Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 17
My_Lady0091 spune:
Julia....scuze.Te-am confundat cu Ioana_Pos!
Tanti..si cat are descendentul in linie directa?3-4-5?Sanatate!
Pai am si musafiri-de Craciun-finii si de Rev-sor-mea!Nu fac cantitati industriale..ci cate putin din fiecare!
Mihaela, am inteles!Ce lista de meniuri interesanta?
Ce bucurie pe tine...vine mami!
Buflea...ce de cadouri!Ai scos ceva banuti!Pacat ca eu nu ma pricep ce ai cumparat tu acolo..ca n-am copii asa mari!Insa aia cu bilele lipicioase-am vazut la Noriel ca-i face reclama!pe tv!
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
JuliaSM spune:
Intre noi fie vorba, firmele Noriel si D-toys ma dispera in cel mai cel ...grad. Denumirile sunt adaptate, de fapt, dupa Noris si D-toy, celebrele braduri nemtesti foarte calitative, pe cand cele autohtone cam...hmm.Doar pretul mic e atragator, ca din punct de vedere al calitatii cartonului folosit la jocuri si puzzle, nu mai spun de lipiciul folosit ( ca pe niste puzzle cuburi se dezlipeste folia cu imagini inca din ambalajul original, fara sa mai fie trecute prin maini de copilasi!) si de calitatea culorilor cu care se imprima imaginile...lasa enorm de mult de dorit! Dar, cum spuneam, mananca si ei o paine pentru ca romanul e nevoit sa caute jucarii cat mai ieftine, ca atat ajunge bugetul. Daca ar fi minunile astea de la Noris si D-toys pe piata in occident, nu ar avea mari sanse, nici cu contrafacerea numelui, nici prin calitatea care lipseste.
My_Lady0091 spune:
Pai si daca-s contrafacute...cum de nu se sesizeaza nimeni?La noi , la Mall-au magazin..cei de la Noriel!Ce marca inregistrata sunt ei, atunci?
33+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
JuliaSM spune:
Nu, nu-s contrafacute, nici nu cred ca au ei pretentia si curajul asta.Sunt jucarii de calitate slaba, sub un nume usor adaptat de pe alte meleaguri. Sunt ca cei care pretind ca vand parfumuri originale, insa sub brand-uri ca Guci si Dolce&Gabana.Ori Tomy HilfiNger.
Practic, atat timp cat e vorba de alte produse, firma are voie sa se inregistreze sub ce denumire vrea, mai ales in Romania ( cel putin, asa stiu eu). Cea mai tare faza e un magazinel din Satu Mare, a carui sigla am vazut-o cu ochii mei,www.infocompanies.com/Practiker-Billa-SRL-Satu-Mare-118380.htm" target="_blank">Praktiker Billa .
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui JuliaSM Intre noi fie vorba, firmele Noriel si D-toys ma dispera in cel mai cel ...grad. Denumirile sunt adaptate, de fapt, dupa Noris si D-toy, celebrele braduri nemtesti foarte calitative, pe cand cele autohtone cam...hmm.Doar pretul mic e atragator, ca din punct de vedere al calitatii cartonului folosit la jocuri si puzzle, nu mai spun de lipiciul folosit ( ca pe niste puzzle cuburi se dezlipeste folia cu imagini inca din ambalajul original, fara sa mai fie trecute prin maini de copilasi!) si de calitatea culorilor cu care se imprima imaginile...lasa enorm de mult de dorit! Dar, cum spuneam, mananca si ei o paine pentru ca romanul e nevoit sa caute jucarii cat mai ieftine, ca atat ajunge bugetul. Daca ar fi minunile astea de la Noris si D-toys pe piata in occident, nu ar avea mari sanse, nici cu contrafacerea numelui, nici prin calitatea care lipseste. |
da-mi voie te rog : preturile nu sunt chiar asa de mici la noriel si d-toys. sub 100 de ron nu prea gasesti nici-una dintre bazdaganiile la care fac reclama de zor pe canalele de desene animate.
si eu am luat bilutele care se lipesc, se numesc Beados. aseara aveam caloriferul plin cu "piese" puse la uscat. astazi cine stie ce mai mestereste fii-mea. trist o sa fie cand se termina bilutele si rezervele de bilute (buflea, tips : rezerve de bilute pentru beados se gasesc acum in metro, la promotia cu 40% reducere, un set de 750 bilute costa aprox 30 lei)
JuliaSM spune:
Beados nu-s productie proprie, eu ma refeream la puzzle, cuburi, jocuri de carton si alte minuni facute direct de ei. Or fi avand si jucarii electronice mai scumpe, insa probabil importate sub licenta.
rall spune:
citat din mesajul lui buflea sunt foarte agasata de cantitatea de rufe pe care o spal saptamanal ...de fapt nu ma agaseaza asta ci ca in permamenta am ceva de impaturit si pus prin sertare ...ba lucruri albe, ba lucruri colorate. |
http://lolafactory.wordpress.com/2011/11/23/totul-se-invata/
emanouela spune:
hy gasca
mi-am luat braddddddd si e asa frumosssssssss, abia astept sa il fac pe 24
Julia se refera la jucariile ce poarta semnatura Noriel sau D-Toys. Noriel comercializeaza si alte firme, sub licenta ...Mega-Bloks, Tomy, Lego, etc., nu la astea se refera
Tanti....sanatatea, offff
miha....vin si la tine cu colinda
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Androix spune:
Pe mine m-a anuntat consortul de dimineata ca bradu nostru s-a cam uscat. O sa se cam scuture inainte de vreme. Sper ca asta il va face sa-l dam jos inainte de luna februarie
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
buflea spune:
citat din mesajul lui CorinaDani si eu am luat bilutele care se lipesc, se numesc Beados. aseara aveam caloriferul plin cu "piese" puse la uscat. astazi cine stie ce mai mestereste fii-mea. trist o sa fie cand se termina bilutele si rezervele de bilute |