Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 18
Luminel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
si cu ce elan m-am treit de dimineatza si am impletit 2 ore La multi ani Stefani si stefane la multi multi ani Lilly79, sa fii sanatoasa si fericita si implinita!! sanatate la puiii tai! Desiree, cum se mai simte victoria? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Cleo, se poate si mai rau: aseara la noi mergea masina ; al meu nu si-a dat seama ca e inca Craciun si a bagat la spalat
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Cleo, Victoria e bine, nu a mai facut febra de vineri seara, dar tusesteeeeeeeeeee noaptea din ora-n ora, se trezeste, e obosita. Multumesc ca ai intrebat.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI, LILLY!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Cleo, Victoria e bine, nu a mai facut febra de vineri seara, dar tusesteeeeeeeeeee noaptea din ora-n ora, se trezeste, e obosita. Multumesc ca ai intrebat. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
Victoria e bolnavioara!? cum de mi-a scapat
Multa sanatate, printesa mica!
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Lumi, Victoria a facut febra joi seara si vineri seara. Am sunat dr. joi seara si tampitul a zis sa-i dau Tylenol si dupa 2 ore Advil si dupa 2 ore Tylenol si tot asa, pana dimineata! Cred ca de fapt, vroia sa se asigure ca nu-l trezesc in timpul noptii I-am dat Tylenol seara si atat! Si nu a mai facut febra pana vineri seara. I-am dat si vineri seara Tylenol si de atunci nu a mai facut febra. Doar ca acum tuseste. Probabil "the aftermath" al racelii.
_
VICTORIA
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Lumi, Victoria a facut febra joi seara si vineri seara. Am sunat dr. joi seara si tampitul a zis sa-i dau Tylenol si dupa 2 ore Advil si dupa 2 ore Tylenol si tot asa, pana dimineata! Cred ca de fapt, vroia sa se asigure ca nu-l trezesc in timpul noptii I-am dat Tylenol seara si atat! Si nu a mai facut febra pana vineri seara. I-am dat si vineri seara Tylenol si de atunci nu a mai facut febra. Doar ca acum tuseste. Probabil "the aftermath" al racelii. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
imi pare rau de ea! tin pumnii sa-i treaca si tusea repede
Doloress spune:
La multi ani LILI!
Sanatate si bucurii, sa fii iubita si fericita!
La multi ani Stefani si Stefanii!!!
Am vazut-o pe Cristiana, foarte tare! LUMI - neaparat sa o dai la balet, are si ritm si gratie.
VICTORIA - multa sanatate!!!
Au avut piticii un Craciun magic? Sunt sigura ca da. Al meu a primit o gramada de cadouri, a fost foarte incantat de masuta de biliard, asta si-a dorit si a cerut. Abia asteptam ziua de vineri, mergem la o cabana la munte, stam vreo 5 zile. O sa fim 7 copii sub 7 ani, vai de noi!
Adriana_78 spune:
La multi ani, Lily!
Adriana
P.S. Poate cineva cumpara de pe Zumzi? vroiam un voucher de 99 Ron si nu am card de credit
Victoria_mami spune:
Azi noapte nu a tusit deloc! Nici macar o singura data. Da' tot la 6 ne-am trezit. La noi asa merge: cateva zile ne trezim la 6, cateva zile la 7 cateva zile la 8 si apoi o luam de la inceput.
_
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Deci, la noi sunt -15 grade! Brrrrrrrrrr, si vroiam sa iesim din casa azi... nici o sansa!
_
VICTORIA