Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andreea, si eu am zis ca dupa ce incepe Victoria gradi si eu o sa pot conduce singura (un an nu am voie), o sa merg sa fac voluntariat la copii. Pe mine m-au salvat mult voluntarii. Stateau cu Victoria pana ieseam si eu la o cafea, 10-15 minute, niciodata mai mult de juma de ora (fff rar, poate o data sau de doua ori am lasat-o cu un voluntar juma de ora, ca nu stateam eu linistita la cafea).

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Multumesc tare mult pentru urari!
Doloress, inca nu stiu spre ce o sa ma indrept. Deocamdata am facut stagii la Saint Luc, Sacré-Coeur si Fleury, pe chirurgie si medicina interna. Mai mult m-am simtit atrasa de medicina interna decat de chirurgie. Eu m-am indragostit de meseria asta, ma bucur ca am descoperit-o chiar si la 30 de ani. In anuarie voi incepe pediatria si posibil sa facem stagiu si la sala de nasteri, sa vedem cum o sa-mi placa. Sunt convinsa insa ca nu voi alege niciodata sa lucrez la urgente.
Referitor la benevolat , mai toate spitalele au pe site-ul lor o sectiune rezervata voluntariatului. Eu am ales alta varianta, am contactat un centru comunitar din cartierul unde locuiesc si ei mi-au prezentat programele lor. Am ales un program dedicat mamelor si copiilor. E vorba de mame tinere sub 30 de ani aflate in dificultate care au nevoie fie de ajutor cu copilul fie doar de cineva cu care sa poata vorbi despre situatia prin care trec. Timpul pe care eu il aloc benevolatului e foarte redus (2h/luna)si pot face asta cand vreau eu. In general merg dupa cursuri, inainte de a se termina programul la gradi. Din pacate sunt multe mame tinere si singure care nu se pot baza pe ajutorul nimanui, care traiesc aproape de limita saraciei sau pentru care o masa data copilului este egala cu mancare mc donalds, biscuiti sau chips...hai ca m-am intins...
Ati facut bradutul? Noi azi il vom face, de data asta fara bomboane, mi-e ca-l escaladeaza Iustin. Sau as putea sa pun si sa-l leg cu ata de calorifer, precum Cleo...mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DESIREE - da, si pe mine m-au ajutat mult voluntarii cat am stat cu Patrick, si atunci cand am stat 2 luni in spital anul trecut. Aveam o doamna in varsta care venea sa stea cu mine de vorba vreo 20 de minute pe saptamana, imi aduc aminte, joia. O asteptam ca pe altceva, era singura persoana in fata careia imi permiteam sa plang. Pentru ca normal cand venea Patrick cu tati si cu mama la mine, nu-mi permiteam. Si singura plangeam destul. De aceea mi-am zis ca odata si-odata am sa intorc si eu serviciul.

STEFANY - da, am si eu o amica in domeniu si stiu ca si aici sunt cazuri triste, o gramada. Din pacate educatia e la pamant aici in unele zone, le mai vad pe la walmart, mame care pun Cola sau iced tea in biberonul copilasilor de cateva luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu am avut o saptamana foarte incarcata: munca multa la birou, petrecere pentru copii la servici, petrecerea de Craciun , l-am avut si pe David acasa de miercuri pana sambata etc.
Sunt epuizata, abia astept concediu prenatal, pe care il voi lua pe 15 ianuarie, déjà numar zilele cu nerabdare.
Miercuri avem si noi serbare la gradi.

Am cateva restante:

La multi ani Nadia, multa sanatate tie si familiei tale !
La multi ani Stefany si multa sanatate ![s]

in 33+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineataaaaaa...se apropie vacantaaaa!

Ce faceti, dragele mele? Cum ati petrecut in weekend? Cun stati cu cadourile?

Noi am petrecut un weekend linistit, am luat bradut pe care l-am impodobit aseara, e tare frumusel. Nu e mare ca am fost nevoiti sa luam unul pe care sa-l urcam pe masa, altfel il darama piticontzul.

Sambata seara am iesit in Herastrau, si-a dorit Vlad sa mergem, vai ce pustietate (plouase un pic ce-i drept inainte) si nici mare scofala de beculete, luminite, decor, pai IOR-ul este o poveste, incomparabil mai frumos. Lorich, Gabitzam, n-ati dat si voi o comanda acolo, pt parcul vostru?

Maine e ultima zi de scarbici, am cel putin pana la Craciun fiecare minut planificat. Vreau neaparat sa ajung cu Vlad la dr, de vreo 3 saptamani clipeste f des. Am vb cu o dr oftalmolog si ne-a spus sa-i facem mai intai exament coproparazitologic ca nu stiu ce legatura ar putea fi intre viermisori si acest clipit aiurea. Daca ies bine, tre sa investigam mai departe., Ne-a intrebat si daca a fost stresat in ultimul timp....eu sper ca nu, sper sa nu fie asa ceva cauza. Mai bine viermi

Tb sa fug sa iau niste mancare vietnameza ca azi ne sarbatorim si noi la firma.

Revin. Sa gasesc multe mesaje, da? Daaaaaaaaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

daaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

daaaa

Te iubim, printesa Victoria!!!

daaaaa.

Alysh, cu clipitul, poate sa fie doar aerul uscat in casa si sa se usuce repede mucoasa. Oricum, copro e bine de facut :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, eu n-am mai vazut parcul de cand era canicula afara Din pacate chiar nu mai am timp deloc de asa ceva. La mine weekendul este "arvunit" de treburile casei pe care nu am cand sa le fac, gen spalat, calcat, gatit, curatenie. Asa ca responsabilul cu plimbat copiii este Costi.

Am terminat vineri de cumparat pentru Craciun, azi sper sa reusesc sa le pun in ambalaje si sa impart si dulciurile, pina vin baietii de la gradinita. De miercuri intru in concediu, mi-am luat si dupa anul nou o tura, asa ca sunt acasa pina in 16 ianuarie. O sa vina si mama sa stea la noi de sambata, asa ca o sa am trei copiii in grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Acum pot s spun si eu c am terminat. U cadourile. Am fost de 3-4 ori sa cumpar pentru. mirci si tare greu a fost. Masinutele nuprea il mai atrag, a avut si prea multe, iar dinozaurii doar aia rai...si mari. Asa ca i-am luat un set moon dough cu dinozauri si o roata olarului 4+. sper sa ii placa. B deja zice ca mai neinspirat nu se putea, ca o sa faca peretii totuna. Asta e, ce sa fac, copilul tb sa se joace, nu sa se uite in tv toata ziua. Eunprefer sa facem activitati.

Alish problema asta o am cu mirci, clipeste f des, dar de ceva vreme, nu de curind. Eu zic ca e de la tv, altceva nu vad ce... Sa-mi spui si mie ce faceti cu analizele, pls. De maine e vacanta, yeeee! Sa vb si noi poate ne vedem.
Noi duminica am fost in ior. Nu au fost f entuziasmati, dar subscriu, e cel mai frumos parc...
Noi maine avem serbare. E urs, dar nu are rol, asa ca nu am emotii, zice doar moor mor, nici cu Ilinca nu as avea emotii. totusi i-am inchiriat un costum de urs, mi-a fost imposibil sa gasesc bentita cu urechi de urs, stocul epuizat peste tot,chiar nu inteleg de ce. M-as fi multumit cu asta si hainute maro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura: noi avem pe undeva o masca de urs din plastic.

Mergi la inceput