Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andreea, pe kijiji gasesti tone de jucarii. Si poti sa si negociezi pretul :)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare!

Sarbatori frumoase si An Nou Minunat!

Lorich multa putere si daca se poate petrecere frumoasa!

Belle nici Lorelei nu e foarte entuziasmata de jocuri jucarii, insa bradul a fost DA DA DAAA

Noi nu ii luam jucarii decat cu ocazii si tot nu o prea impresioneaza si asta fiindca are imnes de multe, ca mai toti copii din timpurile astea. Si de ziua ei am limitat jucariile, lumea care a fost stie ca au avut voie sa aduca haine sau lego si au adus majoritatea ambele. Eu insa sunt sigura ca o buna parte dintre noi luam doar la ocazii jucarii (pasti, craciun, zi de nastere, miculash) insa vine careva in vizita poc o jucarie, vin parintii inca o jucarie, li se face dor...ce la trece lor prin minte, trimitem un cadou cu jucarii A primit ieri de la o educatoare cae a fost doar in stagiu la ei si ieri a fost ultima zi o punguta cu dulciuri (dulciuri normale) inca e la loc de cinste, e cadoul ei. De la Sint la scoala a primit ciocolata, s-a bucurat de ea desi Lorelei nu mananca ciocolata...mai nou deloc deloc, candva incerca.

Ieri am avut sedinta cu parintii si am primit primul raport al anului. Mi-am dus vecina cu mine fiindca tatal lui fi-mea, respectiv al meu sot e in germania. Vecina dupa ce a auzit raportul i-a spus educatoarei :"Am si eu nepoti si au raporturi bune mereu dar unul asa bun n-am auzit niciodata". Adica de data asta are scor foarte bine peste tot, e in continuare "soarele clasei, nu se cearta niciodata, mereu ii impaca pe copii.""Cand e vorba de lucru, arta, lipit, etc e mereu prima, lucrarile ei se recunosc fiindca sunt mereu curate si ingrijite, dupa ea nu ramane la locul de lucru mai nimic de adunat." ""Stie toate poeziile si cantecele si ne mai canta si in engleza si franceza " (nm a invatat de la youtube fiindca eu nu vad nici un added bonus sa o pun acum sa invete alta limba)"e politicoasa si respecta ce e al altuia". Deci din nou mi-e inima cat casa. Va asigur insa ca acasa stie sa se si certe, adunatul dupa ea e o intamplare sau ca sa castige ceva, aia cu respectul lucrurilor altuia poate sa fie sau sa nu fie per total insa e un copil foarte, foarte bun si cuminte si mai ales copil

Uikendul trecut ne-am intalnit cu gashca la Simonix a fost super extra senzational!!! Copii au fost un deliciu si extrem de cuminti. Acu'bine camera lui Robertzel si livingul au suferit usor, dar cred ca nu iremediabil Abia astept ziua lui Lorelei sa le mai vad pe fete in cel putin acelasi efectiv...pana atunci prevad ca ne va fi greu.

Va pup cu drag,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Esme:ce dragut ca v-ati vazut, Simonix nu s-a plans deloc, (dar nici n-a mai dat pe aici de atunci), probabil ca inca strange.
Eu m-am mirat ca Elena e leul(leoaica) in casa si acolo era mielul. De nerecunoscut.

Cleo: meseriase bancuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Esme:ce dragut ca v-ati vazut, Simonix nu s-a plans deloc, (dar nici n-a mai dat pe aici de atunci), probabil ca inca strange.
Eu m-am mirat ca Elena e leul(leoaica) in casa si acolo era mielul. De nerecunoscut.

Cleo: meseriase bancuri.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Daca inca mai strange atunci nu si-a facut cleo datoria de vecina bine. Insa mi-e greu sa cred . Acu' la modul serios Simonixul e intr-o perioada ocupata, ca si mine dealtfel si in curand, daca nu a facut-o inca, aterizeaza in Romania. Va avertizez de ep acum, sa nu mi-o epuizati!!!

pup,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, va pup, tocmai am venit din IOR cu copiii, superb, am asistat la un concert Mircea Vintila, au dansat piticii de numa', sotiorul a fost in extaz ca stie fiecare vers + atmosfera aia cu muzica+vin fiert+buticuri cu "suveniruri" de Craciun, f frumu'.

Doloress, iti dai seama ca asa am simtit si eu, ca acei copilasi au nevoie de macar o secunda de afectiune. Si ca toti suntem datori sa le oferim asta, asa ii facem mai buni, asa evitam sa devina niste frustrati, etc, etc, nu mai zic ca nu vreau sa intru in polemici pe aici
Oricum, eu, clar, mi-am ratat cariera. De fapt e vb ca pt moment nu-mi permit voluntariat, caci as face-o fara sa ezit. Link-ul ala nu indraznesc sa-l deschid, nu azi si multumesc!

Laurita, unde esti, cum a fost ursuletul la serbare? Poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

ALI

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Fetelor, va pup, tocmai am venit din IOR cu copiii, superb, am asistat la un concert Mircea Vintila, au dansat piticii de numa', sotiorul a fost in extaz ca stie fiecare vers + atmosfera aia cu muzica+vin fiert+buticuri cu "suveniruri" de Craciun, f frumu'.

Doloress, iti dai seama ca asa am simtit si eu, ca acei copilasi au nevoie de macar o secunda de afectiune. Si ca toti suntem datori sa le oferim asta, asa ii facem mai buni, asa evitam sa devina niste frustrati, etc, etc, nu mai zic ca nu vreau sa intru in polemici pe aici
Oricum, eu, clar, mi-am ratat cariera. De fapt e vb ca pt moment nu-mi permit voluntariat, caci as face-o fara sa ezit. Link-ul ala nu indraznesc sa-l deschid, nu azi si multumesc!

Laurita, unde esti, cum a fost ursuletul la serbare? Poze?

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

felicitari pt ca ai reusit sa ajungi!

la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Fete dragi,

Va urez din suflet un Craciun Fericit!, caldura in casa si in sufelt, masa imbelshugata, sanatate si bucurie.

noi plecam in noaptea asta in Germania, si ne intoarcem pe 27. Apoi musafiri. Piftii. Sarmale. Dar sper sa apuc sa intru pana la Revelion, asa ca inca nu va zic urarile de an nou.

acum ma intorsc la munca. ziceam ca nu mai vin azi, dar uite ca a mai trebuit sa fac ceva. sper sa termin si sa plec de aici pana la ora 12. mai am de facut ceva cumapraturi, plus bagaje, plus daca as prinde vreo 2 ore de somn, as fi si eu om, ca acum....

va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello!

Dana, Craciun Fericit si voua! Sarbatori cu bine si liniste! si drum bun spre Germania!

Aly, sa va fie de bine iesirea! unde sunt toate astea in IOR? la intrarea dinspre Baba Novac? ce frumos suna! dar e cam departe de mine

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Luminel, pai voi nu stati in Titan? Ior nu poate fi asa departe

Drum bun Danah, Simonix!

Si noi vrem sa mergem azi la un targ de Craciun, cu staul cu oite,ponei, vin fiert, punch, gaufre, turta dulce ... sper sa tina vremea cu noi, ca e cam innorat

Adriana

Mergi la inceput