Tinere si nesabuite (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

uraaaa! telefonul merge!!!

sper ca n-am facut alta boacana cu el - i-am lipit fata cu un strop de superglue, ca nu mai statea (am desfacut-o sa curat ecranul de apa). deocamdata se pare ca n-am lipit niciun contact

edit: tocmai am realizat ce isprava era sa fac: tot mutan azi sim-urile dintr-un telefon in altul, nu mai setam de fiecare data ora si data. acum mi-am pus alarma pentru maine dimineata. noroc ca telefonul imi arata cate ore mai sunt pana la desteptare, si 11 ore si ceva mi se parea cam multisor normal - mobilul meu arata ca-i ora 20 acum

mi-a trecut si mie prin neuronul blond ideea cu agenda. o am, frumoasa, strecurata pe undeva printre vrafurile de documente de la birou. doar ca in momentul in care m-am apucat s-o completez am zis ca nu-i suficient sa trec doar mobilul, ci si numere de fix, de fax, adresa, email etc, ca deh, tot avea agenda mea toate rubricile necesare. asa ca am ... vreo 3 entry-uri (din care pe unul oricum il stiu pe dinafara ) ca pe urma m-am plictisit.

cu vocea "subtirica" am patit-o chiar la inceput cand m-am angajat in firma. mica si fara experienta, n-aveam voie sa fac primele deplasari decat supervizata. pe primul proiect supervizoru' meu era un bulgar. ma suna intr-o zi sa ma intrebe detaliile deplasarilor. mi-au zis pe urma colegele ca eram aproape blocata la telefon, maraiam cate-un "yes" si alte sunete nu foarte inteligibile. asta fiindca puteam jura ca vorbesc cu o femeie, si in mintea mea isi avea locul o singura intrebare: "l-au schimbat pe Dimitry si nu s-au gandit sa-mi spuna si mie?". cand am inchis telefonul am fugit la colegele care se ocupau de rezervarile de transport si cazare, si-am aflat ca nu-l schimbasera: chiar vorbisem cu Dimitry! fireste, la urmatoarele convorbiri telefonice, uimirea a fost inlocuita de eforturi disperate sa nu izbucnesc intr-un ras nebun

la concert a fost fain. poze nu mai fac de mult timp la concerte, fiindca oricum nu se compara cu ce gasesc pe net (ar merita doar dac-as ajunge langa solist sa pot face eu o poza cu el, dar n-am veleitati de-astea - sau cel putin deocamdata nu; la primul concert Il Divo in Romania, dac-oi trai s-o vad si pe asta, sau daca decid vreodata ca merita sa dau mai mult decat dau de obicei pentru un concediu, doar ca sa-i vad live, garantez ca n-o sa ma pot abtine ). acum insa chiar daca as fi avut aparatul nu cred c-as fi facut vreo poza - a imbatranit Demis incredibil in ultimii doi ani. in 2009 era inca un barbat bine, semet, care se misca si chiar dansa; acum... a inceput ca si acum 2 ani cu "Quand je t'aime", dar acum 2 ani a inceput sa cante inca din culise si a intrat cantand in scena; la asta ma asteptam si acum, dar... din culise se auzea aceeasi melodie, dar inregistrata, iar pe scena a intrat cu pasi sovaitori Demis sustinut de cineva si ajutandu-se de un baston. trist...si nu, nu mai danseaza sirtaki.

a nu se intelege ca a facut play-back. nu, inca mai canta, vocea ii e aproape la fel de minunata ca in trecut. dar as fi preferat sa nu fi mers in seara asta la concert, sa raman cu imaginea de acum doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mianna...nu zice asa...ce daca a imbatranit..insa munca sa artistica ramane...izvorata din sufletul sau!oamenii se trec...acum...maine..peste un an..candva tot se trec!Frumos din partea lui ca inca mai poate sustine concerte!Mama ta ce parere a avut?I-a placut?

Miha...pe tine te-am omis neintentionat.Voiam sa te intreb demult ca-s zuza!!

1.Tu ai colegi de apartament sau familie:sot+copii.conotatiile cuvintelor m-am fastacit, recunosc

2.Daca ai sot...e roman sau v-ati cunoscut acolo?

