Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 18
CorinaDani spune:
teoretic se pot delipi, daca uzi obiectul facut din bilute. insa nu mai au forma perfect sferica si ti se lipesc de degete cand le desfaci.
e posibil ca tu sa ai alt produs, nu beados.
buflea spune:
Nu .. nu cred ca se dezlipesc la apa. Ude se lipesc ... cred ca se dezlipesc uscate, daca tragi de ele ...
E de incercat, nu te lua dupa mine ca eu nici nu le-am scos din cutie. Oricum mi se pare o idee ingenioasa - pe cutia mea sutn tot felul de pandative din alea mari, o pozetutza ...
Tanti - penicilina aia nu cumva e cam slaba ? Oricum sanatate multa, e ca naiba sa fii bolnav de Sarbatori.
mihaela_s spune:
bilute din alea de la Beados a primit Silvia mea anul trecut de Craciun. Se cam dezlipesc ele dupa ce se usuca...dar mai cum sa strici opera copilului?
A venit mama, a facut un maraton de trei avioane in 6 ore, a ajuns cu bine.
ema, te astept. Poti veni cu saniuta.
buflea, la noi penicilina e antibioticul care vindeca tot. Pe bune, rar se da altceva, numai daca e caz de urgenta.
CorinaDani spune:
crede-ma, se dezlipesc daca pulverizezi apa peste obiectul realizat din bilute.
de fapt, anul asta e a doua serie de beados. fii-mea e fascinata de tot ce inseamna bilute, sfere, mingi, etc.
anul trecut i-am luat beados starter pack, anul acesta am prins la reduceri in carrefour beados studio. nu vreti sa stiti pe unde se ascund bilutele astea prin casa, unde vrei si nu vrei...
viviana spune:
Tanti z sanatate multa.
Nu ca eu as fi mai breaza. Tocmai ce ma laudam ca nu am mai fost bolnava de vreo 6 ani si ma intrebam cum e sa ai amigdalita ca nu am avut niciodata.
Mai intai a trantit fii-mea vreo 2 amigdale umflate, cam purulente si cu multa febra.
Acuma a venit si randul meu.
Ieri nici nu m-am putut da jos din pat.
Spitalizarea e in dormitorul meu. Aia mica se simte mai bine da' tuseste si e cam enervanta. Ca eu motai cu 38 si ma trezeste.
Iau claritromicina si alte alea.
Ah, sa nu-l uit pe Celcesforaie. El a sarit peste amigdalita ca facuse otita si era deja pe antibiotic.
Pumnii stransi sa ne revenim ca pe 23 plecam la munte.
Cica maine ar trebui sa fac bagaje.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani crede-ma, se dezlipesc daca pulverizezi apa peste obiectul realizat din bilute. de fapt, anul asta e a doua serie de beados. fii-mea e fascinata de tot ce inseamna bilute, sfere, mingi, etc. anul trecut i-am luat beados starter pack, anul acesta am prins la reduceri in carrefour beados studio. nu vreti sa stiti pe unde se ascund bilutele astea prin casa, unde vrei si nu vrei... |
Pai daca pulverizezi apa nu trebuie sa se lipeasca ?
In fine ... m-ati facut sa ma uit pe net si uite cum arata ale noastre, plus ca nici nu sunt asa de scumpe pe cat spuneti voi ...s-ar putea sa fie altceva ...
http://www.target.com/s/pixos#?ref=tgt_adv_XS000000&AFID=google&CPNG=all+brand&adgroup=pixos&LNM=Pixos&MT=exact&LID=41p13661&KID=7049855f-5df6-cbe9-e3f2-000014e8eb12
Mihaela, tu trebuie sa stii mai bine ca ai medicina in casa - cand spui penicilina spui un antibiotic din gama penicilinelor ? Ca de ex, din cate stiu eu si eritromicina e o penicilina, si amplcilina e o penicilina ... cred ca si augmentinul care in mod sigur este mult mai tare ca o ampicilina. In fine, nu va contrazic, ca eu vorbesc asa din cultura mea generala nestiintifica
Androix spune:
Mai da ce v-a lovit bolesnita in gat pe toate? V-am transmis eu virtual sau ce? Sanatate, e bine ca ai dat-o repede pe antibiotic.
Eu am alergat azi ca un cal breaz: dimineata la serbare, da-i du copiii, intoarce-te dupa cadourile intregii grupe, plus edu si pe cine am mai cadorisit noi. Pe urma in timpul serbarii m-au gasit pe mine mare organizatoare ma intrebau daca sa faca intr-un fel sau in altul. Pai io da un' sa jtiu??? Pana la urma am ajuns acasa, sunt franta de zici ca am tras toata ziua la jug, am pus o paine in cuptor pe la 4 si mai are mai bine de o ora pana iese si intre timp trebuie sa gatesc ca n=am nimic de haleala pentru cina.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
My_Lady0091 spune:
Androix-pai daca ai aliura de sefa
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela_s spune:
buflea, e penicilina clasica, penicilina V...cea pe care in Ro nimeni nu o mai prescrie. Restul de antibiotice se prescriu daca penicilina nu isi face efectul, dar in general si-o face. Cel putin la suedezi, neobisnuiti cu antibiotice de generatie noua, adica la bacterii neadaptate .