Clasa I * 2011 - 2012 * [14]
Raspunsuri - Pagina 6
Anka74 spune:
Salutare si de la noi , bucurosi nevoie mare ca a venit vacanta!
Au avut serbare aseara, a venit Mosul , tatal unei fetite… aceasta l-a recunoscut, distractie maxima pe capul ei …va dati seama ca astazi toata clasa a aflat cine a fost ajutorul Mosului, si déjà copii i-au transmis mesaje - prin fetita – cu ce sa le aduca anul viitor!
Tot Mosul le-a adus si carnetele, tare bucuros era fiimiu ca are Fb “pana si la purtare, mami, iti dai seama!” Acum, trebuie sa recunosc ca a muncit pt aceste calificative si sunt tare mandra de el…l-am surprins ca se uita in caietul special de mate din semestrul II si gandea cu voce tare…”cred ca va fi din ce in ce mai greu”. Ritmul a fost foarte alert. Cel putin la romana, ramane un miracol pentru mine cum au reusit ei sa tina pasul, au facut cam 2 litere pe saptamana… incepand cu 01 noiembrie…iar acum pot scrie o gramada de cuvinte, propozitii…Iar daca nu stie o litera (neinvatata inca) se uita “mai departe’’ cum se face si gata! Si cum el face si sport (are 4 antrenamente/saptamana) si engleza zilnic (o ora/zi) nu am cum sa nu ma declar multumita. In vacanta vom sta acasa, ca doar el va fi in vacanta, noi … doar liberele legale si va merge doar la baschet. Plus temele de vacanta …asta e! Deocamdata doar la matematica au primit, nu stiu daca le-a dat si la romana ceva de scris…daca nu, gasim noi niste dictari!
Felicitari tuturor copiilor si ...vedeti ce repede trece timpul!
Si cat am vorbit de caiete, stilouri, ghiozdane...nu mai spun de alegerea scolii/invatatoarei...Maine poimaine avem serbarea de sfarsit de an!
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mada Lali felicitari pt Gazeta! Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
Multumim.
A fost incantat si el ca si-a vazut numele, acum totul e sa perseveram.
Voi ati dat teste de evaluare finala de sfarsit de semestru ?
Noi da, azi le-am primit in plic.
Azi primim carnetele si temele de vacanta. Cred ca mediile vor fi de FB, ca numai asta avea pana acum in carnet al meu si nu vad cum ar putea sa se schimbe.
In alta ordine de idei, pentru ca nu stiu cand voi mai intra pe DC
va spun tuturor
Vacanta placuta !
Sarbatori frumoase cu sanatate, bucurii si Mos bogat si un An Nou mai bun decat cel care se incheie !
Anka74 spune:
citat din mesajul lui cosmina_p ... La matematica are media -FB.Exista si medii cu minus sau a gresit dl inv??? ... |
Nu cred ca media ar trebui sa fie cu minus! Ca doar nu poate avea, ca medie -10 sau -9...ori e FB, ori e B. Asa ca e FB!
Anka74 spune:
Mada, sanatate multa micutei tale.
legat de ingrijorarea ta cu privirea la unghii...iti spun patania mea - in clasa intai mi-am prins degetului mare in usa de la intrarea in scoala...unghia s-a inegrit rau de tot, a cazut dar apoi a crescut foarte frumos...acum nici nu ma istiu la ce mana am avut accidentul. Daca m-a durut sau nu...nu mai stiu. Stiu doar ca ii amintesc lui fiimiu cel putin odata pe saptamana sa aibe grija cu usile!
cosmina_p spune:
Deci nu numai fiica-mea se mira de FB-ul de la purtare!!!
Legat de medie...asa am presupus si eu insa la ce schimbari si modificari s-au facut...nu ma mai mira nimic!"Cand eram eu tanara"...mediile se faceau altfel!
Spor la treaba tuturor pentru ca presupun ca daca luam o pauza de la teme ne putem etala talentele de gospodine cu ocazia Craciunului!!!
Ce pregatiti interesant pt masa de Craciun???
Alizee spune:
Au avut serbare azi.
Toate fetitele erau imbracate in rochite albe, iar baieteii in camasi albe si pantaloni negri. A fost frumos si am facut multe poze. Au avut si mos craciun. Maaare incantare pt copii !
Mediile pe semestrul I sunt 2 B ( abecedar si engleza ), restul, FB.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Ubi spune:
Si noi am terminat cu note bune primul semestru. Avem cateva teme de vacanta...asa, ca sa nu ne pierdem antrenamentul.
A venit vacanta!
Sarbatori fericite si un An Nou minunat.
manuelacrina spune:
... am luat vaaacaaanta ... ufff, greu a fost, mai ales cu sculatul de dimineata si alergatul prin trafic ...
azi au avut serbarea, foarte simpatici si dragalasi si plini de emotie ... a venit si Mosul si i-a luat pe fiecare in brate si la intrebari ...
... Dna. le-a luat carnetele de vreo saptamana, le-au primit azi, dar eu nu apucasem sa-l vad, am dus-o de la after direct la serbare ... Mosul intreaba ce calificative are si Crina ii zice mandra "am numai FB-uri, vreo 74 de FB-uri !!!" ... iar in drum spre casa imi zice spasita "mami, stii, l-am mintit pe Mos Craciun", "cum asa Crina ?!!?" "... nu am decat 34 de FB-uri..." ea a numarat la rand, cu medii cu tot
Sarbatori fericite si Un An Nou frumos !
...aaa, si azi am primit rezultatele la Smart, Crina a luat 100 si 100 de puncte ... ne pregatim de baraj ...
... hai ca m-am laudat destul
flaviutza spune:
citat din mesajul lui Anka74 Tot Mosul le-a adus si carnetele, tare bucuros era fiimiu ca are Fb “pana si la purtare, mami, iti dai seama!” Acum, trebuie sa recunosc ca a muncit pt aceste calificative si sunt tare mandra de el…l-am surprins ca se uita in caietul special de mate din semestrul II si gandea cu voce tare…”cred ca va fi din ce in ce mai greu”. Ritmul a fost foarte alert. Cel putin la romana, ramane un miracol pentru mine cum au reusit ei sa tina pasul, au facut cam 2 litere pe saptamana… incepand cu 01 noiembrie…iar acum pot scrie o gramada de cuvinte, propozitii…Iar daca nu stie o litera (neinvatata inca) se uita “mai departe’’ cum se face si gata! Si cum el face si sport (are 4 antrenamente/saptamana) si engleza zilnic (o ora/zi) nu am cum sa nu ma declar multumita. In vacanta vom sta acasa, ca doar el va fi in vacanta, noi … doar liberele legale si va merge doar la baschet. |
Anka, eu i-am scris tot alfabetul de mana, litera mare,mica, pe o coala A4, ca ma enervam eu cat cauta prin abecedar cate o litera.fi-mea a primit de la prietena mea o agenda-primul meu jurnal- si e nebunie, scrie, de mana, in fiecare zi din el, cu greselile de rigoare, o sa scanez sa va prapaditi de ras. adica fara cratim, intr-o impreunat, fara m inainte de b....asa ca i-am luat un caiet special ortograme cls I si a II si mama ce mai studiaza. asta e ultimul progres al fi-mii, munca individuala, ia culegerea sau caietul special de ortograme si lucreaza singura. eu sincer, am ajuns la performanta asta dupa primara, cred ca printr-a saptea.
Avem si noi FB pe linie si nici o tema de vacanta, domnisoara ii freaca mult, enorm de mult in timpul anului, dar in vacante nu au deloc teme, doar daca si ce vor ei. pentru ca a observat ea ca atunci cand le spune pentru Week end sa lucreze cat vor, lucreaza enorm de mult si-si compara in clasa scrierile, care a fost mai cu mot.
Vorbeau fetele , Mada si Iahim mai sus de ceva ce mi-a atras atentia. ca i-au protejat, nu i-au pus sa lucreze, ca si cand privesti lucratul asta scolar ca pe ceva dificil,nicidecum ceva frumos si placut. Ia schimbati voi placa si in loc de atitudinea "hai sa facem temele" faceti in asa fel incat lucrul cu mami sa devina un premiu, nu ceva greu sau o corvoada. eu asa am pacalit/o mereu pe fi-mea, de cand era micuta , atitudinea a fost asta" daca esti cuminte azi, deseara ne jucam de-a scoala si invatam" . niciodata certata pentru vreo greseala , pentru ca atunci cand te joci , nu esti certat, nu? si la primul semn de oboseala , renuntat la lectii. atitudinea asta tine, sa stiti. fi-mea ma tot roaga si acum "hai sa facem lectiile, hai mai da-mi dictari,etc", uneori aman chiar sau ii spun ca n-am timp
nu neaparat ca n-as vrea ci ca s-o fac sa perceapa faptul asta ca pe un premiu, sa-si doreasca. si toate activitatile in stil joaca, glumind, razand, nu asa, treci la birou, ai gresit aici, vai nu esti atenta,etc.
Oricum am spus, de vreo cateva saptamani, eu chiar n-am avut timp avem apartamentul in lucru, fi-mea a devenit autodidact, lucreaza singura de capul ei.