Clasa I * 2011 - 2012 * [14]
Raspunsuri - Pagina 15
eveline spune:
Si noi tot la "ce" suntem, de fapt azi cred ca vor face "t". La mate au facut ieri adunarea cu 4 azi probabil vor face scaderea. Si au inceput sa faca adunari cu numere unele sub altele.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
LoraG76 spune:
'Neata!
Si noi am inceput scoala cu multa bucurie. Au si un coleg nou in clasa si toti sunt interesati de el.:)
Le-a corectat d-na temele pentru vacanta, ieri i-a si notat la limba romana, la o dictare, recapituland literele invatate deja in primul semestru. La Iustina au terminat adunarile/scaderile pana la 10, insa nu au inceput inca sa lucreze cu 2 cifre. La limba romana fac recapitulare, momentan - in primul semestru ultima litera invatata a fost t, parca. Grupul "ce" l-au facut deja inainte.
flaviuta, voi ati depasit cu mult programa normala pentru clasa I. Bine ca se descurca fetita ta, felicitari!
Eu sunt f. multumita de ritmul clasei la Iustina, deja mi se pare f. mare cantitatea pentru un timp asa scurt.
Mult succes tuturor!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anka74 Flaviutza, sigur fetita ta e in clasa intai? Ca la noi, nici vorba de asa ceva...acum sincera sa fiu mi se pare cam mult. Pot tine ritmul toti copii din clasa? |
Subscriu! Flaviuta, ce scrii tu acolo sunt olimpiade curate. Eu scrisesem de treaba cu m+3 de-a dreptul indignata, pai acuma m-am calmat cand am vazut ce fac altii.
szivarvany spune:
daca toti cei din clasa de la Flaviuta fac asa ceva lejer, e o clasa de exceptie, jos palaria !
noi mergem absolut si doar conform programei. io`s multumita :-) nu vreau sa ma stresez :D
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
flaviutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Subscriu! Flaviuta, ce scrii tu acolo sunt olimpiade curate. Eu scrisesem de treaba cu m+3 de-a dreptul indignata, pai acuma m-am calmat cand am vazut ce fac altii. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Nu,Rox, m+3, in caietul special SIGMA PETRION, CLS 1, m-am uitat aseara. gresisen, nu e editura ana.
La mate cred ca fac putin mai mult, a si spus ca merg foarte bine pe matematica.
ieri au facut proba la adunare si scadere.
adica ceva de genul 9-3=6; proba : 9-6=3 3+6=9 6+3=9
Mada spune:
buna,
am inceput si noi scoala, Ilinca abia astepta, avem teme de prima zi, destul, vad e plina de elan asa nu protesteaza, citeste binisor, dar nu prea stie inca ce a citit, cum sa o ajut?
Eu sunt acasa cu Rares saptamana asta ca l-am operat luni de polipi, asa ca am mai mult timp pentru toate.
Luni l-au facut pe ce,ieri l-au facut pe t mic, la mate a inceput deja de ieri sa le explice cum e cu nr peste 10, noi am facut ceva si in vacanta, ieri au avut ca tema din man (printre altele) de transcris cifre scrie cu litere ex saisprezece
O saptamana usoara va doresc
Ilinca si Rares
eveline spune:
FLAVIUTZAAAAAA -- HELOOO ...please, te-am intrebat pe pagina trecuta: cum ai dat cautare dupa oras/scoala/invatator/elev ca eu nu gasesc decat dupa CIC?
flaviutza spune:
Eveline, nu ma lasa sa ma conectez de la serviciu sa vad pasii necesari. de acasa, dupa 5 te rezolv sigur.
poate totusi iti trebuie cont de mentor...ia transforma-ti rapid contul de utilizator in cont de mentor, ai pe undeva prin date personale, casutele de sus, dupa ce te-ai logat, optiunea de a-ti transforma contul de utilizator in cont de mentor.
Repet, nu ma pot conecta de aici, nu stiu de ce.
flaviutza spune:
Gata am intrat in cont.
Deasupra de cautare dupa CIC trebuie sa ai optiunea, tot cu rosu, REZULTATE ELEVI.sub optiune, casutele ora/scoala etc.
eveline spune:
Nu, nu am optiunile astea. Poate trebuie ct de mentor...
Edit: am reusit, nu stiu ce am facut dar am reusit. Merci!
are 100 de puncte
la mate presimt 95 ca a gresit din neatentie unul din cele mai simple exercitii