Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 14
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Luminel, pai voi nu stati in Titan? Ior nu poate fi asa departe Drum bun Danah, Simonix! Si noi vrem sa mergem azi la un targ de Craciun, cu staul cu oite,ponei, vin fiert, punch, gaufre, turta dulce ... sper sa tina vremea cu noi, ca e cam innorat Adriana |
ba da, dar in celalalt capat, peste lac
e departe, maica!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
stefany_p spune:
Alysh, te felicit pentru initiativa ta..eu inca mai sper ca intr-o zi vom castiga la loto si nu va mai fi nevoie sa muncim...atunci as putea face numai voluntariate...suna bine, nu?
Adriana, gata, te-ai refacut? Ce bine suna iesirea voastra
Gata bradutul? La noi Iustin e incantat, il saluta cand intra in casa, il mangaie si-i cantam seara de seara
cleo78 spune:
citat din mesajul lui stefany_p Alysh, te felicit pentru initiativa ta..eu inca mai sper ca intr-o zi vom castiga la loto si nu va mai fi nevoie sa muncim...atunci as putea face numai voluntariate...suna bine, nu? Adriana, gata, te-ai refacut? Ce bine suna iesirea voastra Gata bradutul? La noi Iustin e incantat, il saluta cand intra in casa, il mangaie si-i cantam seara de seara |
mara da cu mingea de gimnastica in el. Noi tot o rugam sa il menajeze, ca il doare (pe brad), si ca o sa se strice si usuce. Evident, o doare in pix.
Adriana, cum te simti? cum iti arata chishioarili? esti zvelta ca o caprioara?
E ultima zi de munca. Colegii mei (babrati) nu au sarmale de facut, nici cornuletze cu osanza si nici nu se apuca sa taie porcii. Ce oameni - stau inca la munca...
Adriana_78 spune:
Luminel, pai luati mai o barca treceti lacul
Noi ne-am mobilizat, am plecat voioase la targul de Craciun de la Opera din centru, si cand am trantit usa in yala, mi-am dat seama ca am uitat sa iau cheia din usa (de pe dinauntru, bine-nteles )
Noroc ca are soacra una de rezerva, asa ca am facut un mic ocol si pe la ea si la intoarcee am tremurat un pic, ca nu stiam daca o sa reusesc totusi sa descui, daca e o alta cheie bagata in broasca pe dinauntru--am reusit-- n-a trebuit sa-i chem pe aia de la interventii (cica100 euroi costa sa-ti deblocheze usa+asteptatul pe la usa)
Asa caam fost super fericita, am scapat ieftin, doar cu-un mic ocol prin oras
Stefany, Cleo, merci de intrebare! sunt mai bine cu picioarele, insa am niste vanatai in locul unde mi- a facut injectiile alea, ca mi se face rau cand ma vad in oglinda.
Mai am vene care sa vad, ca eu aveam multe, mi-au facut deja peste 2 luni o noua programare, ca cica e normal sa nu dispara toate la prima interventie, insa eu sincer nu mai am nici un chef: bandajele alea m-au exasperat, plus vanataile, ma doare in unele zone locul intepaturii -- nu stiu daca mai ma bag odata la asa ceva, plus ca nu e voie sa zborincu avionul imediat -- acum a fost posibil, ca stam mai mult in Viena
noapte buna va doresc
Adriana
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Luminel, pai luati mai o barca treceti lacul Noi ne-am mobilizat, am plecat voioase la targul de Craciun de la Opera din centru, si cand am trantit usa in yala, mi-am dat seama ca am uitat sa iau cheia din usa (de pe dinauntru, bine-nteles ) Noroc ca are soacra una de rezerva, asa ca am facut un mic ocol si pe la ea si la intoarcee am tremurat un pic, ca nu stiam daca o sa reusesc totusi sa descui, daca e o alta cheie bagata in broasca pe dinauntru--am reusit-- n-a trebuit sa-i chem pe aia de la interventii (cica100 euroi costa sa-ti deblocheze usa+asteptatul pe la usa) Asa caam fost super fericita, am scapat ieftin, doar cu-un mic ocol prin oras Stefany, Cleo, merci de intrebare! sunt mai bine cu picioarele, insa am niste vanatai in locul unde mi- a facut injectiile alea, ca mi se face rau cand ma vad in oglinda. Mai am vene care sa vad, ca eu aveam multe, mi-au facut deja peste 2 luni o noua programare, ca cica e normal sa nu dispara toate la prima interventie, insa eu sincer nu mai am nici un chef: bandajele alea m-au exasperat, plus vanataile, ma doare in unele zone locul intepaturii -- nu stiu daca mai ma bag odata la asa ceva, plus ca nu e voie sa zborincu avionul imediat -- acum a fost posibil, ca stam mai mult in Viena noapte buna va doresc Adriana |
daca esti doar vanata, lasa ca e iarna, nu ne uitam sub fusta ta! .
edit de dimineata: ca vaz ca aveti nevoie. Eu sting lumina, eu aprind lumina?
Adriana, pt situatii cu cheia uitata in usa pe interior, si noi ne-am pregatit. Am facut o copie si dus-o la vecinul Robert. Dar tot stresant e.
belleane spune:
Auoleu Cleo, ai uitat lumina stinsa, nimeni n-are curajul sa intre.
Hai sa va urez eu: Sarbatori Fericite!!! sa aveti de toate pe masa, pace si sanatate.
Luminel spune:
hello fetele!
eu sunt inca la scarbici, nu stiu cat mai frec menta pe aici
astept sa ne vireze si salariul pe card; macar bonurile le-am luat
a facut al meu o tura de cumparaturi si urmeaza sa ma duc si eu sa iau ingrediente pt prajituri
astia de la sv m-au dezamagit; nici un cadou, nimic...nici macar pt copii ditamai firma rusine sa le fie!
nici nu stiu daca dau ceva prima de Craciun o data cu salariu; ar pica f bine
eu nu va urez inca pentru ca intentionez sa intru si maine
spor la treburi!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Hei, fetelor, ce-i cu voi, framantati la cozonaci?
Noi am fost dimineata cu Vlad la oftalmolog pt clipitul acela des. L-au tinut peste o ora cu tot felul de examene. Se pare ca este o conjunctivita folicuara, ne-a dat tratament si sper sa scape. In rest vede f bine, nu sunt pb.
La pranz am fost la cinema tot cu el, la "motanul incaltat", a fost atat de entuziasmat de film cum nu-mi imaginam. Am intarziat cu somnul de pranz , mai ales ca s-a foit si tot sarea ca motanul incaltat
Lumi, da, la intrarea din Baba Nivac se afla minunile.
Laurita, unde disparusi iar?
Si eu vreau sa intru maine sa va urez asa ca acum doar ca pup ca ne pregatim sa plecam spre mama ca sa mergem cu Mos Ajunul. Sa vad cum il trezesc pe Motanul incaltat
cenia spune:
Salutare!
vroiam doar sa vad ce mai faceti? sper ca sunteti bine si Victoria la fel! eu ca o capra cu trei iezi ma duc de colo colo si dispare ziua!trebuie sa dau vina pe altii ca nu mai am timp sa intru aici pe forum, unde ma siteam bine, desi aici am invatat cele mai multe lucruri, aveam timpul meu de cafea in care citeam si rideam de una singura. apoi am ajuns dependenta si apoi am disparut in ceata; totusi acum imi lipseste: MI-E DOR DE VOI MAMICI DRAGI si harnice si saritoare sa dea un sfat imediat! . copii mei is mari! deja e un pic mai usor, cel de 6 ani e mai responsabil, Naomi e o mica rasfatata, nu merge la gradi, as vrea sa se joace cu Sophia ( 20 luni) dar preferea tv si compania altor fete mai mari. cam atit despre noi. spor la treburi! eu nu fac nimic ca nici nu stiu sa cirnataresc, cozonesc si nici cerinte nu am!