Clasa I * 2011 - 2012 * [14]
Raspunsuri - Pagina 8

antoemma spune:
Craciun fericit tuturor!!!
Si la noi a venit mosul... Am imbracat un vecin mai mult de dragul celei mici, pentru ca nu mai tinem mortis sa nu afle cea mare care e treaba cu mosu'. De fapt ea stie ca acasa vin ajutoarele mosului, nu intotdeauna mosul personal. Si probabil ca stie mai multe dar nu spune, pentru ca asa am procedat si eu. Credeam ca daca afla parintii ca noi stim adevarul, nu mai primim cadouri.
Am primit si carnetul, are numai medii de Sg, iar ca si calificative era doar un G iar restul Sg.
Va urez distractie placuta in continuare si vacanta placuta!
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si
2010

iahim spune:
Buna dimineata!A trecut si Craciunul atat de repede!Cum ati petrecut?
Noi in familie...A trecut si mosul,fi-miu a fost foarte multumit...Un inceput de vacanta reusit...Singurul lucru care lipseste este zapada...

Roxana_G spune:
Salutare! Noi am petrecut la Bran, cu joaca si schi. Temele le am inceput de ieri, sper sa le finalizam azi sau maine cel tarziu, dat fiind ca plecam in Austria. La mate am terminat, au fost multe exercitii cu necunoscute. La romana insa avem tare mult de scris, abia am terminat 2-3 pagini si cred ca mai sunt vreo 4.
Dat fiind ca accesul la net nu va fi asa usor de maine seara, va doresc petrecere frumoasa in continuare, teme usoare si distractie pe cinste. Un an nou cu sanatate, bucurii si succes!

Anka74 spune:
Roxana, drum bun!
Noi...lenevim sub deviza "ce bine e in vacanta, mami!" Are cateva pagini la mate de scris...trag de el insa fara succes, e preocupat tot de Mos si cadouri, de petrecerea de Revelion...de-astea, de-ale tineretii Si-ar dori si ceva zapada, deja e ingrijorat ca trece iarna si nu vom avea zapada!
Vacanta placuta in continuare!

szivarvany spune:
vacanta placuta tuturor si distractie maxima celor ce sunt in deplasari !
noi stem bine, trage giulik cu tusea ei spastica urmare a serbarii de la dans si a ploilor :-) dar tratam cu spor si e muuult mai bine.
teme cred ca are, nu am apucat sa aprofundez problema, am vazut ca lucra in caietul special de abecedar si in ceva caiet. in weekend ma uit mai atent si eu.
si si citea din cartea de la biblioteca :-)
deci iar nu facem mare branza :-) profitam de vacanta :D
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela

eveline spune:
Da, vacanta placuta!
Si la noi domneste spiritul vacantei...adica Bia e la mama si dupa 1 ian o sa mai facem cate ceva legat de scoala. Cat sta acolo, la mama, se mai joaca ai mei cu ea, si o mai antreneaza la adunari/scaderi in joaca, sa nu le uite de tot, dar cam atata. Asteapta cu nerabdare artificiile de rev :))
An nou fericit va doresc!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

cosmina_p spune:
Ce-mi doresc mie...va doresc si voua adica sanatate,un an mai bun si s-auzim numai de bine!!!

szivarvany spune:
La multi ani 2012 si plin de FB* !
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela

Anka74 spune:
La multi ani, mamici dragi! Va doresc sa aveti parte in noul an, dar si in urmatorii, de tot binele din lume - sanatate,iubire, fericire si noroc! Sane regasim cu bine!
Nu-i asa ca e bine in vacanta?!