Clasa I * 2011 - 2012 * [14]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

buna ziua si de la noi !
eu cred ca da, orarul e acelasi, adica nu vad de ce s ar schimba, asta se hotareste la inceput de an in cancelarie :-) nu au cum sa l schimbe pe parcurs.

ce bine e in vacanta ... uofff ...

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna ziua si la multi ani!

la ultima sedinta cu parintii doamna invatatoare ne-a zis ca din semestrul II ea ar prefera sa mearga copiii la scoala in uniforma ...
problema mea este: unde mai gasesc acum uniforme? in toamna, cand se gaseau la toate magazinele n-am luat, acum de unde cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Si eu cred ca e acelasi orar.
Chiar .. ce bine e in vacanta...trezirea pe la 10...eheeeiiii...
Bia a terminat temele date de doamna, ce au constat in 3 fise, 2 romana si 3 mate, si lucru dintr-o carticica, asa ca am trecut la alte probleme dintr-o culegere si dictarele. Inca uita sa puna punctul pe i si semn de punctuatie la sfarsit de propozitie, nu stiu de ce...se va obisnui ea. De citit citeste alandala, reviste pt edolescente (Sabrina's secrets - sau asa ceva, invata tot felul de coafuri), carti de povesti si enciclopedii.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

ioanaiub, eu am vazut de curand uniforme la Real, din cele clasice, dar f slabe calitativ si parca erau 5-10 lei/bucata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sigur, sigur orarul ramane acelasi pana la sfarsitul anului
si vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna fetelor!Ce fac scolareii?Multumiti de vacanta?Mie mi-a placut vacanta asta prelungita!

Fi-miu nu este innebunit sa inceapa scoala,doar ce s-a obisnuit cu timpul liber si acum din nou la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetita mea abia asteapta sa inceapa scoala. Eu nu sunt chiar atat de nerabdatoare. A mai facut dictari, a repetat cuvinte noi, a lucrat din culegere si a mai citit povesti. Toate bune si frumoase.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Azi imi vine si mie odoru' de la bunici ca l-am trimis la Buzau dupa anul nou. Trebuie sa se re-acomodeze cu programul si sa-si faca temele de vacanta (vreo cateva fise, nu mare lucru). A, si sa defacem bradul, ca noi inca-l mai tinem :D

Chiar ca fu bine in vacanta - eu am biroul la cateva blocuri de casa si m-am boierit zilele astea cat am fost fara copil - sa vezi de luni tragedie cu trezitul devreme.

Cred ca au acelasi orar si in semestrul doi.

Ioanaiub, incearca pe la magazinele mai mici de hainute de copii, d'astea de cartier. Eventual daca gasesti vreo vanzatoare draguta iti aduce special.

Zi frumoasa, doamnelor!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Buna fetele,

Am si eu nevoie de cateva informatii, daca ma puteti ajuta, trebuie sa fac o programare pentru anul 2012 si m-ar interesa:

- in ce data incepe scoala in septembrie ? cumva pe 10 septembrie sau pe 17 sept ?

- in ce perioada este saptamana de vacanta din semestrul I pentru clasele mici ? ... probabil in octombrie, dar m-ar ajuta mult sa stiu exact saptamana ...

Apare pe undeva structura anului scolar 2012-2013, ca eu nu am gasit-o ...
Multumesc frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/scoala-nu-mai-incepe-de-15-septembrie-vacantele-date-peste-cap.html

aici am gasit ca scoala in 2012-2013 incepe pe 10 sept...

AMR 3 zile din vacanta...si eu mai vreau...astia mici vor sa inceapa

Mergi la inceput