Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

nelli drum bun si distractie placuta!
danaela am rezolvat cu listuta

Pup fetele, spor la treburi!

Monica, fericita 27+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Nelli, drum bun si tie si petrecere frumoasa cu familia!

Miha, La multi ani, mamei tale! Sa/ti traiasca si sa fie sanatoasa.

Monna, te astept la povestiri cu draciile lui Cezar peste catvea luni.

Danaela, felicitari pentru bebeloiul mare si anatos.

Eu m/am vopsit tot timpul sarcinii cu Henna. Ca si la prima sarcina.

Finn Constantine 15.10.2009 si 22+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

La echo a fost ok - nu prea reuseste dr. sa ii prinda nici o poza mai ok, dar nu conteaza, important ca e ca bebelina e ok - a mai crescut, e deja cu capul in jos, da din picioruse de numa...

Bu, LA MULTI ANI !!!

Dureri inghinale - am si eu; credeam ca sunt normale doar la sfarsitul sarcinii si ma stresam ca e prea devreme; dar daca nu sunt singura...o fi ok

De vopsit...incerc sa evit dar odata m-am vopsit (intr-o nuanta cat mai apropiata de cea naturala ca sa nu mai fie cazul sa repet procedura - in principiu evit vopsele cu amoniac, in rest am inteles ca nu ar fi mare problema... dar presupun ca mai bine fara pe cat posibil.

Merci mult pentru incurajari!
(pana acum nici un semn de nenea care sa vada ce face centrala...mai stau jumatate de ora si o sun iar pe proprietara...)

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Finn a fost tare simpatic si eu abia astept nadravaniile astea, credeti-ma pe cuvant.

Cristina 23+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

dia_tm felicitari pt vestile bune
J.D. abia astept si eu sa va povestesc
Dara pe unde umbli? Esti ok?

Monica, fericita 27+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna seara!

Titi: cum va fi, sper sa fac fata. Azi au continuat arsurile mai rau decat de obicei, noroc ca maine e ultima zi de munca si apoi acasa sper ca-mi va fi mai usor.
SuperMami: La Multi Ani mamei tale!
Danaela23, Dia_tm: Felicitari pt vestile bune de la echo!

Si eu ma intreb ce mai face Dara, sper ca e bine. Nici Carina nu prea mai scrie pe la noi vad.
In seara asta facem ultimele cumparaturi de Craciun, sper sa nu uit nimic. Vineri seara deja ajung ai mei la mine, nu mai e mult

27+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Ronina, ai incercat sa vezi ce anume provoaca arsura? Eu de exemplu nu pot manca carnea de porc! Suuper... acu de Craciun.
Eu am avut arsura acum zilele astea cand am avut probleme si cu constipatia si simteam ca stagneaza mancarea aiurea. Bine, eu mai am si un pliu al stomacului mai alungit si acolo mai stagneaza resturi daca mananc repede si mult...

SuperMami , sa-ti traiasca mamica!
J.D, stiu mamici care s-ar criza sa gaseasca un pachet de biscuiti faramati ... pe mine m-a amuzat (deocamdata)

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
25+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Multumesc mult de tot pentru urari, fetelor!
va imbratisez pe toate.
sunt rupta de oboseala....ma bag la nani. Noapte buna!

Miha, mamica fericita de Rares si 24+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Fetelor, de cand apar copiii casa nu iti va mai fi ce a fost odata decat daca ai femeie la curatenie nonstop si la gatit sau daca lasi copilul de capul lui. Eu prefer sa am vase in chiuveta, dezordine in sertare si mancare rapida decat sa se simta copilul singur. Si oricat de atenta ai fi tot iti mai scapa cate ceva iar copilul atata asteapta. imediat face o boacana. v/am mai spus ca sunt relaxata de felul meu. daca era mai maricel l/as fi pus sa dea el cu aspiratorul in hol, dar la 2 ani ce sa/i fac? l/am intrebat daca el crede ca e normal sa faramitam biscuiti in hol si mi/a zis ca DA. eh, ce poti sa mai zici?

