Fiv la Sibiu (36)
Raspunsuri - Pagina 7
nanne16 spune:
Īncepe asa:
Incercam de cativa ani sa marim familia, insa nu era un scop in sine. Pe principiu, cand va sosi, va fi binevenit.
Cum ceasul biologic ticaie din ce in ce mai tare, mi-am refacut analizele la sfarsitul lui august si au ie#537;it super, ca de obicei.
Sotul a zis sa le faca si el, poate el e cu problema. Si a avut dreptate, mai bine nu avea bineinteles.
Prima oara, i-a iesit criptozoospermie si dupa vreo doua luni oligoastenoteratozoospermie.
nanne16 spune:
Imi cer scuze pentru impartirea povestii, insa se pare ca daca fac un nr de mesaje, scap de moderare si puteti afla in timp real de mesajele mele.
In urma rezultatelor, am hotarat sa apelam la Polisano Bucuresti.
Am inceput in Z18 cu diphelerine, mai apoi dupa " menstruatie" am continuat in primele 5 zile cu puregon 225, apoi trei zile cu 250, cand Prof. Strohmer, in urma monitorizarii, ca am doua variante: fie opresc, fie mai continui inca trei zile cu 300, desi e mai mult decat posibil, sa nu se schimbe nimic. Eram un low responder inexplicabil, desi nu sunt in varsta si sunt si slaba, iar analizele sunt perfecte. Asa s-a īntāmplat.... Din pacate... Nu a fost nicio modificare!
nanne16 spune:
Astfel pe 23 noiembrie cu lacrimi in ochi, a trebuit sa ma predau si sa reiau lupta peste vreo doua cicluri. Si tot atunci era acea veste cu acea calugarita de 40 de ani cu gemene, care initial nu le dorea. M-a revasit total.
Problema mea astazi, 28 decembrie, este ca nu am avut nicio sangerare... Nu stiu ce sa fac, decat sa astept. A mai trecut careva prin ceva asemanator?
Multumesc pentru atentie.
Nanne.
yasmi81 spune:
buna dimineata
nanne imi pare rau pt ghinionul avut, nu stiu de ce nu a reactionat organismul tau la stimularecu AMH cum stai?
presupun ca Cm intarzie din cauza stimularii...sau cine stie poate Dumnezeu a facut o minune cu tine
mari_lolutza spune:
NANNE DEGALI, te rog sa-mi spui si mie ce ti-a dat medicul sa iei dupa ce ai intrerupt stimularea, pentru ca am o amica in aceeasi situatie si vrea sa stie ce urmeaza. Iar in ceea ce priveste intirzierea ciclului, nu-ti face probleme, ca el va aparea la 35 de zile. Daca nu, intreba-ti medicul si sa vada despre ce este vorba. Te pup si-ti multumesc.
nanne16 spune:
Salut Yasmi,
AMH nu am facut pana acum pentru ca nu a fost nevoie.
Am doar markerii endocrini obisnuiti, in principiu, FSHul care are valoare super.
De asta, nici Prof Strohmer nu a putut sa imi explice o cauza pertinenta. Mi-a zis ca a remarcat la unele paciente de pana in 35 ani (eu am 33 de ani) aceast inexplicabil raspuns la tratament, desi FSHul si toate celelalte analize sunt in regula.
Pe de alta parte, nu prea ma astept la o minune avand in vedere cele aproximativ 8% forme normale de la sotu'... Of!
nanne16 spune:
Salut si tie mari_loluta,
Nu am primit nimic dupa intreruperea stimularii. Mi-a spus sa opresc tot ce iau si voi avea prima sangerare dupa 10-15 zile. Si totusi, iata-ma-s
Acum, sper sa vina cum spui tu dupa 35 de zile si apoi dupa regularizare sa o iau de la capat cu forte noi si cu si mai mult optimism, pentru ca mi-a placut perioada injectiilor. Mi se parea ca am scop atat de frumos si de mare!
Cu siguranta, mai astept pana se termina perioada Sarbatorilor si daca nu se intampla nimic, o sa ma adresez lor cu aceasta problema.
Multumesc pentru r#259;spunsuri amandurora.
Daca mai sunt sugestii sau intrebari, va rog sa imi spuneti.
ciuripica spune:
Doresc fetelor care sunt in asteptare sa li se implineasca visul.
Nici de data aceasta nu am reusit(FIV 2 la Polisano cu dr. I. si transfer cu dr. C.)
Tamys, ti-am transmis mesaj privat, daca poti te rog sa imi raspunzi.
Un An Nou Fericit si plin de impliniri tuturor!
mari_lolutza spune:
NANNE DEGALI, nu ti-a dat ovitrelle pt declansarea ovulatiei si nici utrogestan sau arefam? Mie mi se pare anormal sa nu-ti dea asa ceva, avind in vedere inhibarea si stimularea destul de mare. Dar o sti el medicul mai bine. Oricum, poate data viitoare schimba schema de tratament si va fi bine. Stiu un caz asemanator tie si acum are un bebe de toata frumusetea. Te pup.
nanne16 spune:
Nu am primit nimic altceva in afara de Puregon. La drept vorbind, nici nu pricep prea tare la scheme de tratament. Banuiesc ca nu au considerat medicamentele de care spui necesare, gandindu-se ca analizele erau perfecte, iar ovulatia se petrecea natural...
Iar cum foliculii mei erau mici, nu era cazul sa stimuleze ovulatia, nu? Iar utrogestan se da dupa ce se face transferul? Si nu am avut deficit de progesteron niciodata....