Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 16
Raspunsuri - Pagina 17
dara76 spune:
De la gravidute cu trombofilie care au luat de la gravidute de mai-iunie, un filmulet: http://www.videoweed.es/file/spf2w4nvlr6rm
Trebuie inchisa reclama si asteptat uneori sa se incarce.
23+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
danaela23 spune:
Buna fetelor,
Multumesc Monna pt nume la listuta
Dara, bine ca e bebe bine, 600 gr la 23 de sapt cred ca-i bine, al meu ieri avea 471 la 21 jumatate. Lasa, daca nu vrea sa va arate ce e...probabil ca vrea sa faca o surpriza....
Zi frumoasa va doresc.
Astazi e ultima zi de munca pe 2011 la mine. Revin la servici pe 4 ianuarie.... Plecam si noi in vizita de sarbatori. Cred ca nu prea o sa am timp sa scriu pe forum. Sper macar sa intru sa citesc cate putin...
Va pup pe toate si va doresc Sarbatori Fericite, sanatate, bucurie in case, sa vina Mosul si un an nou bun cu sanatate si fericire !!!!
21+ Tudor - Andrei
nelli spune:
va multumesc de urari fetelor
dara ma bucur ca esti bine
eu ieri nu am fct mare lucru pt k eram tare obosita nici azi nu sunt prea bine dar incet incet tre sa fac o gramada de lucruri prin casa,sa fac bagajele, trebuia sa merg si la cumparaturi dar mai pierdeam timp si energie asa k l-am inarmat pe sot cu lista si gata
eu nu stiu dak mai intru curand ,maine dimineata plecam,cu siguranta am sa va mai citesc si sper sa aflu numai lucruri bune
va doresc spor la treaba
UN CRACIUN FERICIT, SANATATE MULTA SI TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI!!
21+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
marci_mami spune:
Neatza fetelor!
va servesc cu o cafeluta cu lapte
Multumesc fetelor pt informatii cu cerceii dar am sunat-o ieri pe moasa mea si din pacate aici numai dupa 3 ani se pot face gauri.Sper sa ajungem in vara acasa si sa -i pot face pana ce implineste 6 luni.
Noua ne sosesc maine musafirii(sora mea cu sotzul)asa ca nu cred ca o sa mai intru prea mult pe net.Drum bun celor care merg acasa de sarbatori(eu sunt putin deprimata ca nu sunt in romania anul acesta de sarbatori dar sper sa -mi treaca).
CRACIUN FERICIT!!!!!si sa va simtiti bine de sarbatori.
Va pupic pe toate si aveti grija de voi si burtici
24+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
dia_tm spune:
Marci, nu-ti fa griji cu cerceii...poate e mai bine asa...
Noi nu i-am facut Adrianei gauri in urechi in spital; am vrut sa-i facem pe la 2 luni (eram in Romania), dar ni s-a spus sa mai asteptam ca are lobul urechii foarte mic; i-au facut gauri pe la 4 luni ...si-apoi a urmat dezastrul:
- pe la 5 luni si jumatate si-a agatat prima data cercelul intr-o jucariuta si a sangerat; apoi i-a mai agatat de multe ori;
- apoi a inceput sa-i piarda ... pana acum cred ca a pierdut cel putin 12 - au fost cercei de tot felul, gen cerculete inchise sa nu se poata agata, care se inchid in spate, care se inchid in fata, simpli ...n-a contat, reusea ea cumva sa-i agate incat sa-i zboare din ureche si sa-i piarda;
- cel mai trist e ca una din urechiuse de inflameaza uneori si face puroi - desi toti cerceii au fost din aur (sau macar suflati cu aur, dar oricum n-a avut urechea contact cu alte materiale); vara trecuta am remarcat ca avea ceva firicele de nisip sub cercel, pe urechiusa; probabil asta e cauza; am vorbit si cu pediatra care nu stie ce sa ne spuna (in afara de faptul ca se poate si fara cercei);
Daca stiam ce ne asteapta nu cred ca-i faceam gauri (desi n-am mai auzit la nimeni de asa si atatea probleme ... ); acuma e mai nasol, ca daca o lasam fara cercei mai multa vreme se inchid gaurile...dar raman urmele ...
Deja de peste 6 luni e mai mult fara cercei ca isi revina urechiusa si sa se vindece complet, si-i mai punem cercei doar din cand in cand ca sa nu se infunde gaurile de tot - cel putin acum urechiusele pareau ok amandoua...sper sa ramana asa.
Sa vedem cum facem cu urmatoarea strumfina...
La noi a fost in final si nenea cuc entrala si a reusit sa o repare - habar n-am cat o sa tine ca era stricata o valva si n-avea cu ce sa o schimbe, si a improvizat ceva... sper ca stie ce face si e safe; dar momentan merge
Chiar aveam nevoie si de ceva vesti buna, sa prindem puteri pentru ziua de azi...
Azi merg la dr. mea - problema e ca azi in Belgia sectorul public e in greva generala, inclusiv tot transportul public. Asa ca aveam mai multe optiuni, toate nasoale:
- sa raman eu cu masina (sa duc eu pe toata lumea dimineata si apoi sa-i si iau dupa-masa ...cu riscul sa nu ajung daca se decaleaza consultatia ...plus ca traficul se anunta horror);
- sa merg e jos sau cu bicicleta (sunt vreo 3-4km) ...dar a zis sotul ca nu;
...sa iau taxi, presupunand ca intr-o zi ca asta in care tata lumea are de umblat si depinde de taxiuri mai si gasesc unul care sa vina in timp util...
In final am gasit solutia magica: a ramas sotul cu masina si vine in pauza de pranz sa ma duca la dr. Apoi... o sa astept sa termine serviciul si sa ia copilul de la garderie (=after-school) si sa treaca sa ma ia si pe mine - teoretic nu-i grav ca e un mall la doar cateva sute de metri de cabinet, asa ca n-o sa fie prea nasol de asteptat.
Sper sa fie tot vesti bune si la consultatia de azi si sa nu ma trimita dr. la spital sau sa ma treaca la stat intinsa in pat toata ziua ...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
magddalena spune:
buna dimineata!
sunt si eu pe aici m-am trezit cu o durere de burta destul de mare parca as fi la ciclu dar mult mai intens!!nu stiu ce ar putea fi ,ori se mareste uterul ori sunt contractii ,nu am mai avut pana acum ,daca continua sun doctorul.Ati avut asa ceva?
azi vroiam sa incerc sa fac alba-ca-zapada dar nu mai stiu sa vad cum ma simt.Si sa gasesc o reteta buna!
va pup o zi buna,drum bun fetelor care care pleaca la drum gasiti si zapada in Romania sa va distrati alaturi de familie drum bun!
Dara la 23 saptamani fetita mea avea 670 grame e ff bine .Nici la mine nu s-a vazut ff bine ca e fetita pana acum doua saptamani,dar doctorul mi-a zis ca daca ar fi fost baiat outele ar fi coborat deja in jos si s-ar vedea,dar cum nu se vede nici un out..e fetita 100%.
caut o reteta de alba ca zapada si revin.
mada 29+ MAYA-ELENA
sovietica spune:
Salut
Sa va zic cum a fost si la Ana, cu cerceii, poate va e util.
Gaurile le-am rugat la maternitate sa ii faca a 2-a zi de viata, nu a plans DELOC! in perioada aceea durerea e perceputa mult mai putin. cercei am luat unii tzepeni de la Cellini, in forma de cerculet complet, speciali de nou-nascuti, inca e cu ei, si nu am de ce sa ii schimb. Nu am avut nici o problema cu inflamarea, nu si i-a scos niciodata, si daca at cand creste va decide ca nu vrea cercei, n-are decat sa nu isi puna. Deocamdata e f mandra ca are tzetzei ca mami :)
Stiu cazuri de fetite care vroiau cercei, dar le era prea frica. eu am preferat sa o rezolv cu minimul de trauma posibil.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
titi143 spune:
Buna fetelor.
Miha, la multi ani mamei tale si sa i se indeplineasca toate dorintele.
Nelli , drum bun si ai grija de tine, nu te forta prea tare. Sa ai sarbatori foarte frumoasa si fericita alaturi de familie.
Danaela si la mine cred ca azi e ultima zi de lucru pe anul acesta. Iti doresc si tie sarbatori fericite si un an nou fericit.
Marci_mari stiu ca e putin greu departe de familie si prieteni, dar totusi vine sora ta in vizita.
Magdalena eu fiind mai mica ca tine, nu am avut asemenea dureri, dar din cate imi amintesc nici la prima sarcina nu am avut dureri asa mari.
Din pacate la subiectul cercelusilor la fetite nu pot sa imi dau cu parerea, ca am si voi avea inca un baiat. Poate daca mai fac si o fetita atunci pot sa imi dau cu parerea.
Noi o ducem bine, ne pregatim de Craciu. Inca nu am terminat curatenia mare si nici nu am inceput sa imi fac prajituri. Azi sper ca termin cu curatenia si sper sa incep si prajiturile.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 21+ Robert Aaron
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Multumim pentru toate urarile frumoase care le-am primit cu ocazia zilei lui Bu ..nici nu stiti cat de mult valoreaza pentru mine!.
Raportez ieri o serie de cumparaturi pentru Craciun... nu a fost foarte aglomerat si am terminat repede si am facut chiar ceva nastrusnic ca sa nu o numesc altfel... desi am numai 25 de saptamani ..ieri am cumparat CE IMI TREBUIE CA SA FAC BAGAJUL DE SPITAL ..PENTRU MINE SI BEBE.
Stiu ca mai sunt 3 luni dar sotu a zis ca s-ar simti mai bine daca ar stii ca undeva in dulap avem bagajele gata ... asa ca o sa am cu ce sa ma ocup zilele astea.
Cand eram gravida cu Bu mi-am facut si atunci bagajul din timp dar pe la vreo 32 de saptamani ... era ceva linistitor sa vad bagajul gata la intrare pregatit si mi-a facut viata foarte usoara atunci ... desi la travaliul meu de 14 ore aveam timp sa impachetez UN TREN
Azi mai cumparam cate ceva ..subtirel si maine o ducem pe mamaie la biserica sa se spovedeasca si sa se impartaseasca ..probabil sambata fac sarmale la mama... deci nici o distractie majora... oricum sotu gardian ma pandeste mereu sa nu ma obosesc sa fiu imbracata sa mananc...il iubesc pentru asta dar sincer cate o data e ca si cum as fi pandita de CIA.
Pup fetele si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +25
SuperMami_1 spune:
felicitari pentru rezultatele bune, Dara.
magdalena, dureri ca la menstra mai am si eu...ca se intinde uterul...si ,la fel, mai am zile cand se contracta f des uterul....de ma sperii...si ma gandesc ca nasc...dar ma calmez si ma gandesc ca bebe stie ca trebuie sa mai stea la hibernat pana in primavara
Miha, mamica fericita de Rares si 24+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"