Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Ei Cenia, ..lume noua!!
Si noi tot ca Cleo..la chiftele, salata cu mayo, ciorba de vacutza, cadouri pt copil si desene lipite cu scoci pe pereti! :D

dupa 3 salate, m-am ;enevit si nu ma mai apuc de kiftelit. Raaman la ciorba si ma tot agit ce sa prajituresc?

Eu va doresc o sarbatoare linistita la toti!!! sa aveti casele pline de rasete, sa va vina prietenii in colindat, si sa mergeti si la ei! Eu imi doresc doar niste odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Woow, deci rapid, ca sunt cu treburi - ma socheaza ce zice Ylari despre gradi a lor - din punctul meu de vedere alea sunt abuzuri !!! Copiii sunt umilitzi - si pentru ce?? ca sa stea cuminti???? Doamne fereste ! Deci eu nu as mai sta pe ganduri si as merge la o confruntare directa cu madamele alea, as intra nitel in ele.

Cu dusul singuri la WC - aici copiii merg singuri de la 2 ani si jumatate, vazui cu ochii mei. Nu sta nimeni dupa ei - drept este ca toaletele sunt amenajate pentru ei, banuiesc insa ca e cazul peste tot... Sunt WCuri mici mici pt aia de 2,5 ani, apoi unele mai marishoare pt cei mai mari. Baieteii mai mari fac la pishuar la ei e foarte simplu. Insa la noi copiii nu se spala pe maini dupa WC - adica nu imi este clar unde se spala, deoarece nu e chiuveta acolo, sunt in clase sau pe hol chiuvetele, si banuiesc ca daca au chef se spala ei acolo

Va pup si fug la trebi :)

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

CRACIUN FERICIT CU MULTA SANATATE!

Ylari, si Victoria merge singura la wc ptr. pipi. Nu ma lasa sa merg cu ea, mai inchide si usa. Stau ca pe spini. Dupa care se urca pe olita si se spala pe maini. Eu as spune clar ceva ptr. ce se intampla acolo; copiii sunt umiliti! Si scosul pe hol daca pleaca copilul???

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Simonix stiu ca tu povesteai sa merg singuri la wc, asta hai sa zicem ca nu ma shocheaza maxim ca celelalte chestii, desi ok, e bine sa ii inveti independenti, bla, bla, dar cineva ar trebui sa fie acolo cu ei, parerea mea, sa ii duca in grupuri, daca n-au chef sa stea dupa fiecare, parerea mea. Totusi nu sunt asa de multi copii cum sunt la Robertix, banuiesc.
Deci si voua vi se par abuzuri. Imi este teama ca va spune ca Eva inventeaza si apoi sa nu se razbune pe ea. Eva de multu spune ca "nu imi pace aici niciodata!" si ca ii place dor de Y (educatoarea de la gr mica, ca educatoarea X de la grupa ei e lea) asta pana cand mi-a zis ca si Y a dat-o pe hol afara si nu ii mai place nici de ea. In fiecare dimineata ma intreaba daca azi stam acasa, mi se rupe inima.
Ma tot iau dupa Iuby care zice ca e normal sa nu ii placa la gradi ca uraste sa se trezeasca dimineata de fapt... Cred ca am sa discut cu directoarea (despre care Eva zice ca e foarte buna) Despre bucatareasa zice ca mai e buna si ca ii da sa pape cand e trimisa la masa celor mici

Of...

Inca o data Craciun fericit dragelor, sa va umpleti de cadouri!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ylari, eu nu cred c-ar trebui sa treci cu vederea ce spune copilul tau...citesc ca si Laura are probleme cu gradi...fetelor, inchizand ochii nu facem decat sa perpetuam anumite comportamente nocive pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Dragele mele, Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului, sa va umple sufletele de bucurie, masa de bucate alese si casa de belsug!
Va urez un Craciun Fericit, cu sanatate si armonie in familie!

Aly, bine ca n-are Vlady nimic grav la ochisori! dar ce e aia conjuctivita foliculara?

Ylari, si-au spalat toate pacatele astia de la sv; am avut o surpriza de proportii aseara cand am verificat cardul

Imi pare rau de pb cu gradi! valabil si pt Laura! nu cred ca Eva poate faabula atat, deci si eu zic sa nu ignori. Sper sa rezolvati cumva pana la urma! ce face bb2?

Eu am bucatarit: facut caltabos, carnati, sarmale, piftie, cremsnit prajiturileasta si asta
plus curatenie; sunt franta

Petreceri frumoase va doresc si zile linistite!

