Tinere si nesabuite (10)
Raspunsuri - Pagina 19
kariguld spune:
credeam ca am scris ieri aici, da citind vad ca doar am visat
Tanti Z si Viviana, sanatate maxima va doresc. virusii cu siguranta nu-s de la mine
Lady, cred ca ar trebui sa vin si eu la tine, la cata mancare buna faci
Julia, inca n-ai luat brad? copii ce spun? sau inca nu spun? magneziu cred ca poti sa iei linistita, dar mai bine sa respecti sfatul medicului.
sunt in parametrii, respect cu sfintenie agenda. bradul e gata, am cumparat luminite ce se aprind cu telecomanda, nu ma-ntrebati cati bani am dat pe cele 12 lumanari. cadourile impachetate deja si sub brad. eu nu ma mai incurc cu jucarii, am trecut la etape mai sofisticate i-pod, ghidoane de bmx , blugi negri -neaparat negri- si altele la fel de cool
maine e ultima zi la job. barbatul e liber asa ca i-am dat in sarcina curatenia cu punct si virgula.
mihaela, ce fain ca esti cu mami a ta . aseara au sunat babacii mei, merg la Frankfurt de sarbatori si la intoarcere se opresc si la noi ptr o zi. asa ca dau icoanele jos de pe mine si intru in actiune. asta luni, a doua zi de craciun. de marti incolo pun icoanele la loc
fii'mio a facut azi chiftele. a luat carnea din cutie si a format bile cu mana pe care le-a prajit doar de jumate. a fiert si orez. a vrut s-o hraneasca si pe sora'sa, noroc ca asta e cam fitoasa si si-a facut singura un sandwici. mi-a pastrat si mie o portie
buflea spune:
Aoleu ... nici nu stiam ca se mai fabrica penicilina V, credeam ca toate bacteriile au invins-o ... dar inteleg ca bacteriile suedeze sunt mai inapoiate, lucky you !
Nici aici nu am auzit de penicilina V - la o banala infectie la ureche de ex se da amoxiciclina si asta se considera un antibiotic slab.
viviana spune:
Penicilina V este foarte buna. Numai ca trebuie sa iei doza de atac vreo 5 pastile. Si apoi sa continui cu 2-3 pastile la 4 ore.
Pai asta-i viata?
Nu mai bine iei un antibiotic d-ala la 12 ore?
Ih! Avem bolesnita
Mai, cu bilute, beados, din alea s-a jucat si fii-mea in America. Facea modelu' le punea pe o tablita speciala, le stropea cu apa si le usca cu un ventilator special.
Se pot desface da' raman urate!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
kariguld spune:
stie careva cum pot macina nucile fara masina de macinat?
Tanti Z, daca rezisti poti sa faci gargara cu apa si bicarbonat. ceva bomboane ptr gat nu au suedezi?
emanouela spune:
kari....eu le bagam la blender. nu ies chiar asa fine si uniforme in dimensiuni dar asta e
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld stie careva cum pot macina nucile fara masina de macinat? |
In blender??
"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."
Androix spune:
Eu le fac la robot. In blender n-am incercat dar cu robotul ies super, le las mai mari ca mie asa imi plac, dar cred ca daca isist pot sa le fac pasta.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
kariguld spune:
ce-i ala robot? ala cu doua picioare si care face toata munca singur? in blender? nu ies pasta? vreau sa fac o prajitura si trebuie nuca macinata, care se pune in blat.
am facut de multe ori in trecut prajitura asta, se cheama "petre roman"
viviana spune:
Io bag nucile in rasnita de cafea. Mai am una de pe vremuri.
Si daca vreau sa le fac chiar ca pe vremuri o imit pe bunica-mea.
Le pun intr-o carpa si le sfaram cu un facalet sau cu o sticla. Ma rog cu ceva rotund care merge rasucit... ca si cand ai intinde coca.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mihaela_s spune:
kari, eu numai la robot toc si carnea si nuca. Nu el folosesc impreuna niciodata .
Sunt pastile de gat, i-am zis lui tanti, sunt acele Zyx, la mine au facut minuni, excelente!
La noi se da penicilina V la orice infectii: amigdalite, otite, etc. Chiar si borrelia se trateaza cu penicilina. Se fac culturi daca nu isi face efect penicilina. Si eu am zis ca sunt inapoiati rau .
viviana, antibioticele de zici tu sunt de generatie noua, cefalosporine...aici se dau rar de tot. Tocmai ca sa nu faca corpul rezistenta si apoi la o infectie puternica nu isi mai fac efectul. In fine, au astia niste teorii de sta matu' in coada. Cert e ca sunt viabile.
Azi a fost o zi faina!