Clasa I * 2011 - 2012 * [14]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Anka74,super faza cu e mare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

super haioasa faza cu E-ul mare
sa aveti o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui flaviutza
Iti recomand, daca faci rost, mate 2000 varianta veche .nici eu nu o am, decat ce ne-a trimis faby pe mail .

Eu am gasit pe net Mate 2000, dar editia 2009/2010; este destul de buna.

http://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1024

La Smart vineri Crina pana la urma a ales romana si zice ca a facut tot corect ... acum asteapta premiul .
Am vazut in revistuta subiectele si de la mate, mi s-au parut unele mai dificile, le-am facut acasa impreuna, nu sunt f sigura ca le-ar fi facut singura la baraj daca alegea mate ...
... ceva de genul: "Cu cat trebuie sa-l marim pe 5 ca sa ne dea un numar cu 3 mai mic decat 10 ?". Normal ca au facut in clasa 5+casuta=10-3, dar de la text la transcrierea lui in cifre si operatii e calea mai lunga ...
... aaa, si mai era unul de genul "Daca alaltaieri a fost miercuri, ce zi va fi maine ?" asa ceva nu au facut in clasa si le mai incurca ieri cu alaltaieri, cu maine si poimaine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Da, Manuela din asta lucram si noi.Si fi-mea are probleme in a pune in schema problema text, nu e mereu atenta. Ii tin pumnii la Smart. ai cumva subiectele?

Eu il astept curioasa pe Nastasescu (evaluare in educatia)la mate, ala mi se pare concurs serios si pe bune, in premiera va fi la clasa 1 anul asta.Si colac peste pupaza mai vine si Comper, dar asta nu-mi pare serios deloc, pentru ca subiectele se afisaza cu o zi doua inainte de concurs pe net, cine are cont acolo le da jos imediat.

Anka, e total fiu-tu. si are dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Multumesc Flaviutza. ... acum nu mai avem nimic de facut, decat sa asteptam rezultatul; oricum, de pe site-ul lor nu-mi este f clar cum se vor "premia" cei cu punctaj maxim ... dar macar ceva simbolic, de incurajare, ca sa mai mearga si alta data, ar fi normal sa dea la fiecare !
Aduc maine revistuta cu subiectele, o scanez si o afisez.
Smart-ul asta este asa un concurs de "incalzire", dupa parerea mea. Cangurasul mi se pare mai dificil/serios, ne-am inscris pt februarie.
De Comper si Nastasescu nu ne-a zis nimic doamna. Pana la urma, din cate inteleg, un copil poate merge numai la concursurile organizate in scoala lui ... degeaba vreau eu sa o inscriu la un concurs daca nu se organizeaza in scoala ... doar nu voi plimba copilul pe la alte scoli in timpul programului de scoala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

cand va aud de concursuri parca ati vb limbi straine :)
mult succes tuturor celor care participa !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Da, am vazut si la noi in oras, participa anumite scoli, se organizeaza anumite concursuri pe centre, doar la cateva scoli.
La noi s-a stabilit, nu merge anul asta decat la Comper si la Evaluare in educatie.daca vrea, Cangurasul dar deja e prea mult, zic eu.

Va anunt solemn ca i-am gasit si invatatoare in aceeasi scoala, pentru la anul cand i-or desfiinta. am cunoscut-o prin domnisoara actuala, mi-a stabilit o intalnire si a fost dragoste la prima vedere, e deschisa, tanara, comunicativa si foooarte iubareata, s-a conversat cu fi-mea despre coafuri de fetite si s-a jucat cu parul ei, ne place.Am ales-o pe ea, desi mai aveam o varianta in alta scoala, pentru ca va merge in aceasta clasa cu inca 4 prieteni din clasa actuala .

Asa ca am mai scapat de-un stres.

In rest, jale mare, e aiurita rau. aseara s-a trezit la 8 ca nu a scris tema la romana, si a avut tema de week end ,nu gluma. 8 pagini de caiet din ala tip 1 a scris, de la 8 la 10 seara, vreo 5 exercitii luungi din culegere.n-a avut niciodata atat de scris, maxim doua pagini.

Abia m-am abtinut sa nu ma iau de ea, noroc ca dormise pe zi si a mers rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

8 pagini ???????? chiar ca e foarte mult :(

Giulia de declarat ca i place la educatie fizica pen`ca se face pe saltele :-)
eu recunosc ca am avut mari probleme cu lada aia nenorocita de cand ne am prostit noi odata printr-a 7-a si am cazut in cap :D
asa ca i inteleg pe copiii care se tem :(

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

8 pagini ???????? chiar ca e foarte mult :(

Giulia de declarat ca i place la educatie fizica pen`ca se face pe saltele :-)
eu recunosc ca am avut mari probleme cu lada aia nenorocita de cand ne am prostit noi odata printr-a 7-a si am cazut in cap :D
asa ca i inteleg pe copiii care se tem :(

_

Ce facusi bre, schimbasi numele? Sa ma emotionez ca e cineva nou in clasa

De care lada vorbesti? Si eu mi-am rupt mana stanga cand am sarit la capra printr-a 7-a, parca e acelasi lucru, nu?
Sincer nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand o ajunge la de astea mai grele....baremi daca ar fi vrun mototol sa nu le poata face, as intelege. Dar du-te la profu de sport, dupa ce te-ai laudat ca face tenis de performanta, si scuteste-l de rostogoliri...... Abia astept sa vad ce minunat ma simt, o sa fie o nebunie.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Dragele mele, nu vreau sa stric sbiectul, dar din ce citesc cam toata l

umea se "vaita" de cate teme au copii de nivelul care se cere la clasa I, dar se pare ca sistemul asa greu cume este se accepta de catre parinti. Si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi avad fetita clasa I si sunt chiar intr-o situatie dificila, copilul ajungand sa faca o "fobie" din frica de scoala de teste. Ma intreaba oare azi dau test, daca nu o sa stiu mami. Da si intr-adevar a inceput sa dea rateuri, a luat si B la teste chiar daca ne straduim zilnic cu temele, dar de multe ori le face o varza le incurca se emotioneaza. La pranz daca ajundg sa o iau sunt uimita de ce aud de la diverse dicutii. Nu am auzit pe numeni spunand ca este usor ce le da ba se vaita ca copilul nu face fata. Vi se pare normal ceea ce se cere pentru un copil de 7 ani? Eu fac comparatie cu ce a invatat copilul meu cel mare acum 6 ani (cand era si el boboc) si ma cam ingrozesc unde s-a ajuns cu sistemul de invatamant. Acum nu dati cu pietre daca vi se pare ca eu gresesc. Poate unora li se pare usor sau normal ce se cere sau poate copii fac fata usor, dar ... Cu cat exercitiile sunt mai grele cu atat se pare ca viitorul adult va fi mai bun, asta pentru cine face fata altfel la munca. Oare acesta ar putea fi un sistem de selectie pentru viitorii adulti?

Mergi la inceput