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Mianna...nu zice asa...ce daca a imbatranit..insa munca sa artistica ramane...izvorata din sufletul sau!oamenii se trec...acum...maine..peste un an..candva tot se trec!Frumos din partea lui ca inca mai poate sustine concerte!Mama ta ce parere a avut?I-a placut?

da, mamei i-a placut. nu zic ca nu mi-a placut si mie, am fost in picioare cam jumate de concert (n-am mai fost la marginea scenei - deh, am imbatranit si eu in doi ani sau mai bine zis n-am gasit locuri la marginea randului, c-as fi ajuns si pe scena la sirtaki ), dar senzatia de tristete ramane. zau daca acum doi ani nu mi-a placut mai mult cum arata decat atunci cand era tanar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

poate e bolnav

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sa va spun ce i-am cumparat fetei de Craciun ... i-am luat un joc cu niste bilutze foarte mici care se pun in niste gaurele si formeaza un model ...apoi se spreiaza cu apa si din cauza apei materialul ala din care sunt facute se topeste putin si se lipesc intre ele ...asa ca poate face medalioane, covorase - are niste modele pe care le copiaza ...
I-am mai luat un microfon care ii si amplifica, ii si inregsiteaza vocea ...si o papusa (iar papusa) Cenusareasa cu caleasca in forma de bostan si caii aferenti.
Baiatului i-am luat niste monstii din aia de la LEGO ca vad ca mai nou e pasionat de ei, plus un Ninjago, un Transformer si un joc Tetris - cu care cred ca am dat rateu ca nu cred ca o sa-i placa.
Sunt multumita ...

Si eu am scapat 2 telefoane in WC pana acum ..pentru ca le tineam in buzunarul de la spate al blugilor si cand ii dadeam jos pentru alea-alea - baldabac in apa. Eu nu am reusit sa recuperez nici unul dintre ele - le-am uscat cu feonul, le-am lasat cateva zile - nimic.

Inca sunt suparata cu masina ... al meu inca nu a vazut dar a zis ca lasa, o sa vopsim usa aia ... alti bani, alta distractie ... bai sunt culmea culmilor, nici numere nu am inca la ea, merg cu numere temporare si deja e zgariata ca porcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Lady, am glumit...nicio problema. harnicuto! Eu nu fac atata mancare. Ca mereu arunc asa ca ma rezum la putin.

Despre mine: ti-am zis ca studiez intr-un oras departe de casa(defapt tot e la minim 3 ore de drum cu vaporul, dar eu mai am de mers si de acolo). Acolo stau peste saptamana(stateam ca m-am mutat) intr-o camera studenteasca. Pe aici sunt multe feluri de camere, aceea unde am stat era intr-un apartament cu inca trei persoane, fiecare cu camera lui, dar imparteam bucataria si tot cate doi o baie. Ghinionul a fost(si nu stii unde te muti, totul se face pe net si nu vezi decat schematic camera, suprafata si adresa, nimic despre colegii din apartament sau vecini) ca am nimerit cu trei baieti. Tineri toti, le pot fi mama, sunt de 20-21 de ani. Si nah, ce sa fac eu cu trei baieti? Regulile insa sunt ca nu poti sa te muti dintr-o locatie inainte de un an...acum s-a facut anul si am ales o alta camera, coridor ii spune. Unde sunt 12 camere pe un coridor, fiecare camera cu baia ei si sunt doua bucatarii in capatul coridorului. Nu mai e apartament, am vecini mai multi, dar am intimitatea mea.

Familia: am un sot roman si doua fete: una de 15 si una de 8 ani. Sotul meu a primit job aici(e medic) la spital si acum 4 ani am venit cu totii pe insula .

Io-s bucuroasa, se pare ca mama a prins avioanele(aveam emotii de ceata de la Cluj si are la intervale mici celelalte)...ia trei avioane din Cluj pana la mine. Si la 11.45 daca toate sunt bune, ne strangem in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna dimineata, daca pot spune asa...

Mihaela, ai o super-zi Vine si mama ta in vizita, te-ai si mutat... boerie, studento!

Vad ca Lady Officer gateste si voiam sa intreb de cand a desfasurat meniul pe aici: ai musafiri? Eu gateam asa cand stiam ca mai apar si unii-altii, pentru ca altfel ajung sa ma enervez ca am gatit prea multe feluri pe care inevitabil le plimbam dintr-o cratita in alta in frigider.

Eu ma simt tot mizerabil. La 2 jumate ascultam coloana sonora din Pulp Fiction (Surf Rider merge cand nu poti sa respiri). La 3 mi-a comunicat descendentul meu direct ca face caca, deci spalat, convins ca nu e dimineata, comentat, smiorcait, adormit-el.

Eu am dormit cam 2 ore. Nu pot respira pe nas, ca e infundat, nu pot respira pe gura ca ma dor amigdalele, mi se usuca gatul la un mod dureros si asa mai departe.

Am inceput sa iau aseara penicilina (multumesc, fetelor!) cu doza de atac mai mare. Ca sa raspund si la intrebare, da, o sa merg la medic. Numai ca nu sunt considerata o urgenta (si realmente, nu sunt de mers la Urgente) si am primit programare peste doua zile.

As putea totusi merge si la Urgenta, dar in cel mai bun caz primesc tratamentul de prima intentie, adica penicilina pe cale orala.

Straniu e ca anul asta nu am facut deloc febra, ci direct complicatii bacteriene. Anul trecut, in aceeasi perioada, aveam 39 cu ceva si tuseam ca un magar.

Ma plang atat pentru ca ma imbolnavesc foarte rar, iar cand se intampla, suport bine. Acum functionez la cote de avarie si asta e de natura sa ma deprime, mai ales ca in 20 de minute trebuie sa duc copilul la gradinita si pe Caine la pipi.

Cred ca mai voiam sa intreb ceva pe aici, dar am uitat. Revin eu, daca oi mai fi in stare.

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Ai mei mi-au facut surpriza...au impodobit bradul duminica dupa ce am plecat si nu a zis nimic...l-am vazut aseara mare si semet, plin de lumini. E un frumos!

Tanti, sanatate! Poate totusi are ceva efect penicilina...Incearca Zyx-ul, daca cumva nu ai facut-o.

Mama e in grila , imediat aterizeaza la Stockholm, cu 20 minute intarziere dar OK sa prinda avionul incoace.

La noi a nins fetelor, e zapada! Prognoza pe azi era de 6 grade, zunt -1 si zapada...rezista! Cred ca Silvia mea e in culmea fericirii...de cand isi dorea zapada!

Mergi la inceput

Nah, daca tot stau pe aici urmarind-o pe mama intre avioane , tocmai ce a aterizat la Stockholm si are sanse mari sa prinda avionul incoace...

Spuneam ca daca tot stau pe aici, sa va spun ce mi-am propus eu sa gatesc:
-oua florentine sau oua umplute, ma mai gandesc...
-o crema de avocado cu creveti deasupra, servita in pahar
-julskinka-adica sunca de porc preparata tipic suedez
-branzeturi

-file de vitel umplut cu spanac, cu risotto si sos de ciuperci
-sarmale cu varza acra

-cozonac cu nuca si scortisoara(separat :))
-dulciuri suedeze facute de Diana
-prajitura specific gotlandeza, cu safran

Ajunge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Ceva vitamine iau pentru sarcina, insa fara minerale sau Ca, am vazut pe cutie ca nu au asa ceva.Ca si Mg doar de vreo doua zile iau, inca astept sa faca minuni.Avem 7 luni de burtica - Lady, parca tu ma intrebai ( desi m-ai numit Ioana, dai un miel, merge si porcusor de lapte... ).

Noi nu vom avea musafiri de sarbatori, iar copiii inca nu-s amatori de mancaruri gatite traditionale.Facem totul proaspat de regula, ce e scos din frigider nu pare tare apetisant pt dumnealor. Eu as manca piftie de cocos, totusi ( viseaza graviduta...) si sorici de porc, proaspat si moale, la orice ora.

Mergi la inceput