Finn Constantine 15.10.2009 si 22+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Info despre stat in pat in sarcina
http://articles.chicagotribune.com/2011-01-29/health/ct-met-bed-rest-20110129_1_bed-rest-pregnant-women-preterm

Info cum sa stii daca ai suficient lapte (in EN, n-am apucat sa traduc) – din prospectul de pompa avent
https://docs.google.com/document/d/1GeiCnC2yW17R3ioDGgSIas_ZVfaIfYgqrYA2bBveYpk/edit?hl=en_US

De la Sovi – ce faci cand se ineaca copilul, ne daduse ea un link de pe diversificare
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B7zzZviLhA72ODAwMGNlNDYtYmQxYi00MGM1LWI2ZWEtZDVhYWMxMTk5NGEy&hl=en_US

Recomandari contra SMSS (SIDS) https://docs.google.com/document/d/10I284taWrA9ZThtks5Xf6XAyo92zZIi55e1pOYFlhcA/edit?hl=en_US

Niko, ai ajuns in Buc? Iti lasasem mail :) Am vazut pozele, sunteti niste frumosi, tie ti-as dat asa, poate max 28 de ani.

La plante stiu ca trebuie atentie la ficus c-ar fi otravitor, altele nu mai stiu.

Mona, multumiri multe pentru lista ta de medicamente, mi-au functionat masiv Rinoxin pt. nas si Robitussin Antitussicum pt. tuse uscata. Si Trachisept cu miere si lamaie pt. gat a fost f. bun.

Chito, am si eu epuizari de-alea. Cu inghinalul am mai auzit la fete pe la alte odisei.

Titi, eu m-am vopsit cand am intrat in trim II, o data. Si apoi am trecut de la blond la brunet (culoarea naturala), ca ma enervau radacinile si mi-era greu cu burta sa ma aplec peste cada. La coafor imi pare mult un vopsit.

Nelli, multumesc de intrebare, la fel si J.D., Monna, Ronina :) Si eu am dureri ascutite pe sub buric, uneori prin dreptul ovarelor, alteori pe sub diafragma, in ultima saptamana, junghiuri de cateva zile, dar azi la eco bebe era bine, 600 g, colul lung, parca vreo 53 mm, totul bine in afara de artera aia uterina rezistenta care e cam la fel. Asa ca sper ca durerile si junghiurile in burtica din ultimele zile nu inseamna nimic. D-dimeri au scazut cu Clexane, dar mi s-a pierdut pe undeva hemoleucograma, asa ca inca nu stiu cum stau cu trombocitele.
Dr. mea a zis ca mie sigur imi iese testul la rezistenta la insulina pozitiv (mai ales ca imi iesea si inainte de sarcina) si nu ma pune sa-l fac doar asa. M-a intrebat cum imi ies glicemiile, daca-mi monitorizez cu aparat acasa si la fel si tensiunea, daca o monitorizez. Dar in loc de test sa ma duc la un diabetolog-nutritionist sa vedem ce zice. Cristian Guja de la Institutul Paulescu - daca mai e cineva din Buc. interesat.
La mine bebe e cu capul in sus, cam cand se obisnuieste sa se intoarca?
Am intrebat de vaccinul anti-gripal daca sa-l fac si mi-a zis ca daca vreau. I-am zis ca parca nu prea as vrea, si-a zis ok. La antitetanos cam la fel, cica dupa cum vreau.
Cica e 80% fetita, tot nu prea e nimic intre picioruse, dar sta cu ele lipite, cica se vede 100% ca e fetita daca sta cumva mai cracanat bebe. Cumva invers, la baieti ar fi mai usor. Radea si dr. si zicea sa spunem la lume sa ne ia chestii galbene si verzi.

Am fost foarte aglomerata cu lucrul si mersul pe la doctori, ba eu, ba sotul, in ultimele zile.

Sovi, sotu' n-a prea reusit sa doarma la polisomnograf. Tu unde mergi pentru radiofrecventa? Nu stiam ca se face de mai multe ori, stiam ca la unii care au facut, a functionat din prima, dar cam 3 luni si au luat-o apoi de la capat cu problemele.

Mamei i-am luat un cantar electronic de bucatarie, care masoara in sute de grame, tatalui o masuta de calculator plianta care se poate pune pe canapea, peste tine, pt. laptop, sotului o camasa medievala croita special si inca un telefon cu clapeta, cum ii plac lui, sunt 2 chestii ca pe 4 ianuarie e si ziua lui.

23+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput