Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da, Nadia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Deci, se ia un curcan decongelat si se scoate tot din el (la noi vin cu maruntaiele intr-o punga bagata-n curcan). Se spala curcanul pe din-afara si pe inauntru cu apa rece. Se usuca cu prosop de hartie (ca sa fie crocant). Cu o perie se unge tot curcanul cu unt (cam 2 lingurite) intr-un strat subtire. Se pune direct pe grilaj, cu pieptul in jos (astfel, tot sucul ramane in piept si nu e uscat) si pe grilajul de dedesubt se pune o tava mare (sa nu se scurga grasimea in cuptor), plina pana la jumate cu apa.
Temperaturile de gatire: la 160 grade (foc mic):

Intre 3.0 si 3.5 kg_ 2½ to 2¾ ore
Intre 3.5 si 4.5 kg_ 2¾ to 3 ore
Intre 4.5 si 5.5 kg_ 3 to 3¼ ore
Intre 5.5 si 7.0 kg_ 3¼ to 3½ ore
Intre 7.0 si 10.0 kg 3½ to 4 ore

L-am facut asa de Thanksgiving si mi-a placut pana si mie. Si eu nu mananc curcan, mi se pare prea uscat. Asta a iesit atat de suculent,

Lori, sa-mi spui daca l-ai facut asa si daca ti-a placut.

Edit: daca vrei, poti sa bagi in curcan o jumate de ceapa alba taiata-n 2 (adica, 2 sferturi, intelegi tu), un pic de morcov si o legatura de patrunjel. Apoi pui folie de aluminiu, sa nu cada legumele din curcan si il cosi cu ata sau il prinzi cu... ace mari de metal (skewers, nu stiu cum le zice in ro). Poti, eventual sa legi tot curcanul cu ata, sa il scoti mai usor din cuptor si lasi 20 de minute sa stea, inainte de a-l taia.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si bancuri:

REMEDII CASNICE
1. Daca va inecati cu un cub de gheata, nu intrati in panica.
Pur si simplu turnati apa clocotita pe gat si problema se va rezolva instantaneu.

2. Sunteti neindemanatic si va taiati frecvent atunci cand
tocati legume? Pur si simplu rugati pe altcineva sa tina legumele atunci cand le taiati.
3. Scandalurile cu sotia referioare la capacul ridicat de la scaunul de
toaleta pot fi evitate prin folosirea chiuvetei.
4. Pentru hipertensivi: pentru reducerea tensiunii, va puteti taia si sangera pentru cateva minute. NU uitati sa folositi un timer.
5. Daca aveti o tuse urata, folositi doze mari de laxative. Astfel, va va fi frica sa mai tusiti!

- Nu va suparati, domnule, caut gara.
- Nu ma supar. Cautati-o!

Un tānar ziarist ii ia un interviu unui calau:
- Domnule, nu va este greu... cu meseria aceasta ?
- Ce sa-i faci? Toata lumea trebuie sa traiasca!..

- Ce fac pestii cand sunt multi?
- Bancuri...

Atat de multi bani am strans pentru zile negre, incat le astept cu nerabdare!

- Fi-fi-fiti bun, u-u-unde se afla s-s-scoala de-de-de bal-bal-balbaiti?
- La ce va mai trebuie? Observ ca va balbaiti foarte bine!

Ce face o broasca la biblioteca?
Sta in usa .

- Ce faci, domule! M-ai calcat si mi-ai strivit batatura.
- Imi pare rau... tineai mult la ea?

Anunt la mica publicitate:
- Caut un sponsor pentru publicarea cartii "Cum am devenit miliardar".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

buna dimineatza la

Nadia, merci frumos! o pastrez reteta pt data viitoare. deocmandata, am refacut planul cu curcanul: o sa fac si piftie din el ca nu mi-a luat al meu destula carne de porc de la tara si pt piftie!

Va pup!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

buna dimineatza la

Nadia, merci frumos! o pastrez reteta pt data viitoare. deocmandata, am refacut planul cu curcanul: o sa fac si piftie din el ca nu mi-a luat al meu destula carne de porc de la tara si pt piftie!

Va pup!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

inca un banc:

Leul vorbeste la telefonul mobil:
- Da, da, scumpo, - zice leul, - vin acasa curānd. Ce fac acum? Sunt cu taurul la o bere. Cānd terminam? Aproape ca am terminat - vin in cāteva minute. Ce sa cumpar? Da, bine, trec pe la supermarket inainte sa vin acasa!

Leul inchide telefonul, iar taurul incepe sa rada grosier.
- Dar cum e posibil asa ceva, te-a sunat sotia, si tu-i spui: da, termin acum, vin acasa repede, cumpar de toate.Nu poti sa trantesti si tu cu pumnul in masa, chipurile, eu sunt masculul, regele junglei si gata discutia?

La care Leul ii raspunde:
- Frate, tu nu confunda lucrurile! Sotia ta e vaca, a mea e leoaica!

desiree, mersi pt pontul cu intorsul curcanului cu fundul in sus. NU m-am gandit neam, din cauza asta eu nu am mai fripturit animala intreaga, ci o transez inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Intru pe fuga ca tre sa merg sa-l iau pe Vlad. E ultima zi la gradi si i-am promis ca-l iau la pranz.

