Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Elena e fulg, am aflat, nu stiu daca are rol ca nu ne spune nimic.
Speram sa terminam cu bine ca ne-a zapacit cu tusea. Astazi mergem la ORL. Azi era bine, dupa ce tot weekendul ne-a behait. Probabil ca diseara va veni cu o chestie noua. Ce e uimitor la ea ca nu-si schimba starea, nu-i e rau, tuseste ca si cum nu s-a intamplat nimic. Eu in schimb trec prin toate starile, inclusiv enervare: ca nu-si sufla nasul, ca se joaca cu copiii muciti, ca nu se spala suficient pe maini.
Eu am fost vineri la Evenimentul de la Opera Comica, m-am cunoscut cu Alex@Sara si co. A fost tare frumos. Poze n-am. N-am o stare excelenta, am avut si o inmormantare in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

va salut din Viena ... cu 2 picioare integral bandajate ... azi dim am fost sa-mi sclerozeze niste vene/varice de pe picioare. A mers repede interventia, insa injectiile alea au cam durut, plus ca bandajele astea sunt cam incomode - 4 zile trebuie sa le port

Vremea e frumoasa si trec mereu pe langa targuri de Craciun f dragute, noi insa n-am iesit decat la supermarket, la cumparaturi.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!

Nadia si Stefany, LA MULTI ANI DRAGEOR, imi pare rau ca nu am putut intra sa va urez la timp sanatate si numai bucurii!!! Sper ca ma iertati. Stefany felicitari ptr rezultate, de asemenea!
Vroiam sa va dau vestea cea mare, se pare ca bebe e baietzel. Eu sunt cam confuza Adica am simtit o bucurie mare, desi am spus ca imi este indiferent daca e baietel sau fetita (inca sustin asta), repet, m-am bucurat intr-un mod ciudat, mi-au dat lacrimile, desi sunt cam speriata ca nu stiu sa ma descurc cu o "putzy". Dar vedem noi, sigur va fi bine!

Am terminat si noi de cumparat cadourile, o caleasca plus calutz, un set de pisici mititele de plastic, foarte frumoase si reale, mai are o familie de caluti si pui de purcel, vacutza, oita si se joaca foarte frumos cu ele, are si o ferma in care are grija de ele, cu tractor, remorca si toate cele, asa ca i-am intregit animalutele cu familia de pisici, i-am mai luat o bucatarie (a treia, dar pe celelalte doua o sa i le cotesc, ca si asa sunt descompletate rau de tot) si cu alimente (oua ochiuri, hamburgeri, cremvursti) din plastic. I-am mai luat niste stick-uri cu pisici, e inebunita dupa ele, i-am mai luat o data si mi-a lipit peste tot, noroc ca se si dezlipesc usor iar cu timpul le scot si le arunc. Acestea vor fi cadourile pe care le va primi la servici la noi iar ptr acasa i-am mai cumparat un lego, cel luat asta primavara are mare succes.
Va pup, sper saam timp sa intru mai des.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Blelleane naspa cu tusea te inteleg perfect...abia scapasem de o tuse sacaitoare, veche si iata ca de joi pe ilinca a rapus-o un nou virus mai frumos mai puternic :)2 zile a tusit in continuu, era rosie la fata si abia mai respira. azi e mai bine, oricum diseara vine si pediatra sa o consulte
sper sa se refaca pana miercuri, la serbare
multa sanatate va dorim

laura te pup - zi-mi si mie de unde ai inchiriat ursul ca sunt in cautare asidua de un costum de zana, printesa, fulg ceva orice alb sa fie - pt ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Piggy:rochite albe sunt sau erau pe vremea cand mai ajungeam eu pe la Bucur Obor. Erau multe magazine cu rochii de ocazie si unele aveau chiar costume de carnaval. Noi avem de la nasa o rochita alba pe care atasam diverse in functie de rol: flori, frunze, beteala.
Alteori ca sa fie mai in rol mai faceam si o coronita din aceleasi flori, frunze, beteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna

Am terminat si eu cu cadourile, doar lui tati nu i-am luat, efectiv nu stiu ce sa-i iau, am gasit niste pijamale super la H&M sau Debe..dar frateee...in jur de un milion....neah!

Ma indoiesc ca tati va sti daca a primit sau nu un cadou, e ff suparat, tatal lui e ff grav bolnav, zilele astea ii asteptam sfarsitul. Nici nu stiu unde o s afim de Craciun, de sarbatori, probabil in Galati, Braila...sunt cam debusolata si extrem de trista.

Va pup, va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

ylari felicitari pt baietel!!!! sa fie sanatos!!!

ce fac restul gravidutzelor???

si noi ne pregatim de carciun, inca nu am bradul, nici ornamentele, trebe s a le aduc in casa.
noi o sa mergem la prieteni ca vine mosu..e primul an cand il duc pe eric la cineva cu mosu costumat...nici nu stiu cum va reactiona... sper sa nu ii fie frica.

noi muncim de zor la casuta, trebe s ane muatm in martie dar mai avem mult de lucru. mi-e asa o groaza de numa de impachetat, curatenii , despachetat cu 2 copii agatati de mine.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari, felicitari ptr. bebe albastru. Eva o sa fie tare mandra cu un fratior.

LORICH, imi pare tare rau sa aud de socrul tau.
Cat despre cadouri, noi nu ne mai facem cadouri; pentru ca nu vrem nimic. Atata timp cat o vad pe Victoria fericita, eu nu mai vreau nimic si ce avem nevoie, ne cumparam cand avem nevoie. Si cum ai zis tu de pj de un milion... eu iroseam bani pe cadouri ptr. daddy si nu-l nimeresc niciodata, pur si simplu ptr. ca el nu vrea nimic. Am impresia ca de fapt, pe el il deranja cand ii cumparam cadouri. Ca zice ca din banii care mi-i da, mi-i da sa-i cheltui, nu sa-i strang sa-i cumpar lui cadou, asa ca de cand s-a nascut Victoria noi nu ne mai facem cadouri unul altuia, ci doar ptr. Victoria cumparam. Si sa fiu sincera, prefer sa-i luam ei 10 cadouri si noua deloc, decat sa-i luam ei 'numai' 5 si sa ne luam si noua.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ylari, felicitari!!!ai s ate descrci d eminune cu un baietel
Lorich, imi pare rau, fii tare pt sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Luminel, mi-a amintit Doloress pe FB: de o vreme tot primesc de la tine e-mails care mi se par ca nu-s trimise de tine. E-mail in care mi se spune in engleza ce bine iti merge tie de cand cu nu-stiu-ce job on-line. Mi le trimiti tu sau ti-a spart cineva contul si-l foloseste?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput