Fluturasi de MarApr 2011(99) Felicitari Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Sa-mi fie rusine!
Ca absentez de 2 zile, sau mai mult?
Dar e motivat, sa stiti!
Am avut niste zile pline, pline, musafiri, cumparaturi de Craciun, ca doar a fost 15 si-a luat domnu' sot banii .

Am mai apucat eu sa intru, sa citesc ce ati scris, dar nu si sa raspund . Azi chiar, am avut timp sa schimb si eu pozele din album. L-am facut ren pe Luca .

Eu mai intram seara dupa ce terminam cu treburile si il culcam pe Luca, dar de cateva zile pic lata de somn.
Ma rog, si asta e motivata . Va spun eu imediat.

Simona, multam mami. Ai vazut ca am pus poze noi inainte ca eu sa apuc sa scriu. Le-am pus de dimineata.

Apoi insa m-am luat cu ceva pregatiri... am facut si eu rosenkranz-ul de la Miki . Nu mi-a iesit asa aspectuos, ca l-am pus intr-o cratita cam mare si s-a labartat, dar are un gust demential

Eh, si-acum sa va spun vestea:
Sunt insarcinata . Eu, una din cele cu fertilizare in vitro dupa 2 ani de incercari, monitorizari, laparascopie... Ieri am fost la medic (care nu se putea opri din ras). Avem 7 saptamani si 3 zile
Nici nu stiu ce sa va mai zic. Doar ca suntem bucurosi, speram sa fie totul bine pana la capat si nu ma gandesc daca va fi greu cu 2 copii asa mici. O sa ne descurcam noi. Daca asa a vrut Dumnezeu, inseamna ca stie El ce stie.

Acum, ma duc sa mai citesc si eu putin din urma, desi mi-e tare somn. Dar vreau sa vad si Vocea Romaniei...

Va pup pe toate si va iubesc, asa ca prietene necunoscute!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Bineinteles ca nu imi merge picassa...
Of,ma dispera eroarea aia...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06..prima gravidutza a noastra!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!Nu pot sa cred,ai dreptate,exista minuni...chiar stiu ca scriai tu ca macar sa ramai gravidutza natural!!!

Ma bucur din suflet pt voi!
Doctorul ce zice?Este ok asa devreme pt cicatrice???

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Alina06 FELICITARI
bravo mami frumoasa si curajoasa
se pare ca doar prima data e mai greu
sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme

Mergi la inceput

Lalely, mamica mea "sora" ca sa zic asa. Pt fetele care nu mai stiu, noi aveam acelasi DPN. Pana la urma, am nascut la 2 zile distanta. Multam, mami .
Doctorul mi-a zis ca nu va fi nicio problema, ba chiar era foarte relaxat si sigur pe el.

Am mai recuperat si eu din capitolul asta. Si mai mult nu cred ca reusesc, ca mi-e somn, iar maine taiem porcul . O chestie la care n-am participat niciodata, dar i s-a pus sotului pata. Cica primul Craciun la casa noastra, trebuie sa taiem porc in curte si sa-l punem pe Luca pe porc .

Yasmi, Ally si voi ati vazut pozele inainte sa apuc eu sa scriu ca le-am pus. Ma bucur ca v-a placut renul meu
Cat despre top, al meu sigur intra la kk-ciosi. Chiar voiam sa va intreb: mai sunt prichindei care fac kkasa de 4, 5, 6 ori pe zi? Nu-mi fac prea mari probleme, ca nu facemoale, dar totusi, daca mai sunt copii, ma linistesc. Yasmi? Parca Lucas?

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu tot cu durerea mea de cap
ALINA!felicitari!
lasa , ca pana nasti Luca e de 2 ani aproapee!
va las , ma duc in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Simonacip multumesc de aprecieri!

Madutza eu cred ca tu in seara asta iti faci de cap: fara copilasi, unghii rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

scrish, ma tot uitam la poza cu livingul si bradul si nu imi dadeam seamaz ce o afce atat de minunata...e instalatia de lumini din spatele perdelei, super idee si

maryM, puiuta ta e superba si cand rade si cand se incrunta , iar ursuletul i se potriveste de minune

ally, de Duracelul tau ce sa zic, mi-am sucit eu gatul uitandu-ma dupa el peste tot unde se duce a mai facut ceva boacane azi? Ca in rest tot aud de nazdravarii

moulineta, ce frumos ca ati fost noaptea "la luminite" . poza in care o cara tati tinand-o de salopeta e geniala

alexina, ce decoratiuni frumoaseeee!! Vreau si eu!!! Ce blondina s-a facut teea si ce mult i-a crescut parul pana la 1 an ii faci codinte impletite . Am vazut ca a avut treaba si cu instalatia din brad, iar turta aia arata demential, cred si eu ca vrut s ao pape pe toata

ioanna, tu parca ai fost lipsa zilele astea, asa-i? Treci la raport

deea, e bestiala Anna, cum isi face ea de treaba. pai mami, tu in sertarele alea nu avbeai de gand sa faci curat? de stefy ce zic...o domnisoara din toate punctele de vedere. De baieti nu zice inca nimic?

lalely, vazusem de dimineat colajul tau dar am uitat sa-ti spun, f frumos si f frumoasa ideea de cadou pt bunici

alina06, ce frumos s-a facut Luca . coarne din alea de ren am avut si noi pana azi cand s-au jucat copii cu ele si au vrut sa le imparta frateste... Deci tb altele noi

miki, vlad iti seamana la zambet fff mult. Cand vad copii langa tine mi se pare ca seamana cu tine, cand ii vad langa sot mi se pare ca seamana cu el..concluzia..tu si sotul tau semanati

Mergi la inceput

Moulineta, Delia . Multumesc.
Delia, mi-am amintit. Am citit ce ai scris despre recomandarile ortopedului. Si al nostru la fel a spus: descult in casa, daca se poate (daca e mai cald), descult pe nisip, iarba, la vara si incaltari normale, inalte pe glezna (adica nu e necesar acest talonet atat de renumit). Ma bucur ca mai am inca o confirmare si de la ortopedul vostru

Madutza, sunt haioase coarnele astea. Am vazut si caciuli tot asa, de ren,dar erau mari, asa ca i-am luat doar cornitele... nici nu mi-am imaginat ca vor arata asa haios

Va pup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

...desi sunt in pat deja sub plapuma ca mi-e cam rau de la stomac am intrat de pe tel sa o felicit pe Alina06 pentru sarcina draga mea iti urez o sarcina usoara si un bb sanatos! Ma bucur tare pentru voi m-a luat cu emotii cand am citit si apoi cand am vazut la semnatura ta... Uff am la ce visa frumos la noapte

Noapte buna mamici si burtici(acum pot sa spun ca tot s-a dat startul)

Va pup, ma bag la nani ca nu ma simt bine, scriu mai multe maine dimi la cafea

Mergi la inceput