Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 15
Victoria_mami spune:
Victoria e racita! Stranuta si ii curge nasul de parca-i robinet! Dar a ales o saptamana 'buna' sa raceasca; sistemul imunitar e suuuuuuus, la 7,4! (normal e intre 1,5 si 8,5) deci poate lupta singura cu virusul.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Desiree:sanatate Victoriei!!! Cenia:bine te-am regasit! Te iubim, printesa Victoria!!! |
multa sanatate Victoriei, speram ca er doar o viroza usoara.
Cenia, welcome bec! nici io nu fac sarmale, nici cozonaci, nici caltabosi. Nici nu imi plac, nici nu stiu sa fac, nici nu ma intereseaza . Fac niste salate cu maioneza, o ciorbitza de vacutza, ca imi permit miine sa o las sa fiarba 3 ore, poa niste kiftele cu muuuult marar, si la dulce nu stiu ce o sa fac...
Ce am reusit azi e sa fac ordine in sifoniere si sa vad ce a ramas mic lui fifi si ce nu mai folosim.
Cadouri vor fi doar simbolice, ca in Belgia: Mos Nicolae mai important ca Mos craciun. Noi nu primim nimic, tot piticaniile sunt in shentrul atentiei lui Mos Craciun.
Mara a decis ca trebuie sa isi pastreze operele de arta. Asa ca dupa ce picteaza, le lipeste de perete cu scoci. Acum a facut pe Lorelai - spider man.
stefany_p spune:
Ei Cenia, ..lume noua!!
Si noi tot ca Cleo..la chiftele, salata cu mayo, ciorba de vacutza, cadouri pt copil si desene lipite cu scoci pe pereti! :D
Reallaura spune:
Tocmai i-am mai pus lui Mirci o compresa pe burtica cu spirt si apa calduta. Incepe sa ma ingrijoreze, deja e a doua seara...
Nu am mai intrat din motive greu de povestit, in legatura cu Mirci si Matei, probleme care tin de gradi...nu prea suntem in apele noastre. E incredibil ce se poate intampla la gradi si e groaznic cand e vorba de copilul tau. Important e sa nu ignori nimic din ce spune copilul, chiar daca povesteste in joaca...Evident, am saritbpeste serbare etc, i-am mutat la alta grupa, dar o sa cautam si alta gradi.
Of
Ali draga mea, ce gest frumos sa ,ergi la Budimex...mi se rupe sufletul pentru toti acesti copilasi care sunt lasati fara dragoste si sprijin inca de la primul pas...
In alta ordine de idei, frumoasa surpriza ii vei face lui Stef, sa-ne povestesti cum o primeste...iar Vlad cu okisorii...bine ca e ok! Ce tratament ati prmit?
Doloress am vazut documentarul cutremurator...iti dai seama ca asta e doar suprafata, ceea ce iti da de gandit...nu s-a i trat pana la nivelul dramelor individuale...
S noi tocmai am schimbat cadoul lui Mirci, lui B nu -i convenea ce i-am luat eu si i-a luat acum ce sugerasem eu prima data si i se paruse scump. Ma simt f vinovata...la
noi nu exista sa cumperi jucarii second hand.
Lorich Doamne ajuta sa trecetide Sarbaori fara evenimente triste...evgreu cand stii ca e iminent...
Ma duc sa-l pazesc pe Mirci.
Craciun fericit tuturor!
Craciun Fericit tuturor, fete dragi!
Nicole1980 spune:
Dragele mele,
Va urez sa petreceti sarbatorile cu bine, alaturi de mladite si mugurasi si impreuna cu intreaga familie. Va urez ca noul an sa va aduca sanatate, prosperitate si iubire !
Pentru mine a fost ultima zi de “burlacie”, de maine David isi stabileste domiciliul la noi. Suntem atat de bucurosi, incat facem toate pregatirile necesare (ca la momentul nasterii): camera pregatita, hainutele, lenjeria, jucariile, pasta de dinti, etc….
Ne-am pregatit pentru Craciun cu multe daruri si bunatati…
Va pup si cred ca nu voi mai intra anul acesta, decat sa va citesc fugitiv.
Toate cele bune!
in 33+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
YLARI spune:
Buna dimineata fetelor!
Sarbatori fericite si din partea noastra, cu cadouri frumoasa si multe bucurii!
Desiree multa sanatate Victoriei, sa rapuna virusul repede ca sa va bucurati de sarbatori!
Lumi v-au dat prima pana la urma? Imi pare rau ca te-au necajit ieri din cauza lipsei cadoului uite un pupic de la noi!
Adriana lasa ca dupa ce trec vanataile sa vezi ce picioare de diva o sa ai!
Cenia multi pupici!
Va citesc mereu fetelor dar nu prea am timp sa scriu.
Sapt asta a fost f aglomerata, am facut inventar la sv, o adevarata nebunie, am avut secret santa, marti a venit mosul la sotul la sv, joi la mine la sv si ieri a fost serbarea la gradi. Foarte mandra de fata mea am plecat de a acolo, asa de tare si clar a zis poezioara, a cantat, a dansat, ce sa mai, a executat tot programul. Apropo de program a cam lasat de dorit, comparativ cu gradinita cealalta, unde de exemplu putei filma fara probleme cap-coada totul, era ca un spectacol, aici au fost multi timpi morti, copii care plangeau sau nu vroiau sa urce pe scena, ptr parinti nu au fost scaune sa stea si ei civilizat, trebuia sa te bulucesti, sa stai pe jos, intr-un picior ca sa vezi sau sa pozezi odrasla, daca nu statea vreo educatoare in fata ei. Deci, naspa. Dar ma rog...
Tot apropo de gradinita si de vesnicele comparatii cu cealalta gradinita, pe care nu numai eu le fac ci si Eva careia nu ii place deloc aici, si ma intreaba in continuu cand se redeschide gradinita veche, sa vedeti ce imi zice Eva la un moment dat joi. Luasem de la sv un scotch ca sa lipesc cele 2 cadouri pe care urma sa i le aduca mosul intre ele ca sa nu o strige de doua ori, ma vede cu el in mana si ma intreaba: mami, ce e ala, scotch? Si X (educatoarea) are scotch, le pune la gura lu' cutarica si cutarica! Eu nu cred ca asta e inventie, la noi era prima oara cand vedea scotch. Plus ca mai este practica asta cu datul afara pe hol al copilului care cica nu e cuminte. De mult zic ca le fac show astora dar am tot zis sa ma menajez sa nu imi fac rau cu sarcina, ca eu calm nu prea pot sa discut cand sunt revoltata. Of... Laurita asa ca, uite hal de gradinita particulara. La fel am inteles ca e un baietel mai plangacios caruia daca nu tace ii pune un pampers in cap! Mie mi se par abuzuri astea. Am tot intrebat-o pe Eva despre ea, inafara ca a dat-o pe hol nu mi-a zis altceva. Ah si ca nu o lasa cu unghiile facute. Doar ca o data a pus-o la masa cu cei din gr mica ptr ca nu vroia sa manance singura, cu asta chiar educatoarea s-a laudat (la desteptu de socramiu care a laudat initiativa)
Ce ma sfatuiti sa fac? Inafara de ultima faza, totul e povestit de Eva asa ca nu stiu... Dar nici sa nu zic nimic nu imi vine.
Ah am mai fost un pic socata cand mi-a zis Eva ca se duce singura la wc, adica nu e nimeni acolo sa vada, daca de exemplu cade si da cu capul de vreo chiuveta, ceva???
Hai ca m-am intiiiins...
Asa ca eu una nu am o stare prea de sarbatoare, fug sa spal perdelele. Pip fetele, sa fid darnic moshul cu voi si cu cei dragi.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Alysh spune:
Dragele mele, va urez Craciun Fericit, sanatate si belsug!
Mosul sa aduca cele mai frumoase daruru pentru copiii nostri!!
Va pup
Adriana_78 spune:
Dragi mamici, va doresc un Craciun cu sanatate si cu liniste in casa!
Sa va bucurati de cadouri si de familie!
va pup pe toate
Adriana
alina_anto spune:
Dragele mele,
Va doresc un Craciun minunat, linistit, cu bucurii si daruri multe!!
Eu am terminat de bucatarit, m-am si aranjat, asa ca totul e ok. Diseara am aranjat cu cineva sa vina costumat in Mosu' si abia astept!!!
Bebelunul din burtica e foarte bine, am fost miercuri la control. Se pare ca nu se grabeste sa iasa, sper sa mai stea in cuptoras pana dupa sarbatori. Sara e o scumpa, o cuminte, va primi o multime de cadouri de la mosu. Sora si cumnatul meu i-au luat o casa de papusi ffff mare, dar si f scumpa (i-am si certat pt treaba asta, pt ca nu era cazul...dar, in fine..placerea lor). Noi i-am luat ceea ce a scris ea in scrisoare: catelul Baxter, un pian roz cu scaunel si microfon, o papusa mireasa cu multe hainute si accesorii si multe carti. Dulciuri f putine (un mos de cioco si o cioco kinder).
Pt noi am zis sa nu mai cheltuim, vine acum cheltuiala cu nasterea, trebuie sa luam si carucior, k nu mai avem de la Sara, plus multe altele...
Va pup cu drag!
Nadia, sanatate Victoriei!
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)