Clasa I * 2011 - 2012 * [14]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mada imi pare tare rau, saracuta de ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Adevarul e ca si eu cand m-am lovit la picior am dat "ignore" pana a doua zi, ca aveam treaba !
Ilinca are dreptate, doare tare imediat, dupa care, o vreme nu mai doare asa de tare. Pansat profesionist, doare din nou cateva zile la atingere.
Oricum, nu au nici o scuza ca nu te-au anuntat.
Bine ca e mana stanga, asa va putea sa o protejeze cu mai mult succes. Daca era dreapta, vand, nevrand ar mai fi facut miscari. Sanatate multa !

Noi am incheiat cu serbarea, maine primim si carnetele si evaluarile finale de sfarsit de semestru. Sunt tare curioasa. Azi am primit Gazeta Matematica si apare numele baiatului meu in ea, la lista rezolvitorilor. Sunt bucuroasa si astept sa vad si reactia lui, sper sa-l motiveze sa mai lucreze din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Bietul copilas ! Mada, eu cred ca le faceam scandal rau de tot. M-as mai interesa si despre copilul care i-a prins degetele; poate ca nu este prima data cand o agreseaza. Insanatosire grabnica, copilasului.

Iahim, decat sa il strezezi pe baietel pana nu mai pricepe nimic, mai bine faci lectiile cu el pas cu pas. uite, vacanta asta este un bun prilej pt a recupera. Eu voi face multe teme cu fetita mea, dar nu pana o epuizez; cel mult 2 ore pe zi.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mada, nu am cuvinte, sper doar sa fie bine fetita ta !

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La noi e ultima zi de scoala, maine nu mai invata, e bine ca oricum eu vroiam sa-l invioesc, pentru ca maine dimineata plecam in concediu si ne mai intoarcem pe 9.
Astazi le dau carnetele de note, sunt f curioasa .
Aseara a fost si serbarea, a fost dragut. Le-a dat si teme pentru vacanta, sa vedem cand le vom face ca suntem tot plecati iar ultima saptamana de vacanta va merge la tara.
Noi va uram vacanta placuta , odihna placuta macar de la trezitul de dimineata si ne revedem la anul !
Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Mada, imi pare rau pentru Ilinca , refacere rapida!

Noi avem azi serbare si apoi gata, vacantaaaa!!!!
Am vazut ca tot ziceti ca o sa primiti carnetele. voi aveti carnetele la scoala? David il are la el si invatatoarea ii trece calificativele aproape zilnic. la fel si la celelalte materii, pe care nu le face cu invatatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata,
noi am primit carnetele ieri, are b la romana si fb la restul, dar asta stiam deja, eu sunt multumita, de fapt foarte multumita.
ei vor face ore inclusiv maine, doar ca le-a spus ca daca sunt cuminti isi vor putea aduce cate o jucarie.
au avut teme si pentru astazi, destule de multe, le-a facut la after school ieri.
vor avea teme si pt vacanta, oricum trebuie sa lucram putin si noi suplimentar, asta e.
Am fost ieri la control la Budimex, din pacate ortopedul nu era,dar am vorbit la telefon, i-au schimbat pansamentul si i-au pus o atela de lemn sa stea cu degetele drepte, hematoamele sunt in continuare urate si locul e umflat si tare, in plus si din pacate si unghiile ii sunt afectate, nu stim inca ce se va intampla in continuare, cert este ca vom merge zi de zi la control.
merge la scoala, ca dureri nu mai are, doar daca se atinge, e mai greu cu imbracatul si ma rog scosul cartilor de ghiozdan, dar o ajuta Sora in plus si copiii.

Azi la 5 mergem din nou la control si va fi si ortopedul.

