Fiv la Sibiu (36)
Raspunsuri - Pagina 9
mari_lolutza spune:
NANNE DEGALI, acea prietena a mea a avut initial punctie alba, dar apoi i-a schimbat tratamentul si asa a aparut si bebe. In ceea ce te priveste, dr. ti-a facut si inhibare si de-asta iti spuneam ca nu inteleg de ce nu ti-a dat ovitrelle si utrogestan, pentru ca nu are cum sa se declanseze de la sine ovulatia, avind in vedere inhibarea anterioara. Te pup.
nanne16 spune:
La multi ani si un 2012 minunat tuturor!
@mari_loluta: multumesc mult pentru lamuririle suplimentare. Voi întrebat si eu lucrul asta. Cat despre prietena ta, sper ca schimbarea tratamentului sa fie de bun augur.
Oricum, pana azi - ioc CM...
mari_lolutza spune:
NANNE DE GALI, sa inteleg ca de pe 23 nov nu ti-a venit CM-ul nici astazi? Eu totusi ramin la parerea mea ca trebuia sa-ti dea ovitrelle pt ovulatie si apoi utrogestan pina la venirea CM-ului. Du-te totusi la medic si apune-i ca nu ti-a venit CM-ul, pentru ca nu este normal.
alecori spune:
La multi ani! Sa dea DD ca anul acesta sa vi se îndeplineasc#259; visul cel mare!
Ovitrelle se da doar DAC#258; se Face punctia, la foloculi mici degeaba se administreaz#259; pt ca ovocitele nu sunt suficient maturate si nu are cum sa aib#259; loc fecundarea iar utrogestanul se administreaz#259; doar dup#259; punctia si in cazul in care nu se face ET se opreste tratamentul!
yasmi81 spune:
Buna fetelor
si LA multi ani, sa aveti un an ami bun si sa vi se implineasca toate visele
Ionela 73...nu ai mai intrat sa ne spui si noua rezultatul la beta...stiu ca pe 30, 31 trebuia sa te testezi, am tot verificat sa vad daca ai anuntat ceva
va pup pe toate si numai bine
alina06st spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani!
Si vreau sa va incurajez inca o data. Nu va pierdeti speranta si mai ales credinta in Dumnezeu.
Eu n-am mai intrat de ceva vreme, piticul meu e tare energic simi ocupa tot timpul. Voiam sa va spun ca sunt insarcinata. In mod absolut natural. Nici ginecologului meu nu-i venea sa creada. Nu se putea opri din ras. Noi am avut sansa unui fiv 1 reusit la Sibiu. Si cum ani de zile nu am ramas insarcinata, nu ne-am gandit sa ne protejam. Si iata ca la 7 luni de la nasterea lui Luca, surpriza!
In plus, fina mea, a facut la Sibiu 3 inseminari si a inceput un fiv, dar l-a intrerupt dupa 5 zile de stimulare pt ca nu a avut decat 2 foliculi. Este si ea insarcinata. Tot natural, in a doua luna dupa fiv-ul intrerupt. Si avea amh 0,1. Asa ca, nu va pierdeti speranta.
Va pup si m-am bucurat tare pt vestile bune si pt toate gravidutele. Si sunt sigura ca si celelalte veti reusi!
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
nanne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Buna fetelor! La Multi Ani! Si vreau sa va incurajez inca o data. Nu va pierdeti speranta si mai ales credinta in Dumnezeu. Eu n-am mai intrat de ceva vreme, piticul meu e tare energic simi ocupa tot timpul. Voiam sa va spun ca sunt insarcinata. In mod absolut natural. Nici ginecologului meu nu-i venea sa creada. Nu se putea opri din ras. Noi am avut sansa unui fiv 1 reusit la Sibiu. Si cum ani de zile nu am ramas insarcinata, nu ne-am gandit sa ne protejam. Si iata ca la 7 luni de la nasterea lui Luca, surpriza! In plus, fina mea, a facut la Sibiu 3 inseminari si a inceput un fiv, dar l-a intrerupt dupa 5 zile de stimulare pt ca nu a avut decat 2 foliculi. Este si ea insarcinata. Tot natural, in a doua luna dupa fiv-ul intrerupt. Si avea amh 0,1. Asa ca, nu va pierdeti speranta. Va pup si m-am bucurat tare pt vestile bune si pt toate gravidutele. Si sunt sigura ca si celelalte veti reusi! Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+ Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Wow! Superba vestea! Felicitari!
nanne16 spune:
Multumim, Alecori pentru clarificari!
Intrasem sa va anunt ca astazi, dupa 42 de zile, mi-a venit el ciclone!
Iar mesajul Alinei, mi-a luminat si mai mult seara!
mari_lolutza spune:
ALINA 06ST, bravo, fata draga, bebe sanatos si la termen.
NANNE DEGALI, bine ca ai scapat de stresul asta cu CM-ul.
Si, ca o paranteza, mie dr. mi-a dat 6 zile de stimulare incepind cu z 2 de ciclu, am avut folicul de 19 mm, apoi am facut ovitrelle si de a doua zi mi-a dat cite 6 utrogestan pina la CM. Si mentionez ca ET nu a avut loc si nici punctia pt ca eu am facut fiv ca sa obtin folicul natural dupa acest fiv cu stimulare.
Oricum, bine ca s-au rezolvat problemele, pina la urma este tot ce conteaza.
Va pup cu mult drag.
sper spune:
Buna fetelor, bine v-am gasit !
As vrea sa fac urmatorul FIV la Polisano Sibiu si am cateva intrebari . Cat de repede se fac programarile la dr Ispasoiu si cat de aglomerat este? De cand cu aprobarile dosarelor pt FIV compensat este aglomeratie mai mare ? Dr. Heinz Strohmer face fertilizari la Sibiu? Stiti cand urmeaza sa vina in Romania?
Multumesc