Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
offfffff....Bulfea...se mai intampla..nu mai fi trista
Tanti..da ce boala ai?Daca se poate sti!
Ioana, cate luni de sarcina ai?Ai vazut pozele mele cu burta de pe face?Eu cum crezi ca sunt?Ca un hipopotam...nu pot merge cum trebuie, nu pot sta mult in picioare...mi se face rau..si ma dor nene oasele...ma trezesc noaptea cu senzatia ca oasele de la solduri mi rup..pe langa durerea acuta de coloana!ma ustura pielea in locul unde ma impinge cu fundul de ma rupe..si cand mai apasa pe colonul meu..imi vine s-o rup la fuga!
de mancare ziceati?
Craciun:
-ciorba radauteana(suntem moldoveni)-se face usor, o fac din carne curcan tara
- piftie
-sarmalute asortate
-cornulete cu untura purcelus(adicatelea grasime curata care se colecteaza de pe burta porc, se topeste si se depoziteaza pentru a fi folosita ulterior) si smantana-umplutura nuca cu cacao si/sau rahat turcesc
-turte cu nuca/julfa(canepa)-se mai numesc "pelincile/scutecele Domnului.
-cozonac
-NB:eu fac ciorba, turtele, cornuletele restul soacra si matusa(sora soacrei) conlucreaza.le multumesc din suflet pe aceasta cale
De Revelion
-Ciorba burta
-salata beof/vinete/icre de casa(la salata de vinete si icre voi face cosuri din aluat clatite un pic mai gros-am forme speciale)
-crochete de pui cu maioneza(casa)
-salata de telina cu pui
-vreo friptura-as vrea de iepure cu migdale, sa vad daca gasesc
-tort tiramisu cu mascarpone
-raffaelo de casa(lapte praf, unt, zahar, alune, cocos)
NB:aici soacra va face doar salata beof..restul eu!
va pup si va urez somn usor!
mianna-sper ca te distrezi!si mama ta asemenea!
Androix-ai un baiat superb si bine dezvoltat.ce face?karate?ce gen?
KariEsti bine?
Ema????
Corap...eu am fost incantata de un cort primit cadou de fiica mea de la nasa sa, de aici:
http://www.jucariidejucarii.ro/mobila-pentru-camera/cort-de-joaca-disney-princess/
si daca te uiti pe site..sunt multe lucruri interesante!
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
Ia calciu cu magneziu, Julia!!! Si eu am luat cu pumnul in sarcini si iau si acum pentru durerile de maini. Si la mine au evaluat reumatismul pana s-a prins dr de familie ca o fi vo lipsa de magneziu. Imi face mai bine ca analgezicele si antiinflamatoarele!
alra spune:
Tanti, termenul de garantia garanteaza de fapt intervalul in care concentratia e cea declarata. Ia cu incredere, cum a zis si Mihaela, in cel mai rau caz isi face mai putin din efect. Sanatate!
Auzi, da' la dr nu dai o vizita?
emanouela spune:
prezent
m-am invartit zilele astea ca o musca fara cap si am tocat o gramada de bani.
buflea...hai nu mai fi suparata, asta e
Julia....eu aveam astfel de dureri....la incheieturi...maini si picioare, uneori ma dureau de sateam in stare inerta ca sa nu ma sparg, exact asa simteam....daca ma misc, ma sparg. au plecat definitiv cam dupa 3 luni de la nastere
Lady....moama ce menuuuuu, primiti cu colinda???????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
mianna spune:
uuufff! mi-am scapat azi mobilul de serviciu in apa. e prima data cand nenorocesc un mobil, si-acum parca mi-e paralizata mana dreapta. din fericire sim-ul mai merge - l-am gazduit deocamdata in alt telefon vechi, antic si de demult. dar conforrm principiului "simul se poate buli oricand, salveaza numerele direct in telefon" n-aveam niciun numar salvat pe sim. asa ca acum adun de pe unde pot numerele cu care vorbeam cel mai des, descopar ca nu mi-am updatat tabelele cu datele de contact (sa-mi fie invatatura de minte) si imi dezvolt abilitatile de a recunoaste vocea persoanelor care ma suna
inca mai sper sa se poata recupera ceva din vechiul telefon (deocamdata merge pana imi cere codul pin, faza la care accepta doar o cifra, dupa care nu mai reactioneaza la nimic).
My_Lady0091 spune:
Ema-cum sa nu!primim cu drag
Mianna-vezi...bine fac "batranele& inteleptele" care pe langa telefon mai au in casa o amarata de agenda unde au trecut cu pix/creion numerele de telefon.Cand o scot de la naftalina...mama ce mana cereasca.
cred ca si eu voi presta o astfel de agenda in curand..ca nu de putine ori mi s-au dus la cele vesnice mobilele cu tot cu numere!
33+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
cum fu' la concert? nu ne impartasesti impresii/poze?
33+
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui mianna si imi dezvolt abilitatile de a recunoaste vocea persoanelor care ma suna |
Eu in seara asta am sunat un nene sa il intreb despre niste copii sarmani si mi-a raspuns o tanti. Sau asa am crezut eu. Noroc ca nu am pus placa "buna seara, doamna' cum fac cu necunoscutele, ca o buleam de tot. Doamna era... nenea. Deh, o voce mai subtirica, asa.
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Eu in seara asta am sunat un nene sa il intreb despre niste copii sarmani si mi-a raspuns o tanti. Sau asa am crezut eu. Noroc ca nu am pus placa "buna seara, doamna' cum fac cu necunoscutele, ca o buleam de tot. Doamna era... nenea. Deh, o voce mai subtirica, asa. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
33+
mihaela_s spune:
Intra vaporul in port, acasa, am iar semnal :-) am tras un zilnic, azi noapte nu am putut adormi...deh, locatie/pat nou...
Da, la oasele si incheieturile soldului ma refeream. Nu prea s-a inteles din mesajul meu repezit.
Lady . Chiar daca pe mine nu ma iubesti.:-)