Clasa I * 2011 - 2012 * [14]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Mina, am colindat astazi cateva magazine si pana la urma am gasit uniforma ... nu e bleumarin, e neagra, pantalonii i-am dus la croitor pentru ajustare, sacolul e un pic mare dar acum iarna ii mai dau un pulover.

acum putem incepe noul semestru, ma gandesc cu groaza ca mai avem muuuult pana la vacanta de primavara, ce ne facem pana in aprilie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

... si mie mi se pare o vesnicie pana pe 9 aprilie ... aproape 3 luni de scoala pline fara pauza ... ufff, ma pregatesc psihic ca inaintea unui maraton ! ... si stiu ca prima saptamana va fi ff grea cu readaptarea programului de somn

Trecem noi si peste asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Asa este,3 luni de scoala fara pauza este obositor pentru ei...iar daca mai apare si vreo problema de sanatate este si mai nasol...Si eu ma pregatesc psihic pentru urmatoarele luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ghiozdanul e pregatit, scolaritei ii e dor de colegi, iar eu m am inarmat cu rabdarea pe care o pierdusem inainte de vacanta. O sa treaca repede si lunile acestea, sunt sigura.

Asa cz va doresc reacomodare usoara si mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Am trecut cu bine de prima dimineata....Lasa ca de cum s-a sculat in fund, in loc de buna dimineata, a zis direct ca are emotii. De ce ? Nu stia, evident.... Tremura sufletu in el, amaratul, avea mainile reci si plansul in gat.
Cu vorbarie multa din partea mea , ca sa uite de suparari, am reusit sa-l fac sa-si revina si sa ajungem la scoala, cat de cat, in conditii bune. Insa acolo, fatalitate: Dna invatatoare nu vine azi, ne spusese la ultima sedinta cu parintii dar eu am uitat...bine, nici nu stiu daca era bine sa-i spun de acasa chestia asta..

Vai, si cand a vazut copilu meu ca nu e Dna Anca....jale! Ca el nu sta azi si gata!!!! Eu ca stai, ca uite, maine vine, dar ce te-ai face daca s-ar imbolnavi? Dar la gradi cum era cand se imbolnavea Dna ta? Nu, ca la gradi le cunostea pe toate doamnele, pe dna de azi nu o cunoaste si cu asta basta, el nu sta la scoala!

Cred ca 5 minute am tinut-o langa cu el, el ca nu sta, eu cu explicatiile ca trebuie, am avut noroc cu dna invatatoare care venise s-o inlocuiasca pe Dna noastra - o doamna in varsta ca o bunicuta. Cand a vazut ca-s probleme, imediat a facut cunostinta cu Matei, ca sa nu mai aiba scuza ca nu o cunoaste, si l-a facut util si important cerandu-i abecedarul, ca sa o ajute, ca ea nu stia unde au ajuns ei . Imediat i-au pierit copilului si lacrimile si supararile, a tulit-o sa aduca abecedarul s-o ajute pe doamna.

Ce ma fac, fratilor, cu mamaliguta asta de copil? Seamana cu ta-su, cred, eu eram mai nesimtita. Emotiva am fost si eu toata viata, dar parca nu asa. Of!

In rest bine sanatosi, ce sa mai zic?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Calmeaza-te,mina!!!Daca iei startu' stresata...ce te faci pe la jumatea semestrului??
Vad ca toti copii seamana cu tatii...a mea te da jos din picioare cu tupeul!!!
Au timp sa semene si cu mamele!
Numai bine la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

raportam si noi prima zi din semestrul 2, veselie mare pe copil, lene mare pe mine.
sunt sigura ca imediat e aprilie, asa ca nu mi mai bat capul. ma gandesc pozitiv, inca e usor si copiii se bucura de mersul la scoala si mersul la celelalte activitati :-)

mult,mult succes tuturor !

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmina_p

Calmeaza-te,mina!!!Daca iei startu' stresata...ce te faci pe la jumatea semestrului??
Vad ca toti copii seamana cu tatii...a mea te da jos din picioare cu tupeul!!!
Au timp sa semene si cu mamele!
Numai bine la toata lumea!

Pai sunt calma, serios. Cum ziceam, se pare ca eu-s aia mai rezistenta la stress din familie Doar ca nu ma pot impiedica sa-mi fie ciuda ca se chinuie asa din orice.

Eh, vorba Dariei, fruntea sus si gandirea pozitiva, le trecem noi pe toate.

Pariu pe cat ca acusi cand ma duc sa-l iau de la scoala se milogeste sa nu-l duc la after "ca sa nu le inceapa asa brusc pe toate"?

Va zic cand ma intorc cum a fost

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Noi am avut o dimineata buna de tot, Alex a sarit din pat mai repede ca niciodata si s-a pregatit singura sa mearga la "scoala ei draga". E de bine! Abia astepta sa mearga azi, mai ales ca aseara la film l-am intalnit pe colegul - cel mai bun prieten, cu care abia astepta sa se vada. Nu stiu cat o sa tina entuziasmul, dar e de bine deocamdata. Eu insa ceva mai ramolita, m-am tinut greu de graficul alert de dimineata. Nici fratiorul nu a avut prea mult entuziasm de mers la gradi, dar nici necajit nu parea.

Mina, eu zic sa ai rabdare cu baiatul, acuma sincer ma pun in pielea lui imaginandu-mi ca ma duc la serviciu dupa concediu si am un sef nou...brrrr. Probabil a avut parte de multa constanta la gradi, posibil aceeasi educatoare mai multi ani. La noi de exemplu s-au tot schimbat an de an, incat Alexandra nu prea reactioneaza la schimbarea profesorilor. Si doamna ei a lipsit vreo saptamana si ceva si a venit bine mersi acasa. Nu am reusit sa inteleg nici cine i-a luat locul, am inteles ca au venit diverse doamne invatatoare cu randul si ca au facut temele mai multi. De aici fiecare intelege ce poate. Hai, va tinem pumnii sa fie mai bine acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata si bine v-am regasit in noul semestru! Sa auzim numai de copii veseli si nestresati!

Noi era sa-ntarziem inca din prima zi...mami a adormit inapoi dupa ce-a oprit ceasul..pana si sora-sa, care, de obicei, la 6 e drepti, azi la 7 dormea bustean.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput