Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 25
mihaela_s spune:
Eu am fost in oras, am luat ultimele cadouri, acum mai ramane sa le impachetez...cred ca la noapte. Mai dau o tura dupamasa la cumparat alimente. Bucatareala o incepem in seara asta. Sunt happy ca am gasit picioruse de porc, facem si racituri ca nu am mai mancat de cativa ani....
Ma duc sa fac lista, dar mai trec pe aici.
Gusta , sper sa iti revi. Eu nu ma pricep la probleme din astea, sunt o optimista incurabila si ma imping singura inainte, in orice situatie.
Am avut zapada pana aseara, azi dimineata nu mai era...s-a incalzit peste noapte si acum ploua...ce pacat!
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Uite aici, reteta : http://www.culinar.ro/retete/aperitive/aperitive-cu-carne/rulada-de-porc-cu-ciuperci-si-cascaval/100/8/9167/ |
Baiii ..ce bine arata "porcaria" asta ... am citit cum se face, pare cam complicat, dar imi vine sa ma risc ...
buflea spune:
Gusta - vreau sa te incurajez si eu ... stii ce face bine la cap ? Gym-ul - fara gluma ... nu stiu exact cum stai cu timpul, dar tare ar fi bine daca ai putea sa bagi niste gym ... daca nu ai timp pentru sala, ia-ti niste DVD-uri cu dans, din alea de dansezi si obosesti ...
In rest - resemnarea este si ea o componenta a echilibrului. Pur si simplu sunt lucruri pe lumea asta pe care nu le poti controla si nu le poti schimba ... necazurile cu parintii fac parte din aceasta categorie. Resemneaza-te si accepta ca asa a fost sa fie. De asemenea ai incredere in "timp" - face minuni, trecerea timpului vindeca multe ... este nevoie sa te simti trista acum ca sa te poti simti bine mai tarziu.
Iti tin pumnii sa-ti gasesti linistea ...
kariguld spune:
aleluia, aleluia, aleluia sunt sub inflenta
vesela si somnoaroasa. am baut o amestecatura din ceva bauturi, numai doua pahare. erau mici, ops cred ca aveau 200 gr fiecare. deci vreau sa zboooorrrrrrrrr..................
e de intels ca nu mai fac nimik in seara asta. sau sa fac ceva? poate termin toata treaba.
alra, ce-i aia IBS? tre sa mai citesc odata , cred ca n-am retinut bine.
editez ca am uitat, azi dimineata am fost la o macelarie romaneasca si am luat o gramada de chestiuni: toba, parizer, carnati, caltabos, branza, jumeri si ceva carne. s-a uitat patroana la noi si ne-a intrebat daca avem musfiri. ne-a umflat rasul pe amadoi si am concluzionat ca e de ajuns sa ne imbuibam singuri.
copii pleaca la disco indata, cu babacul lor. io raman singura acasa
gusta spune:
Seara buna.
Alra campania chiar m-a incarcat cu energie si cu voie buna.
Buflea imi e greu cu tata ca nu i-am putut spune ca nu are scapare si mai multe.
Kariguld bine spus cu oboseala .
Treaba azi nu prea multa ceva cumparaturi si mai am maine vreo 2 cadouri si cam atata cu mancare e ceva simplu nici mie nu imi vine sa cred ca nu m-am bagat asa tare in mancare.Dar vreau sa ma odihnesc de maine cat pot mai mult.
Marilena si Mara Augusta
alra spune:
irritable bowel syndrom
nu i-am zis pe romaneste sa fiu fata fina.
eu azi am facut 2 torturi.
si la mine pleaca, insa numai tatalor. eu raman singura cu ele sa le spal pe cap si sa le culc. ati spalat vreodata vreun catel impotriva vointei lui? cam asa ceva e si la noi.
aaa, si cica pe aia mica o tund. are par superb insa nu sta la spalat/pieptanat/facut cozi asa ca il tai la baza gatului
Alizee spune:
Buflea, rulada de carne cu ciuperci si cascaval se poate face si fara sa calesti legumele. Se umple bucata de carne batuta cu tot ce trebuie, se aseaza intr-o tava care se umple pe sfert cu apa si se baga in cuptor. Din cand in cand se stropeste carnea cu apa si se adauga apa. Daca vrei, o poti intoarce si pe cealalta parte, pt a se coace uniform. Rulada se prinde cu scobitori sau sfoara speciala.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Eu am pus sarmalele pe foc. Acum, am luat o pauza de la tocatul ciupercilor.
Fii-mea a impodobit singura bradul.
Alra, f bune sfaturile tale.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
alra spune:
aalinta, nu stiu la ce sfaturi te referi. mie in ultima vreme imi ies toate pe dos, deci nu fa cum zic eu!!
am tuns-o la baza gatului. am adunat un faras de bucle blonde
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld sora mea cea mare mereu s-a respectat. candva credeam ca-i fitoasa, ca doarme prea mult, ca are slugi, ca bla bla bla. |
Subscriu: tatal meu are aproape 72 de ani si este super-tonic si arata de 60 maxim 65. DAR in ultimii 40 de ani a dormit zilnic la pranz.