Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana vai, draga de tine, nasol cu picioarele...sriu ca e o operarie dureroasa. Recuperare rapida!
BelleaneSanatate multa si noi tusim nob stop, si el si ea... Macar bine ca e tuse sparta. Cat despre mascuta...prea tz...daca postam mai devreme... condoleante pt incidentul din familie!
Ylari felicitari!!! Te vei descurca super, si mie imi era teama ca nu ma voi descurca cu fetitza.,
Piggy imi pare rau de raceala...sper sa fie repede bine Ilinca.costum inchiriez de undeva dib dr taberei aproape de noi, alidana international.
Dar sunt multe firme care au site pe net, parca gasisem una si pe mihai bravu, langa tine. Sa-mi spui ce ai rezolvat!
Lorich, Desiree nici noi nu prea ne facem kdouri...acym am mai luat
asa, de okii copiilor, dar in general nu ne aventuram sa facem surprize, ne luam ciecare ce stim ca ne tb.
Ca-eric succes cu mutatul cu 2 copii mici...stiu ce greu e.. Si nici acum nu am terminat! dar e asa bine dupa aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neatza!!

Lori, imi pare rau de situatia prin care treceti...
Ylari Te inteleg perfect, si eu trec (inca) prin aceleasi stari referitoare la sexul copilului.. Am impresia ca nu imi va fi la fel de usor cu baietel, asa cum a fost cu Sara. Dar sa stii ca suntem niste norocoasa: avem deja fetele maricele si automat un ajutor de nadejde. O sa vezi!

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor,

Am facut o nebunie in dimineata asta, cum numai o leoaica poate sa faca. Era vb sa mergem la Londra in vara, pe sot nu-l prea incanta. El isi dorea f mult Bretagne, i-am spus ca nu avem cum pt ca ne-ar lua f mult timp drumul si nu are cine sta cu copilasii atata. A fost f trist, ca de cand isi dorea. In alta ordine de idei de vreo doua luni tot asculta Philippe Jarrousski (un tanar francez cantaret de opera geniu), si mi-a aruncat intr-o zi pastila cu cat de mult si-ar dori un concert, dar nu vine in Romania si oricum nu crede ca ne-am putea permite.

EEee, si am pus tara la cale: am luat bilet de avion Bucuresti- Paris pt luna iunie. De la Paris vom ajunge in Bretagne cu trenul. Ne costa infinit mai putin decat daca am fi luat masina si se adauga si mult timp pe drum + oboseala. Asa ca am luat biletele astea super ieftine. Iar la intoarcere, pe 13 iunie e concert Philippe Jarrouski la Paris si a doua zi luam avionul spre casa. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi si sa putem face asta. La concert doar am rezervat pt ca nu mai am bani pe card sper sa nu se vanda biletele pana luna urmatoare.

Oricum am imprimat rezervarea la concert + biletul de avion si cred ca o sa lesine de Craciun cand i le voi da.

Citesc din urma si revin. Pup....n-aveam cui sa-mi impartasesc bucuria pt ca e SECRET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza fetele!

am revenit pe baricade

Aly, bafta sa-ti iasa treaba cu cadoul! super!

Ylari, felicitari pt baietzel! frumoasa veste! o sa ai pereche!si te vei descurc de minune, sunt sigura!

Nadia, nu trimi eu nici un mail scuze pt deranj!
asta inseamna ca mi-au furat adresa de mail? si eu ce pot sa fac?

Sanatate multa Ilincutelor bolnavioare si Adrianei, sa se refaca repede la picioare!

Lori, imi pare rau de situatia socrului tau! fiti tari, asta-i viata, nu avem ce face!

nici noi nu ne facem cadouri surpiza. Eu imi iau ce-mi trebuie si consider ca e cadou de la sot si invers

Cristianei i-a adus tati bucataria mult asteptata (Boch, super simpatica, de care e f incantata), o rochita dragutza si pantalonasi grosi de iarna. Acum trebuie sa mai luam ceva pt Mos Craciun, pe langa papusoca Irina.
Azi e dus la tara sa taie porcul la tatal meu; maine mancam carne proaspata si naturala

va pup! o zi excelenta sa aveti!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna dim dinrr-o Viena insorita, deci friguroasa

Alysh, frumoasa idee! Rezeva / plateste insa rapid si bilete la concert, ca ar fi pacat sa nu mai gasiti decat niste locuri in fundul tribunei, daca tot e surpriza sa fie una superba

Si eu planuiesc sa ii fac sotului de Craciun cadou o calatorie la Roma sau Istanbul- oscilez, nu stiu nici un sigur - plus ca urmaream oferte reduse, insa ofertele astea de pe uumzi and co. ofera niste hoteluri de 3* naspa, citesc mereu pareri naspa de la vizitataori, ass ca nu m-am hotarat inca cum sa fac
Habar nu am ce sa ii fac cadou, e f greu

Lorich, imi pare rau de situatie, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste

Annika pomeneste f des de bunicu'- ma si mir - si mie imi pare rau ca a iesit asa devreme din viata lor si- a noastra

Ylari, felicitari si sarcina fara probleme mai departe!