Am ajuns azi la Budimex. Am dat laptele praf, pampersii si hainutele. Aveau mare nevoie, nu pt copiii abandonati ci pt cei nevoiasi de pe acolo. La abandonati nu era decat un baietel de 8 luni, venit din centrul de plasament la tratament pt ca avusese bronsiolita. Se pare ca in general, bebeii pleaca in centrele de plasament imediat dupa nastere. De-asta am zis eu fetelor care mi-au propus hainute, etc sa asteptam pana fac o prima vizita.

Pe baietelul de 8 luni am mers sa-l vad..........statea in patutz singurel, m-au lasat sa-l iau in brate, s-a lipit de mine, m-a agatat cu manutza de palton, am plans cu el in brate, nu m-am putut abtine..Stef m-a certat ca cica nu asta e atitudinea pe care tb s-o am.

Oricum toata experienta asta nu este decat un imbold pt a merge mai departe. Daca as putea mi-as schimba profesia, va jur. Tb sa ma gandesc in vacanta asta ce mai pot face.
Pastrati hainutele fetelor ca vreau sa ajung la centrele de plasament data viitoare.

Tb sa fug dupa Vlad, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Bravo Aly, inca o data felicitari pentru initiativa!si succes pe mai departe, daca te tin puterile si bugetul!

azi a avut si Cristi serbare. a spus o poezie despre bradut;
sper sa nu o fi uitat
apoi au o mica petrecere; a dus si tati fursecuri si suc. si a venit si Mosu'!
o sa ne dea pozele, dupa vacanta, ca si anul trecut sa-mi vad si eu mandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

buna dimineatza la

Va pup!

inca un banc:

Leul vorbeste la telefonul mobil:
- Da, da, scumpo, - zice leul, - vin acasa curānd. Ce fac acum? Sunt cu taurul la o bere. Cānd terminam? Aproape ca am terminat - vin in cāteva minute. Ce sa cumpar? Da, bine, trec pe la supermarket inainte sa vin acasa!

Leul inchide telefonul, iar taurul incepe sa rada grosier.
- Dar cum e posibil asa ceva, te-a sunat sotia, si tu-i spui: da, termin acum, vin acasa repede, cumpar de toate.Nu poti sa trantesti si tu cu pumnul in masa, chipurile, eu sunt masculul, regele junglei si gata discutia?

La care Leul ii raspunde:
- Frate, tu nu confunda lucrurile! Sotia ta e vaca, a mea e leoaica!

desiree, mersi pt pontul cu intorsul curcanului cu fundul in sus. NU m-am gandit neam, din cauza asta eu nu am mai fripturit animala intreaga, ci o transez inainte.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Acum imi pare rau ca nu i-am facut o poza de Thanksgiving (m-am gandit sa-i fac o poza, dar Daddy s-a apucat sa-l taie inainte sa zic eu ceva). Sa fi vazut ce bine arata! Rumen, crocanta pielea si super-suculent pieptul Daca si de Craciun iasa tot asa, ii fac o poza.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

A avut si Elena ieri serbare. A fost frumos.A reusit sa spuna multe versuri,nu stiu daca ceea ce trebuia dar pe Elena am vazut-o altfel decat este acasa. Fata de copilul expansiv cum era, a fost cuminte si indiferenta. Ciudat. Nu s-a bucurat nici la venirea mosului nici la cadou. De fapt nici n-a deschis cadoul, l-am deschis noi acasa. Voi aveti copii asa, care sa nu-si doreasca mai nimic? Sa nu se bucure niciodata?
Aseara am avut un show cu ele: am zis sa mergem sa luam brad, Elena nu a vrut si a inceput sa urle, Ana s-a imbracat apoi m-am suparat pe indiferenta lor si le-am zis ca nu le mai iau brad, oricum daca nu se bucura,economisim si noi niste bani. Asa ca a inceput circul una plangea ca nu vom avea brad si nu are mosul unde lasa cadourile, cealalta plangea si ea dar nu stiu de ce. Asa ca i-am promis Anei ca-i dau un bradut mic artificial sa-i puna mosul cadoul. Elena nu a parut miscata de absenta bradului. Ori nu stie ce e ala ori i-am dat noi prea multa importanta. La noi a fost intotdeauna bradul prezent de Craciun. Cred ca e ceva in mintea mea.

Mergi la inceput

Belleanne, eu am intrebat-o pe Victoria ce vrea sa-i aduca mosul, acum mult timo. Mi-a spus ca vrea Caillou cu masina de curse. I l-a adus mosul la biserica. Ieri mi-a zis sa-i aduca mosul ce vrea el, orice...
Eram ieri cu ea la cumparaturi si a vazut un set maaaaaare de plastilina. A zis ca-l vrea si i-am zis sa fie cuminte si sa-l ceara mosului sa i-l aduca. A zis ca ea e cuminte ptr. mine, asa ca eu tre sa i-l cumpar I l-am cumparat, dar cum statea in carucior nici nu a vazut, si i l-am dat azi-dimineata. Ma gandeam ca totusi are logica raspunsul ei si oricum, duminica va primi destule de la mos. Setul de plastilina e cu aparat foto, in care bagi plastilina si impingi si iasa modele diferite. Mosul ii aduce un aparat foto adevarat! Sa faca poze, ca ia aparatul meu si le tot pozeaza pe pasusi

_

VICTORIA

Mergi la inceput