Mie mi-a mai trecut supararea in sensul ca: evident nu putea fi evitat incidentul, nu a fost intentionat, s-a intamplat la ultima ora, in ultimele 15 min ale orei, ei a dus-o la cab medical, au pansat-o si ea a plecat la after; la after, ei nu s-a bagat sa-i desfaca pansamentul, i-au dat nurofen, pt ca avea dureri si cam aici s-a terminat interventia adultilor (asistenta de la after mi-a spus ca nu i-a defacut bandajul ca nu a crezut ca e necesar si cred), si nici d-na directoare si nici asistenta de la after nu au stiut (si nici nu aveau de unde sa stie) ca de la scoala nu m-au anuntat.

Totusi indiferent de situatie trebuia sa fim anuntati, nu si-au dat seama ca se ajunge la asa ceva, au considerat ca zdrelitura e de fapt problema si au tratat-o ca atare.
Ce pot sa va spun este ca am spus/am repetat de fapt si la scoala si la after ca indiferent de stare fetii si a baiatului (el e la gradinita si Ilinca la after la aceiasi institutie) sa fim anuntati imediat, pt a evita asemenea complicatii.
Si va rog si pe voi sa aduceti aminte invatatorilor si celor care stau cu copiii dupa orele de la scoala, sa nu se hazardeze sa nu va sune, la orice incident petrecut cu copiii vostri.
Noi nu plecam nicaieri, cel ptuin deocamdata, mai ales ca nu stim cate zile trebuie sa mergem la control zi de zi, asteptam Mosu' Ilinca a plans aseara ca ea nu se va putea juca cu o singura mana cu jucariile de la el si tot asa,
Sunt inca suparata pe situatie, dar ce sa ma fac.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Lali felicitari pt Gazeta!

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Mada, refacere grabnica micutei. Hai ca ei sunt mai puternici decat credem noi! Draguta...

Noi avem azi serbare si ne va spune probabil si ce vor face maine. Le-a retinut doamna carnetele de doua zile si probabil ca azi le vom primi inapoi. Nu prea stiu cum s-a organizat serbarea. Doar atat am aflat ca noi trebuie sa ducem pahare si servetele. Au tras copiii la sorti ce trebuie sa duca fiecare: prajituri, suc... si asta am nimerit noi.
Am mai gasit la ea in ghiozdan un biletel cu numarul 17. Se pare ca in fiecare zi, incepand cu 1 decembrie, cate un copil din clasa a primit un biletel cu o "pedeapsa" de executat. Pedepsele erau ceva distractiv de genul sa se intinda pe banca, sa cotcodaceasca... dar ei trebuiau sa stie care e pedeapsa pentru ca era in germana. A fost un fel de calendar de advent cu pedepse, pentru ca ei sunt exact 24 in clasa.
In rest... azi cand am dus-o la scoala am vazut ca in curte e plin de gheata. I-am zis sa nu iese in pauze pentru ca mi-e frica sa nu cada. Copiii se imping, alearga, se lovesc... Apoi ma gandeam ca poate am exagerat dar cand treceam pe langa un tatic cu baietelul lui auzeam ca ii zicea tot asa: sa stea in clasa sau sa caute un loc fara gheata. Mi-am revenit, pentru ca tocmai ma gandeam ca sunt ca in povestea cu drobul de sare.
Suplimentar nu am mai avut timp sa lucram deloc. Dar a mai citit cate ceva si sunt foarte incantata de faptul ca a ajuns sa citeasca "in fuga", adica nu mai sta la litere, silabe... Nu stiu cum a ajuns sa citeasca asa tinand cont ca a exersat destul de putin si rar.

Sper sa mai scriu pana la sarbatori ceva, asa ca aman urarile.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Gata...a venit vacanta!!!Aseara au avut serbarea,a venit Mosul...a fost frumos!!!Azi au avut numai 3 ore si dl inv le-a dat carnetul de note cu mediile!Fiica-mea era cam nelamurita ce-i cu calificativele alea(mediile) insa era super incantata ca are FB la purtare!Oare de ce???
Am primit o hartie cu recomandari pt vacanta(citit,scris,adunari si scaderi).
La matematica are media -FB.Exista si medii cu minus sau a gresit dl inv???
Tuturor mamicilor le urez vacanta cat mai placuta!!!!

Mergi la inceput