Sa va odihniti!

Va pup! sper sa mai intru si maine!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Neata, fete dragi si Craciun fericit! Sper ca s-au bucurat copilasii de cadourile de la Mos. Eu am avut o mare surpriza, sora-mea m-a sunat pe Skype si le-a dat fetelor cadourile pe la 6 aseara (in 24) sa le vad deschizand cadourile

Si acu' ca tot aveti cutii goale de la cadouri, va dau o idee de orash 3D de facut cu copilasii: mergesti spre stanga, asa le-a incarcat:

aici:

https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/Crafts#5689821316186125650

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Craciun fericit, cu bucurie si sanatate tuturor! E tarziu, sunt obosita, dar nu pot sa nu va urez sarbatori fericite alaturi de minunile voastre!

Mi se rupe inima cand citesc cum se comporta educatoarele pe-acolo, e oribil. Sa stii Ylari ca daca i-ar place la gradi s-ar duce cu placere, nu conteaza daca ii e greu sa se trezeasca. Al meu azi a plans ca nu merge la gradi de exemplu. Si noi am schimbat 3 gradinite pana acum, deci stiu cu ce se mananca. La cea la care era inchis in garaj - deodata de cand banui eu ca au inceput fazele alea - a inceput sa planga si sa faca crize dimineata, el care niciodata nu a facut asa, si mereu mergea cu bucurie la gradinita. Deci, mare atentie, intr-adevar ei ne prefera, dar cred ca se poate vedea diferenta intre preferat si pur si simplu oroare de a merge la gradi. Sa aveti mereu incredere in copilasi, ei sunt sinceri si curati la suflet. Al meu e tot sicanat si batut de alt copil, Gabi mereu imi zice ca exagereaza, eu ii zic, daca el percepe si un simplu impins ca pe o agresiune, cine sunt eu sa ii distorsionez ceea ce simte cu adevarat? Eu il inteleg si il indemn sa ii zica mereu educatoarei. Educatoarea ne-a zis ca stie prea bine, e un copilas care creeaza mereu probleme tuturor si de multe ori nu pot sa-l mai tina in frau.

Si-acum sa va mai inveselesc cu cateva perlute de-ale lui PAtrick

Dimineata - Patrick ce vrei sa bei, suc sau apa?
Patrick , foarte serios : Alcool.

Patrick mananca ficatel. Vine tati - el cica - Tati uite, mananc fii de catel.

Kevin face kk, eu sunt ocupata. VIne PAtrick foarte nervos : Mami, Kevin a facut kk si miroase foarte urat. Am impresia ca tu chiar vrei sa nu mai stau in casa asta.

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata mai pe la amiaza asa
Am mancat si noi, eu mi-am facut o cafea buna cu frisca si m-am asezat locului
Am pus pe Facebook pozele cu copiii si bradul, cand au gasit cadourile dimineata. Cine nu e pe FB, le-am pus si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Craciun fericit, masa imbelsugata, sanatate si momente fericite alaturi de cei dragi!

Desi nu mai dau decat rar pe aic, cand am putin timp (lucru rar in ultima vreme) mai arunc un ochi pe ultima pagina! Rar, tot mai rar...dar suficient cat sa nu uit sa folosesc DC. Si cum mai este si FB unde sunteti mai toate prezente, vad si poze cu copilasii care au crescuuuuuut...timpul zboara, zboara, zboara!

Despre noi nici nu stiu ce sa scriu: suntem bine, crestem, mergem la scoala (cum ii spune pe aici, gradi in traducere romaneasca)! Dra noastra e tot mai smechera si ne uimeste zi de zi cu cate ceva...e tot mai copilas, se indeparteaza incet, incet de bebelusie! Jucausa, vorbareata foooc (sfatoasa de numa' ) si pusa pe glume mai tot timpul (are un simt al umorului care ne dezarmeaza de multe ori).
Pe scurt este 'antidotul' nostru pentru stress-ul cotidian si punctul nostru de echilibru in fiecare zi.

Poze gasiti pe FB!

Nu mai vorbesc despre faptul ca de acum incolo o sa fac si o sa dreg si o sa imi fac timp sa scriu mai des pe aici si tot asa...mai bine mergem pe principiul vazand si facand!

Ma intorc la joaca...a fost generos Moshu' de anul acesta...noroc mare si pentru noi, astia mari!!

Va pup pe toate!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput