Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Salutare, fetelor! ce faceti?

eu din nou pe baricade la sv

LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SI STEFANIILOR! si lui Stefanita al meu!

multumesc pt vizionari si complimente!

o zi êrfecta sa aveti!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

si cu ce elan m-am treit de dimineatza si am impletit 2 ore

La multi ani Stefani si stefane

la multi multi ani Lilly79, sa fii sanatoasa si fericita si implinita!! sanatate la puiii tai!

Desiree, cum se mai simte victoria?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Cleo, se poate si mai rau: aseara la noi mergea masina ; al meu nu si-a dat seama ca e inca Craciun si a bagat la spalat

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, Victoria e bine, nu a mai facut febra de vineri seara, dar tusesteeeeeeeeeee noaptea din ora-n ora, se trezeste, e obosita. Multumesc ca ai intrebat.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, LILLY!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Cleo, Victoria e bine, nu a mai facut febra de vineri seara, dar tusesteeeeeeeeeee noaptea din ora-n ora, se trezeste, e obosita. Multumesc ca ai intrebat.

_

VICTORIA

Victoria e bolnavioara!? cum de mi-a scapat
Multa sanatate, printesa mica!

Mergi la inceput

Lumi, Victoria a facut febra joi seara si vineri seara. Am sunat dr. joi seara si tampitul a zis sa-i dau Tylenol si dupa 2 ore Advil si dupa 2 ore Tylenol si tot asa, pana dimineata! Cred ca de fapt, vroia sa se asigure ca nu-l trezesc in timpul noptii I-am dat Tylenol seara si atat! Si nu a mai facut febra pana vineri seara. I-am dat si vineri seara Tylenol si de atunci nu a mai facut febra. Doar ca acum tuseste. Probabil "the aftermath" al racelii.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Lumi, Victoria a facut febra joi seara si vineri seara. Am sunat dr. joi seara si tampitul a zis sa-i dau Tylenol si dupa 2 ore Advil si dupa 2 ore Tylenol si tot asa, pana dimineata! Cred ca de fapt, vroia sa se asigure ca nu-l trezesc in timpul noptii I-am dat Tylenol seara si atat! Si nu a mai facut febra pana vineri seara. I-am dat si vineri seara Tylenol si de atunci nu a mai facut febra. Doar ca acum tuseste. Probabil "the aftermath" al racelii.

_

VICTORIA

imi pare rau de ea! tin pumnii sa-i treaca si tusea repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani LILI!
Sanatate si bucurii, sa fii iubita si fericita!

La multi ani Stefani si Stefanii!!!

Am vazut-o pe Cristiana, foarte tare! LUMI - neaparat sa o dai la balet, are si ritm si gratie.

VICTORIA - multa sanatate!!!

Au avut piticii un Craciun magic? Sunt sigura ca da. Al meu a primit o gramada de cadouri, a fost foarte incantat de masuta de biliard, asta si-a dorit si a cerut. Abia asteptam ziua de vineri, mergem la o cabana la munte, stam vreo 5 zile. O sa fim 7 copii sub 7 ani, vai de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Lily!

Adriana

P.S. Poate cineva cumpara de pe Zumzi? vroiam un voucher de 99 Ron si nu am card de credit

Mergi la inceput

Azi noapte nu a tusit deloc! Nici macar o singura data. Da' tot la 6 ne-am trezit. La noi asa merge: cateva zile ne trezim la 6, cateva zile la 7 cateva zile la 8 si apoi o luam de la inceput.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Deci, la noi sunt -15 grade! Brrrrrrrrrr, si vroiam sa iesim din casa azi... nici o sansa!

_

VICTORIA

Mergi la inceput