Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

btz, carnatii sunt facuti in casa ca nu*s sa cumpar atatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

crissteo, deci sunt progrese??? Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

va las aici Grisinele cu masline si cascaval le fac de ani buni sunt minunate si www.e-retete.ro/retete/chec-cu-migdale-si-visine" target="_blank">checul cu migdale si visine - visinele sunt din stocul propriu din congelator

va pup si fug la somn, plecam dimineata la 6...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna seara, fetelor!
Eu doar ce am culcat puiuta mica. Cand va aud cu ora de nani 20-21, noi abia mai papam o gustare de seara atunci, nu se culca pana la 23:30. Si atunci cu urlete ca nu se poate desprinde de joaca.

Vreau sa urez la multi ani plini de fericire, fetelor care s-au aniversat zilele astea, sunt multe sagetatoare de-ale mele

Inca nu a adormit, o aud cum plange in patut. o mai las poate-i vine somnul.

Ma uit la Vocea Romaniei, e super, as vrea sa mananc ceva, azi am ciugulit ceva pe la 15, si de-atunci nimic.

Stefi spune caca atat la kk, cat si la ochi si ureche, iar la lapte spune pipi. Face niste asocieri

De Craciun o sa fac o salata de pui, una de vinete, sarmalute de pui in frunza de vita(pt. piticuta), de porc poate-mi face mama, si musai carnati de casa. Desert un cozonac si poate un tiramisu, inca mai lucrez la menu.
Hai ca s-a facut liniste, ma duc sa pap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Laura, sa si pofta.
Nu esti singura care mananca la ore dinastea
Noi suntem la un fel de petrecere de craciun, cam plictisitoare ce-i drept..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

De Craciun mi/am dat comanda la un platou. Mai avem carnati facuti in casa de socri, facuti din vita si curcan- sotul nu mananca porc. Mai am sarmale de vita- sunt la congelator, doar le fierb. Si mai fac salata de vinete, niste ciuperci cu maio si usturoi, niste oua umplute. Mai fac si un pic de ciorba de vacuta. Socrii vor face friptura. Iar prajitura mi-am comandat 3 jumatati de portii -abia astept sa mananc.

Vlad doarme neintors de la 9 jumate - se pare ca e acea noapte din luna cand doarme bine. Eu acum am venit langa el, sa vad daca nu are febra :) Ieri a fost atat de marait si se enerva usor, cu dat din picioare, cu plangoceli.... Ioi... A dormit putin la amiaza, o ora si 20. Aseara la baita am descoperit ca a iesit jumate din nr 19. Acum ceva vreme crezusem ca simt un colt la nr 19, dar era de fapt de la maseaua de dinainte. Oricum aseara am reusit sa il pipai bine la masele si clar 19 a iesit. In cateva zile ii iese toata baza si apoi mai una. Pfiu!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Dupa laptic V si-a luat somn instant, inainte de 21, la 23:30 s-a trezit prima data, ni s-a parut caldut, dupa o ora s-a trezit miorlaind, temp 39,6. Eu m-am apucat de bocit ca de ce nu pot sa dorm cu el si alte nimicuri, ca nu vedeam Nurofenul in frigider. Tati cu V in brate, a ramas pe pozitii, eu pe banca cu stressul, i-am dat Nurofen (aveam in casa, de fapt asta e unul din putine lucruri fara de care nu stam), tati a sarit cu Sinupret in schema, in fine, i-a scazut febra, dar a inceput sa verse, a varsat tot si credem ca si-a facut greata de la Sinupret. Pe la 2 l-am pus la nani iar, eu pe la 3-4 eram iar la el, nu frigea, dar tot avea vreo 38 cu.. La 5 iar au inceput miorlatele, 40.2 . Novocalmin, impachetari.. acum are 38,1.
Am vorbit cu pediatra, a zis ca in 24 de h vedem ce 'coace', un virus, poate fi si varicela.. Cert e ca suntem cu bagajele la usa, plecam in lume..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ca tot se discuta de febra mare si impachetari... Buumble, hai poate totusi n-o fi varicela.. De fapt, nici nu stiu care rau e mai putin rau pt voi, dar stiu sigur ca te descurci

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Dupa laptic V si-a luat somn instant, inainte de 21, la 23:30 s-a trezit prima data, ni s-a parut caldut, dupa o ora s-a trezit miorlaind, temp 39,6. Eu m-am apucat de bocit ca de ce nu pot sa dorm cu el si alte nimicuri, ca nu vedeam Nurofenul in frigider. Tati cu V in brate, a ramas pe pozitii, eu pe banca cu stressul, i-am dat Nurofen (aveam in casa, de fapt asta e unul din putine lucruri fara de care nu stam), tati a sarit cu Sinupret in schema, in fine, i-a scazut febra, dar a inceput sa verse, a varsat tot si credem ca si-a facut greata de la Sinupret. Pe la 2 l-am pus la nani iar, eu pe la 3-4 eram iar la el, nu frigea, dar tot avea vreo 38 cu.. La 5 iar au inceput miorlatele, 40.2 . Novocalmin, impachetari.. acum are 38,1.
Am vorbit cu pediatra, a zis ca in 24 de h vedem ce 'coace', un virus, poate fi si varicela.. Cert e ca suntem cu bagajele la usa, plecam in lume..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

offf Doamne!eu ma panicam rau de tot sa fiu in situatia asta. sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva rau si sa ii treaca repede sa nu ajungeti iar la spital. sanatate multa multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Ziua buna fete dragi,

suntem si noi prin zona, dar pe cand sa va scriu tot apare cate ceva. Am pus deja copilul la somn, ca muream de plictiseala amandoi, vremea e tare nasoala si in casa ne-am saturat de toate jucariile
Asa drag imi e puiul cum in fiecare zi face cate ceva nou. De cateva zile face ordine : duce farfuria murdara la chiuveta, cojile de banane si pampersul la gunoi. Azi eu impaturam haine spalate de-ale lui si si-a luat o pijama si a pus-o in cosul cu rufe murdare...stia el ceva I-am explicat ca nu acolo, ca e curata asa ca l-am lasat sa-si ingramadeasca toate hainele curate la el in sertar
Dar face si porcarioare mai multe, bate de podea cu jucarii sau imi da mie palmute si zice "bat" Atata m-am gandit de unde stie sa zica "bat" ca eu nu i-am zis niciodata. Apoi mi-am amintit ca a mai avut o periaoada in care batea si eu ii tot ziceam "nu bate" sau "de ce bati" Oare cum sa il dezvat de chestia asta?

Bumblebee ce rau imi pare de Victor saracul ca se tot imbolnaveste. Sper sa nu ii mai urce febra din nou. Va pupam tare, sa va faceti bine repede!

Crissteo multumesc ca te-ai gandit la mine Sunt tot racita cobza, seara tusesc non-stop dar trece si asta. Ma bucur ca a fost reusita serbarea lui Teo iar terapia merge bine. Am facut ieri salata de vinete cu dovlecel, a iesit tare buna, ms de idee!

Crissy si Victor vrea sa puna capacul la diverse doar cu dreapta, pune recipientul pe masa/ pat invarte capacul cu dreapta dar nu se ajuta cu stanga

Paula si eu m-am gandit oare cum va adormi Raul. El adoarme usor de regula? Are somnul profund? Eu stau f. aproape de Regina Maria, daca credeti ca va ajuta puteti veni sa-l adormiti la mine si apoi il duceti in brate. Nu stiu daca e o idee buna, dar zic si eu...daca va pot ajuta cu orice, doar spune-mi. Doamne da sa reusiti si sa fie totul bine!

Oana ce surpriza frumoasa ti-a facut Marius cu concertul S-aveti distractie placuta! L-am vazut pe Matei frumosul cum se uita la Mosul, si se si temea un pic de el Cand ai timp, mai da-mi te rog reteta pentru tiramisu ca a disparut odata cu contul comun si n-apucasem s-o salvez

Nici eu n-am finalizat inca meniul de Craciun. Voi face sigur salata de vinete si o friptura de porc si carnati de casa. Noi vom fi acasa doar in ajun, apoi mergem la ai mei si la socrii. Mai fac si saleurile Laurei Sava cozonaci cu nuca si mac si as vrea ceva fursecuri.

Spun si eu cu intarziere: La Multi Ani miha13gina si Ludmila! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire, pace si liniste in suflete!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput