Clasa I * 2011 - 2012 * [14]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

De acord Flaviutza, atitudinea noastra fata de teme/lectii/lucru suplimentar conteaza cel mai mult pentru micuti !!! ... ei prin joaca invata cel mai bine si-si formeaza o atitudine "sanatoasa" fata de scoala ...

Are si Crina "jurnal": scrie in el cu rosu ce i-a placut peste zi si cu negru ce nu i-a placut !

Ce caiet de ortograme ai gasit Flaviutza ? poti sa-mi mai dai cateva detalii, te rog, autori, editura, multumesc !

Temele de vacanta le-a lucrat deja la after de joi : 10 propozitii la romana si 4 fise la mate ... a mai ramas de rezolvat in vacanta "de citit cate o pagina pe zi"!

Mada - cum mai sunt degetelele ? refacere usoara si fara urmari !

Flaviutza - cu clasa voastra ce se mai aude ? a ramas definitiva hotararea de desfiintare ? ai testat posibilitati de mutare ? Mult noroc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Manuela , asta e caietul http://talentedenazdravani.ro/blog/2011/10/05/sa-scriem-corect-ortograme-editura-paralela-45/

Nu am rezolvat nimic deocamdata, doar ca dom director vrea sa stea de vorba personal cu mine, mi-a transmis prin invatatoare sa-l caut cand vreau, ca vrea sa negociem si e dispus sa faca multe ca sa ramana fi-mea in scoala si ca e foarte impresionat de copil . de unde pana unde, nu prea stiu, dar banuiesc , au avut ei niste discutii , adica fi-mea cu el, fi-mea s-a dus peste el in birou intr-o pauza de capul ei, si-a spus pasul, domnul a servit-o cu suc, ea a spus ceva de genul" sunt la regim, nu ma vedeti ca-s dolofana, dar daca insistati..." si i-a mai spus ca nu e "bedagogic " ce face si ca daca ea nu se va simti bine in alta clasa, il da in judecata pentru daune morale ,(asta la mine a auzit-o) ca nasul e directorul tribunalului si sigur castiga.am aflat aseara la serbare c-o stie tot poporul pe acolo.

o sa ma duc la el sa vad ce vrea, dar slabe sanse sa ma convinga cu ceva, poate doar daca pastreaza clasa, ceea ce nu va face.i-am gasit invatator, sotul fostei mele invatatoare, mi-a predat si mie cand lipsea ea, si e un om inteligent, bland si bun.scoala de cartier, langa mine, 300 m distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Noi am terminat de ieri cu scoala, miercuri a fost ultima zi.
Marti la serbarea a fost super frumos.
Acum asteptam cu nerabdare spectacolul de maine de la Opera. Ieri am fost la repetita generala (pe scena, cu costume) si am fost tare impresionata. Se vede ca grupa e avansata, au dansat tare frumos, ca niste adevarate balerine. Chiar am auzit mamici de fetite mai mici, spunandu-le "uite ce frumos danseaza fetitele mari ... asa o sa ajungi si tu ... vezi cum danseaza daca au exersat mult?" Mi-a crescut inima

Fetelor, eu nu voi mai intra pana in ianuarie, va doresc SARBATORI FERICITE si un AN NOU MINUNAT!

Mergi la inceput

Formidabila Alexia !!! ... sa mearga ea singura in audienta la dl. director si sa-si sustina cauza, oooaauuu Va ajunge departe cu asa o atitudine si initiativa si incredere in sine ! Bravo Flaviutza ! Sunt convinsa ca veti alege solutia cea mai buna ! ... ce nu ne doboara ne face mai puternici !

Multumesc pentru caiet

... si pe a mea am auzit-o aseara la serbare ca-i "apostrofa" pe colegii care aveau dubii daca exista sau nu Mos Craciun: "Daca nu credeti in Mos Craciun sunteti pasibili sa suportati consecintele !!!... nu va mai veni Mosul la voi !" ... copiii astia "inregistreaza" tot ce aud la noi !

Mergi la inceput

Felicitari Naty pentru performantele micutei balerine ! Si mult succes la Opera !!!

Mergi la inceput

Pai fi-mea asa a fost invatata . sa vorbeasca de la egal la egal cu un adult, la modul civilizat, nu sa taca in fata adultului, adultul stie mai bine. nu s-a dus in audiente, a citit director pe usa , a batut , a intrat a salutat si a inceput sa turuie.

Da, am observat copiaza fraze adulte si le folosesc de te strici de ras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Am luat o pauza de la aspirator si racituri si am venit sa trag cu ochiul la ce-ati mai scris!!!
flaviutza,"criminala" pustoaica!!!Am ras cu lacrimi!!!
Daca scapa sa n-o acuze directorasul de trafic de influenta...poate rezolvati ceva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

A venit vacanta, cu trenul din Franta! Felicitari tuturor scolareilor, a fost un inceput important si greu pentru ei, si au trecut deja de primul semestru de scoala. Am terminat si noi, cu FB pe linie si laude, cu o tema de vacanta destul de mica si. Cu chef de joaca. Serbarea a fost frumoasa si totul a decurs bine. Doar eu ce am fost haituita de birou, pregatiri, alergari...Nu mai conteaza, acum a venit linistea si sper sa ma bucur de ea.

Am citit din urma de accidentul Ilincai, draga de ea de rau imi pare. Sper ca este mai bine deja.

Eveline, fiica-mea tot de frica profesoarelor s a lasat de balet acum cativa ani. Poate schimbati profesoara....

Flaviuta, jos palaria, ce fetita indrazneata.

Acuma va imbratisam cu drag, va dorim vacanta frumoasa si sarbatori fericite, un Craciun de vis cu bucurii si cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Ilinca e mai bine, stam in continuare cu gheata, hematoamele sunt la locul lor, dar speram ca incet incet se vor retrage, o unghie se pare ca o sa cada, e important ca nu are dureri. Are o atela pusa pt imobilizare.
In schimb Rares, are otita bilaterala si ne luptam cu niste dureri crunte, si pt ca e cred ca e 8 otita anul asta, il vom opera de polipi in ianuarie.
Cam asta sunt de pe la noi va urez Craciun fericit si Mosul sa vina plin de voiosie si de cadouri!

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Stai linistita Mada, mie mi-a prins mami degetele in usa, fix la 7 ani de ziua mea, doua unghii mi-au cazut, s-au innegrit si au cazut si mi-au crescut altele noi perfecte :)

Alexia a gasit cadourile de la Mosu . Zilele astea m-au apucat renovarile, asear mi-au plecat muncitorii, abia acum am terminat, relativ ,treaba. Fi-mea , nesupravegheata de nimeni,s-a tot invartit printre mobile pana a gasit cadourile pitite bine, intr-o masa din aia de 12 persoane ce se strange. de aseara ma capseaza cu intrebari,pufnea si tot radea si ne pisa marunt, azi mi-a spus pe sleau ca ea stie de muult, din grupa pregatitioare si-a cam dat seama, dar ne-a lasat asa, ca sa nu ne supere.N-a vazut ce-i prin cutii, dar le-a vazut.

Mergi la inceput