Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 23
My_Lady0091 spune:
Mianna-imi pare sincer rau!Dumnezeu sa le ajute si sa le dea putere!
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ioana_Pos spune:
mihaela, emanouela, alra - multam. Acum trebuie sa ma decid. Fiecare dintre variantele prezentate de voi suna f f bine.
Alizee spune:
Io, pestele il mananc cu mujdei de usturoi, frecat cu putin ulei si iaurt sau smantana. Delicios.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
De maine, ma apuc de bucatarit ( offf ): sarmale ( pe care fii-mea nu le va manca ), ciorba de perisoare ( fii-mea le mananca cu placere ), rulada de porc cu ciuperci si cascaval si placinta cu mere.
allinta
gusta spune:
Ma mai stiti?
imi cer scuze ca nu am mai trecut pe la voi dar trec prin niste stari sufletesti super nasoale de am ajuns sa iau pastile ca numai stiu cum pot sa ies din ele.Nici munca pana la epuizare nu ma mai ajuta.
Tanti Z pune batul pe mine ca acuma merge masina ,azi am dat cu var si multe alte de astea cu mop.
Craciun nici nu stiu ce sa zic,jumatate din mine vrea sa faca ceva jumatate vrea sa se bage intr-o cutie si sa numai ies de acolo.
Stiu ca la mansarda stau prost dar asa de nasol nu am crezut ca pot ajunge si nici nu stiu cum sa ies ca nu vad luminita numai vad nimic.
Dati cu mine de pereti ca cred ca asta ar fi ultima sansa .
Marilena si Mara Augusta
Alizee spune:
Uite aici, reteta :
http://www.culinar.ro/retete/aperitive/aperitive-cu-carne/rulada-de-porc-cu-ciuperci-si-cascaval/100/8/9167/
allinta
Alizee spune:
Gusta, daca este un dezechilibru chimic, degeaba te sfatuim noi.
Mergi la psihiatru cat mai curand. Te va pune pe picioare, cu siguranta.
Fruntea sus ! Viata e frumoasa, chiar daca uneori ne mai si imbolnavim.
allinta
kariguld spune:
gusta, da ce-ai patit maica? te-a suparat careva? zic si eu ca alintta, poate e bine sa cauti putin ajutor. si ceva vitamine sa iei in perioada asta de iarna. tu suflet nobil si bun, fruntea sus
julia, la modul serios, te invidiez
mianna, viata asta e asa nedreapta uneori si loveste perfid exact cand nu-ti doresti.
Ioana,
mi s-a incretit parul, pardon mintea sau creierii nici nu mai stiu. copii mei vor sa mearga maine la discoteca. in urma consiliului s-a hotarat ca vor merge, sub stricta supraveghere a cia-tatalui. realizez ca au crescut, as vrea sa mai fie mici sa le cumpar jucarii si haine care-mi plac mie.... dati-mi doua palme sa ma trezesc la realitate.
alra spune:
gusta, ce fel de pastile iei? daca vrei putem vorbi, eu am, sa zicem , experienta in domeniu.