Si noi suntem fani Lego Duplo -- se joaca f mult cu piesele, avem si ferma si Zoo si trenulet ce merge pe sine si Casuta de papusi cu mese scaune, wc, patuturi - e jocul cel mai iubit si folosit

Laura, da e cam dureroasa interventia.
Azi nu mai ma doare, insa aseara ma scarpina ingrozitor pe sub bandaje, de imi venea sa le scot
Succes la serbare!

o zi frumoasa
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita sunt super ideile de cadou pt Mirci! si eu am luat numai jocuri interactive. ta-su doar i-a luat elicopter pt care stiu sigur ca se va bucura tare, tare, tare..

Te tin la curent cu pb lui vlad, imi pare rau sa aud si de Mirci. ce-or avea, frate? Vlad a mai vb cu o alta dr oftalmolog si ne-a recomandat acelasi lucru, examen coproparazitologic. Asta tb facut trei zile la rand. La analizele de ieri a iesit negativ. Vineri am facut programare la o clinica sa-l vada si la ochisori. Uooof.

Lorich, imi pare rau de necazul din familie. Stiu cum e ca de-abia am trecut. E important sa-l sustii cat poti pe sotul tau

Ylari, o sa te descurci minunat cu putzy....mie la fete mi se pare mai complicat desi nu mi-ar fi displacut sa ingrijesc o pasarica Sa fie intr-un ceas bun aflarea acestei vesti!

Lumi, deci s-a intors sotiorul tau? Cred ca esti in culmea fericirii, Cris la fel! Ma bucur pt voi. Cum a fost revederea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Lumi, deci s-a intors sotiorul tau? Cred ca esti in culmea fericirii, Cris la fel! Ma bucur pt voi. Cum a fost revederea?

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Cristi a fost in al noualea cer; a stat tota ziua calare pe tac-su, care desi era nedormit de 24 de ore si cu 2000 de km de condus la activ, a trebuit sa-si tina ochii deschisi cu scobitori si sa se joace cu ea toata duminica!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Pup fetele si

Mai, suntem virusati d enuma'.
Cred ca de la tati, a luat Robert un virus, ca abia respira, tuseste groaznic, abia maine ajung cu ei la dr. Off...

Nadia daca nu ziceai tu, nu as fi recunoscut nici eu (nici macar mie insami)- si eu am senzatia ca tati e mai mult suparat d ecadouri decat bucuros. Parca vad un zambet crispat si o fazta gen "ai cheltuit bani pe porcaria asta, nu avema nevoie de ea". Asa ca am stabilit s ane luam ceva comun, ceva ce ne trebuie, ce vrem. Inc anu stim ce!

Adriana voiam sa zic ceva, dar am uitat ce, poate imi amintesc! Intre timp recuperare rapida si pupic spre Viena!

Pup toate fetele ! Multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Mergi la inceput

Lori, sanatate multa lui Robertone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, felicitari pt baietel! Sigur o sa te descurci, jumatate din mamici au baiat, toate s-au descurcat. Si daca nu vrei, este task-ul lui tati - ca itnre baieti.

Lorich, putere sa treceti peste, si multa rabdare. Si sanatate la flacau.

Luminel, schimba-ti parola la mail. eventual deviruseaza calculatorul inainte .

Adriana, sa iti fie de bine interventia.

Cu cadourile, noi ne-am cadouit de Mos Nicolae, acu nu mai am nici timp, nici rabdare sa mai alerg/aleg; am de facut curat si mancare si vreau sa ma odihnesc si eu (daca se poate, evident).

Desire, te-am visat asta noapte. Faceai o actiune de caritate, un fel de training la oameni, veneau toti innebuniti sa ii inveti sa faca nu stiu ce-uri, erai asa de mandra, ca banii ii depuneau la o fundatie parca. Aveai una din pers. inscrisa pt 18 ore .

Voic e gatiti de Craciun? Eu sunt in pana de idei. In afara de ciorba de vacuta (ca e carne in congelator), nu stiu ce o sa fac.

Mergi la inceput