usturat de mi-au dat lacrimile ...
alra spune:
bucatariti cu toatele, ai?
eu mi-am adus fetele acasa si acum ma duc sa ii fac cinste buflei cu vo 2 masini de haine.
buflea, fix cum ai descris tu operatiunea hainele o percep si eu. ma termina psihic frate!
si problema ciorapilor e crunta si la mine. la al meu ii imperechez folosind principiul "clase de echivalenta" insa la fete sunt in dileme mari - care ai cui sunt!!! mai ales cand au ciorapi identici insa cu masuri diferite doar