Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Gabitza, bine ca au si mami si tati cate o punguta :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

a ajuns si la noi mosul..Iustin, cand a vazut cadourile a pus mainile in sold si s-a rastit la noi: Cine-a pus astea aici?
http://family.webshots.com/photo/2797397780104447517bLgqun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ce fac fetele? cum ati petrecut prima zi de Craciun?

Noi am petrecut o seara foarte agreabila impreuna cu nasii nostrii! asa ne-am simtit de bine ca iata ce facea Cristi a mea la ora 11, dupa plecarea lor:

https://picasaweb.google.com/102255526787434928600/December252011?authkey=Gv1sRgCIvth6KJh-G_uAE

Gabi, cate cadouri! sa le stapaneasca sanatosi! si ce brad frumos!

valabil si pt Stepany!

Lumi si http://community.webshots.com/user/lumitdr/albums/most-recent" target="_blank">zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree frumoasa idee cu oraselul 3 D, ca si cu toate celelalte idei de activitati...din pacate cutiile sunr la cos de azi dimi...
Lumi ce facea mai, fata, dadea recital?
Gabitzule, Frumos Mos! Imi place ca ai tai stau la poze, ce ma mai chinui cu astia sa ae uite amandoi la aparat!
Ylari la gadi veche exista un scaun, plangaciosul. Cine nu era cuminte, statea colo. Sugereaza-le si tu sa schimbe modul de pedepse. Eu nu eram de acord cu sistemul de pedepse si recompense, dar daca tot e sa fie, macar sa nu se ajunga la abuz de genul asta.
Doloress haios patrick!
Inais ma bucur sa aud stii despre voi
Stefany pai brad fara copil? Ce fotograf esti tu? il mai vedeam si noi pe
Iusti...
Ali draga mea, poze, povesti, ceva? Ce a zis Stef? O sa ma straduiesc si eu sa pun cateva maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neatza!

Sper ca ati petrecut un Craciun minunat.

Am vazut-o pe Cristiana in plin show artistic. Bineinteles ca asta a inceput si Sara sa faca dupa ce a vizonat filmuletele (le-am vazut impreuna). Cred ca e super fericita cu tati acasa. Nu, Lumi?
Am vazut si poze cu cadouri muuulte pt baietii cuminti de Gabitza si stefany

Am pus (doar) cateva poze din seara de ajun, cand a venit Mosu'. Pe mosul il am doar in filmulete, nu am reusit sa ii fac si poze..
https://picasaweb.google.com/115241595563205697259/Craciun2011#

Va pup, sa aveti in continuare sarbatori frumoae, linistite si cu tot ce va doriti voi!

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Alina ce cadouri frumoase a primit Sara!!! Ma gandisem si eu la o casa ptr papusi dear cam scumpa... Poate la anul o va primi si Eva.
Gabitza foarte frumoase si pozele voastre, un lego creator a primit si Eva.
Lumi ce simpatica e Cristiana!
Noi suntem bine, lenevim prin casa, papam si ne jucam.
Va pupam pe toate.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alina

Boo! Ce faceti? Unde sunteti, dragelor?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Salutare, fetelor! ce faceti?

eu din nou pe baricade la sv

LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SI STEFANIILOR! si lui Stefanita al meu!

multumesc pt vizionari si complimente!

o zi êrfecta sa aveti!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Salutare, fetelor! ce faceti?

eu din nou pe baricade la sv

LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SI STEFANIILOR! si lui Stefanita al meu!

multumesc pt vizionari si complimente!

o zi êrfecta sa aveti!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

si cu ce elan m-am treit de dimineatza si am impletit 2 ore

La multi ani Stefani si stefane

la multi multi ani Lilly79, sa fii sanatoasa si fericita si implinita!! sanatate la puiii tai!

Desiree, cum se mai simte victoria?

Mergi la inceput

La multi ani (si aici) Lilly! Multta sanatate si numai bucurii in viata, alaturi de comorile tale!

Mergi la inceput