Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, sa stii ca si la noi a fost cam la fel cu bradul, cand le-am propus sa mergem sa luam, nu au vrut, ca tocmai se jucau ceva impreuna
Eu zic sa le iei brad, nu te lua dupa Elena, e inca mica, nu stie exact sa-si exprime dorintele.
Si pe mine ma supara de multe ori Annika cu insensibilitatea ei si cu lipsa de intelegere--mi-ar placea sa fie mai matura in gandire, insa apoi imi dau seama ca nu are decat 3 ani jumate

Alysh, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetici!

Belle uite..eu nu am mai pus poze aici, la liber, am postat numai in "cerc inchis" pe FB. Dar la noi a fost exact invers, Robert care palnge si uraste gardinita la serbare a fost super mega extaziat. Veselie si fericire! Cadoul prapadit acolo, pe jos, de nici poza cu Mosu nu am putut face. S-ar putea ca secretul la voi sa fie sa nu mai luati nimic important de jucarie decat cu ocazii clare, rare. Noi asta incercam, tocmai pt a-i simti fericirea, daca tot cheltuim si ne umplem casa de jucarii.
Daca sunt rare, ziua lor, paste, craciun, 1 iunie, eu cred ca vor simti altfel bucuria. Noi o luasem aiurea rau..la fiecare cumparatura, poc, o masinuta macar una mica. Da, palea bucuria ...si am schimbat! Dar acum, cu sarbatorile...e jale!

NAdia am salvat reteta, o s-o fac, dar nu cred ca acum, meniul e deja stabilit si e ff "porcos"

Alysh mami!

Va pup pe absolut toate, Va doresc Craciun fericit, sarbatori cu bine, cu sanatate, bucurie, liniste sufleteasca!! Si un An Nou mai bun, mai buuun!!
Pt mine 2011 a fost anul in care mi-am vazut visul cu ochii, vis implinit, desi au fost moemnte mai grele, imi pare rau ca se termina, a fost un an minunat!!!

Noi vom pleca maine spre Braila, Galati, vom face acolo sarbatorile, sa fim aproape de socru, pentru orice eventualitate.

Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Lori, drum bun sa aveti! Si Sarbatori cu pace si liniste! Anul care vine sa va aduca sanatate, bucurii si impliniri!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori, drum bun si Craciun Fericit, draga mea. Va dorim multa sanatate si un an nou mai bun tuturor. Desi ai zis ca 2011 a fost bun, e intotdeauna loc ptr. mai bine.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori: Craciun Fericit! iti doresc: drum fara peripetii, sanatate si intelegere in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LORI - drum bun si Craciun fericit, fara evenimente va doresc!

ALYSH - mi s-a facut pielea de gaina, bravo pentru gestul tau! Sa stii ca eu cred ca totusi conteaza, si cel mai mic gest pe care il facem. NU cred ca le face mai rau, ca plecam si-i lasam, din contra eu zic ca le da speranta ca in lumea asta mai este si bine si dragoste si caldura. Sper totusi ca noua lege a adoptiilor sa faca in asa fel ca multi copii abandonati din Romania sa-si gaseasca o casa. Aici astepti ani de zile sa adopti un copil, sunt multe cereri si la noi din pacate sunt atatia care sufera. Nu stiu daca ati citit articolul ala, Copilaria ca o rana deschisa, eu am plans o zi intreaga de m-am uscat.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168885&nm=Copilaria-ca-o-rana-deschisa

BELLE - asa e si Patrick, nu prea a fost incantat de ideea bradului, oricum l-am pus pe cel mic artificial anul asta pentru ca e destul de problematic unul mare cu misunatorul Kevin peste tot. Nu vrem cine stie ce surprize. Acum insa vrea luminite, cum vede pe la toate casele.
Sa stii ca nici al meu nu e prea incantat de Mos, am fost la Mall, sa-l vedem si n-a vrut sa mearga sa stea la el in brate.
Mie in general serbarile nu-mi plac. LA gradi eram super-stressata de serbari, de ideea de a canta / dansa in fata oamenilor, tin minte ca aveam niste emotii ca-mi venea rau. Si-l vad si pe Patrick la fel. De aceea ma bucur mult ca aici nu sunt serbari. Copii canta in cor si cam atat. Mai tarziu, la scoala, este optional teatru, pentru cine e interesat si copii care opteaza pentru teatru fac scenete. Dar nu ti se da rolul sa-l inveti, vrei, nu vrei. Trebuie sa fie o bucurie pentru fiecare, si nu o obligatie, de dragul parintilor.

Al meu are azi spectacol de magie si maine petrecere in pijama cu Mosul, vine si le da cadouri, unul din partea gradinitei, unul din partea parintilor pe care l-am dus noi saptamana trecuta.

Si nici de jucarii nu se arata prea incantat. Tot l-am intrebat ce vrea, l-am pus sa-i scrie Mosului, sa-i faca liste si e foarte incantat de ideea de a scrie, a facut vreo 10 liste pana acuma, dar cand il intrebi ce a scris acolo, zice ca o scrisoare. Asa ca nici nu prea am stiut ce sa-i luam. Oricum , am adunat deja vreo 15 cadouri, mici, tot felul de maruntisuri care stiu ca o sa-i placa, carti in general si bricolaje. I-am mai luat un Lego duplo si ca si cadouri mari o masa de biliard mica (asta e singura chestie care a zis ca o vrea) si un marbles, nu stiu cum sa le zic, un joc cu bine din asta :
http://www.toysrus.ca/product/largerImage.jsp?productId=2683371&largeImageURL=http%3a%2f%2fTRUSCA.imageg.net%2fgraphics%2fproduct_images%2fpTRUCA1-3673034dt.jpg&imageIndex=0#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Doloress:o jucarie asa as vrea si eu. E tare. Am mai vazut o macara cu telecomanda si mi s-a parut intresanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Lori: Craciun Fericit! iti doresc: drum fara peripetii, sanatate si intelegere in familie.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Lori, Craciun fericit, odihna si relaxare cat se poate!

Si pupaturi pralinesti de la noi.

Cu copil, brad, cadou, noi incercat sa nu ii lansam o intrebare de genul: vrei brad. Mi se pare una de decizie f grea pt ei. Noi i-am zis ca luam un brad, sa il impodobim impreuna, si poate vine si Papa Noel. Ea il asteapta totusi pe Mos Craciun . Si asta am si facut. Acu, pe ea o amuza sa apese butonul la instalatia de brad si atat.

Deja are cadoaie cacalau, asa ca o de Craciun totul va fi simbolic. Mai prost e ca nu am idei pt mine si tati, si nici nu ma apuc de din astea, asa ca ramanem fara nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

In plus am luat jocul de la second hand, am dat 4 dolari pe el. Daca in caz nu-i place, nu mi-e necaz ca am dat mult (ca in magazin e 30) Am inceput sa ma uit din ce in ce pe site-urile cu anunturi cu jucarii second-hand, ca m-am saturat sa tot cumpar noi si sa le vad zacand in maldare. In plus, toate sunt facute in China in conditii de mizerie de cele mai multe ori. Incerc cat pot sa mai limitam consumul.
Un film despre unde si cum se fac jucariile:
http://www.youtube.com/watch?v=yF8jUDzz5bE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ieri am fost la cumparaturi ptr. fetele prietenei mele (si prietena Victoriei, Lauren de la clinica). Ptr. cea mica am luat jucaria asta:

http://shop.vtechcanada.com/vtechtoys/en/product/index.cfm?id=80124500

si azi cand sa-l impachetez, ca ne intalnim maine la clinica si schimbam cadouri, surpriza! Victoria a urlat sa nu o dau! Ca o vrea ea. I-am promis ca mergem maine dupa clinica si ii cumpar si ei una...

Ptr. Lauren am luat asta:

http://www.digitalphotographywebsite.com/sesamestreetkidscamera.html

si pe asta a cerut-o, dar ei i-am luat asa ceva, o primeste duminica:

http://www.amazon.com/Discovery-Digital-Photo-Viedo-Camera-pink/dp/B002KDM22O

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput