Fiv la Sibiu (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

si fiind curioasa, prietena ca are acum bebe drag, a fost low responder ca si mine? Adica initial nu a ajuns la stimulare si nu a ajuns la punctie? Sotul era ok?

Scuze, de intrebarile prea multe ;-)

Nanne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Sa mentionez ca, din cauza moderarii, dureaza ore bune pana cand imi apar mesajele online.
In curānd, sper sa scap de aceasta filtrare si sa fiu mai prompta... Pt ca acum e 30 dec, 15.30 :-D sa vedem cand imi fac aparitia...

Numai bine,
Nanne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Un an nou fericit, plin cu sanatate si multe, multe vise implinite va doresc, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna fetelor, Un an nou cat mai bun si multi bebici sanatosi si gravidute fericite!

noi am avut ceva probleme care ne-au cam speriat, dar se pare ca bebele e bine si ne rugam sa ramana cu noi; am avut un chist care s-a spart, iar acum am un hematom din cauza caruia sangerez, speram sa se elimine sau sa se resoarba, in rest repaos

maria si ciuripica, imi pare rau pt nereusite! multa putere sa mergeti mai departe si fie ca noul an sa va aduca bebele mult visat!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Dragele mele va doresc un AN NOU cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi, cu impliniri si mai ales va doresc tuturor sa va impliniti visul.
Sper ca si mie sa mi se implineasca visul, mai spre sfarsitul anului, pentru ca pana in iunie trebuie sa fac un tratament...asta e...
Va pup si va doresc toate cele bune si voua gravidutelor Tamys,Lyette,Simonel,Lelu, Roxi si celorlalte gravisute....sarcina usoara in continuare si aveti grije de comorile din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Multumesc Popif, fie ca anul care vine sa va aduca bebelusi sanatosi la toate fetele care incercati sa ramaneti insarcinate ! Dumnezeu sa vegheze asupra voastra si sa va daruiasca acest dar nepretuit.
La multi ani fetelor si nu va pierdeti speranta, va spune cineva care 12 ani a incercat sa aduca pe lume un copilas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor, are cineva un nr de telefon a doctorului Ispasoiu, sau o adresa personala de email a sa? Scrieti-mi un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui popif

Dragele mele va doresc un AN NOU cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi, cu impliniri si mai ales va doresc tuturor sa va impliniti visul.
Sper ca si mie sa mi se implineasca visul, mai spre sfarsitul anului, pentru ca pana in iunie trebuie sa fac un tratament...asta e...
Va pup si va doresc toate cele bune si voua gravidutelor Tamys,Lyette,Simonel,Lelu, Roxi si celorlalte gravisute....sarcina usoara in continuare si aveti grije de comorile din burtica.

La Multi Ani!!!va imbratisez cu drag si va doresc ca noul an sa va aduca ce va lipseste, in plus pace, liniste sufleteasca, armonie in familie, bunastare si multa sanatate !!!!!

popif

23+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

La multi ani! Multa sanatate si sa speram ca acesta va fi anul nostru!

Fetelor, vi s-a intamplat sa va intarzie cm-ul dupa FIV nereusit? Vreau sa zic in prima luna fara niciun fel de medicatie... Am mai mult de o saptamana de intarziere si niciun semn ca ar vrea sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

la multi ani si de la noi...nu prea am mai intrat pe aici dar vreau sa va incurajez pe toate si sa va spun ca am nascut de 6 zile cu cezariana,suntem acasa ,ne acomodam una cu alta si suntem f. fericiti...pupici la toate

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput