Clasa I * 2011 - 2012 * [14]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

La multi ani dragi mamici si bobocei ! Un An Nou cu sanatate, bucurii si impliniri !

... prima jumatate din clasa I deja a fost mult mai usoara alaturi de voi, ca am povestit bune si rele aici impreuna !
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate !

... va recomand o cartulie draguta pe care i-a adus-o Mosul Crinei: "Cuore, inima de copil" de Edmondo de Amicis ... probabil ati citit-o in copilarie, noi am citit-o zilele astea de vacanta ... este minunata pentru varsta lor, plina de invataminte, sensibila, induiosatoare, haioasa pe alocuri ... un baietel isi povesteste un an din scoala.

http://www.gramar.ro/carte/cuore-inima-de-copil--i10461

... am zis "noi am citit-o" in sensul ca eu am citit-o Crinei, ea inca nu a ajuns la performanta de a-si citi singura cartuliile ... este la "stadiul" de 1 pagina/zi ...

Vacanta placuta in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

LA multi ani,multa a sanatate si tot ce va doriti in noul an!
Da,Anka,este foarte bine in vacanta!

Manuelacrina,sub ce editura este cartea?Am cautat-o pe net si nu o gasesc...

Vacanta placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

am dat link-ul mai sus, dar recunosc ca Mosul a luat-o de pe site-ul emag impreuna cu alte carticele, filme si jucarii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Ce bine e in vacanta! Vad ca e liniste pe aici. Eu mai am doua luni si incep serviciul asa ca incerc sa ma bucur de ultimele saptamani de liniste pana la pensie.
De ieri am inceput sa mai repetam materia parcursa. Nu au primit teme de vacanta dar li s-a recomandat sa reia ceea ce au facut deja. Asa ca am facut dictari, exercitii la mate, citire... Trebuie sa repetam toate cuvintele noi... Incet, incet, trebuie sa ne intram din nou in ritm.

Aaaa.. Am uitat sa va urez un an nou fericit, cu sanatate si realizari!

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani, sa aveti un 2012 exceptional, pe toate planurile!

Vacanta placuta impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! si din partea noastra, sa fiti sanatosi cu totii

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Salutare tuturor!!!
Azi ne-am re-apucat de temele suplimentare.Spun "re-apucat" pentru ca am mai avut o tentativa de teme,imediat dupa Craciun,dar...am abandonat repede
Pentru ca au ajuns la o mare si o mic,m-am gandit sa-i dau dictari care sa contina cat mai multe litere o si...am avut o problema cu legatura dintre o si urmatoarea litera.Si m-am pus pe rasfoit netul si caietele de la grady pentru ca-n caietul suplimentar erau numai vreo 4 exemple!!!
Ca sa nu piarda antrenamentul la adunari/scaderi a mai "servit" si o pagina de exercitii!
Si dupa atatea teme...a iesit la joaca pentru ca e o vreme care te duce cu gandul la martie si nicidecum la inceputul lui ianuarie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ne am intors si noi acasa si ne-am apucat de temele de vacanta. Are 10 pagini din culegere la matematica si vreo 5 la romana. Astazi am inceput cu ele, pana azi am avut vacanta adevarata. Dupa mine puteau sa inceapa deja scoala, 2 saptamani a fost destul. Mai bine le mai dadeau una intre asta de iarna si paste, dar , ma rog, asta e.
Eu incep serviciul de luni , asa ca pe el tb sa-l las acasa cu cineva.
Vacanta placuta in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna dimineata si La Multi Ani!
Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul vacantei si incepem iarasi preocuparea pt problemele scolare ale copiilor nostri.

Spuneti-mi va rog, in semestrul II vor avea acelasi orar ca in sem I?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Liviana, asta e intrebarea care mi-o tot pun de azi dimineata, nu reusesc sa-i dau de cap
Incerc sa-mi aduc aminte de la scoala de pe "vremea mea"... nu reusesc

Ilinca si Rares

Mergi la inceput