Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

N-am intrat de doua zile si uite cate vesti, si bune si rele.

Lori draga mea, tare rau imi pare, inteleg cum va este acum. Sper sa treceti toata familia cum se poate peste incercarea asta. e imbratisez.

Adriana, sanatate multa! Sper sa nu ramana urme si sa te mai doara mult de acum.

Ylari, Alina, e mai usor cu putzy mic decat cu gogosica

Lumi, ma bucur pentru voi ca sunteti impreuna acum de sarbatori!
Primesc si eu mailuri de spam de la cineva 'Luminita Tudor', probabil acelea or ajunge si la Nadia.

[b]Alysh]/b], super surpriza!

Ieri m-am dus acasa si pe mare fuga am pus cadourile in pungi, am pus etichete, le-am impartit intre ei si le-am pitit la loc Lui Raducu i l-am luat pe Micky Povestitorul, de-abia astept sa vad cum o sa-i placa. Plus multe carti de colorat si creioane. In ultima vreme e super pasionat de colorat, toata ziua sta cu cartile si creioanele colorate. Lui Andrei i-am luat un set mare de la Lego, cu o casuta de familie de construit. Si carti si creioane de asemenea. Pus niste plushuri foarte mari si multe dulciuri. Mi-a luat mult sa le pitesc cum trebuie prin niste dulapuri si sa le camuflez sa nu dea peste ele.

Pe mine si pe Costi ne-am sarit de la cadouri, am pus si pentru noi cate o cutie de bomboane de ciocolata in cate o punguta, sa fim la numar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

am schimbat parola la contul de email si am adaugat si celelalte elemente de siguranta disponibile! sper sa nu mai primiti spamuri de pe adresa mea
imi cer scuze pentru neplacerile create!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lumi, e ok, oricum intrau direct in spam, nici macar n-am facut legatura ca este numele tau. Nu mi-ai creat nici o neplacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lumi , draga mea, nu ti-am spus ptr. ca era vreun deranj, ci ti-am spus ca sa stii ce se intampla. Ca ma gandeam ca daca-mi trimitei tu, mi-ai fi scris in ro, nu in engleza

Cleo, 18 ore? Pai, io-s casetofon?

Adriana recuperare rapida.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Gabi, Nadia, Cleo, multumesc!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ati intrebat d emeniul de Craciun: va fi "light", vai de noi. Retineti ca avem in frigider si chefir si lamaie:))
deci: sarmale cu varza si vita de vie, caltabosi, cirobita de porc, piftie d ecurcan, prajitura-tort cuburi de lapte (sava laura) in forma de brad as vrea sa le fac. Asta doar Craciunul.

Mergi la inceput

eu habar n-am ce o sa gatesc deocamdata;
si nici chef de facut meniuri n-am
da rcu siguranta vor fi "porcarii"

Mergi la inceput

De Craciun eu fac curcan (am facut duminica sarmale, au fost nasii Victoriei la cina) si cartofi 'roasted', adica fierti pe 3/4 si apoi bagati in friteuza; iasa super-buni, moi pe dinauntru si crocanti pe din-afara. Mai fierb conopida si punem deasupra sos de branza si cam atat. De anul nou, nu stiu, noi nu am facut niciodata nimic special de anul nou. Mira-m-as sa pot sta treaza pana la miezul noptii Anul trecut m-am chinuit si am stat, insa la 12 l-am pupat pe Daddy si la 12:02 dormeam

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Am uitat de curcanul de la soacra-mea (pe care l-a ingrasat taica-meu de cateva luni de cand e ea mutata la Bucuresti )
cred ca-l fac la cuptor de Revelion!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Am uitat de curcanul de la soacra-mea (pe care l-a ingrasat taica-meu de cateva luni de cand e ea mutata la Bucuresti )
cred ca-l fac la cuptor de Revelion!

Daca vrei iti spun cum fac eu cel mai suculent curcan!

_

VICTORIA

Mergi la inceput