Fiv la Sibiu (36)
Raspunsuri - Pagina 6
maria81 spune:
din pacate eu nu am vesti bune,rezultatul este negativ
va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine. Sarbatori fericite!
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
roxa-m spune:
Maria , imi pare rau, nu stiu ce sa zic mai mult. Stiu cum e..., dar sa ne bucuram de sarbatori deocamdata...
yasmi81 spune:
Maria imi pare nespus de rau ..mi-as fi dorit sa vii cu o veste care sa iti lumineze sarbatorile, stiu ca acum esti trista, dezamagita dar intr-o buna zi vei reusi, Dumnezeu te va ajuta si pe tine si pe toate fetele care isi doresc un puiut
Sa aveti Sarbatori fericite
mari_lolutza spune:
YASMI 81,eu am o amica ce a ajuns la fiv si ea ma intreaba daca stiu vreun caz de fiv intrerupt din cauza foloiculilor prea mici, pentru ca ea a facut stimulare si inhibare si vrea sa stie daca a mai fost cineva in aceeasi situatie, daca a mai ajuns la punctie si ce a luat ca sa-i vina din nou ciclul. Si eu m-am confruntat cu fiv, dar am ajuns de fiecare data la punctie. Iti multumesc din suflet pentru raspuns.
yasmi81 spune:
Mari nu ai pt ce sa imi multumesti, ideea e ca nu se mai ajunge la punctie...pt ca daca foliculii sunt f mici nu se justifica punctia, ovulele nu ar fi mature si nu ar avea de ce sa se chinuie. Ce stiu eu e ca sunt f rare cazurile cnad nu se raspund ela stimulare, de obicei se schimba medicatia sau se mareste doza dar medicul stie probabil mai bine
va pup si va doresc tuturor sarbatori fericite in continuare
ionela73 spune:
Yasmi am si eu o intrebare la tine. Am citit undeva ca ai facut beta HCG la Pitesti. Unde? Cat a durat pana la rezultat? Eu am facut FIV la Timisoara si azi as fi a 6-a zi de la ET de ziua 2. Vreau sa fac beta pe 30, ca pe 31 nu cred ca am unde. Ai avut ceva simptome inainte? Eu nu am avut nimic pana ieri, acum am ceva dureri de mijloc si parca ar fi ca si cum vine ciclu, sanii sunt moi ma mai inteapa din cand in cand. Cred ca innebunesc pana vineri. Multumesc daca imi poti raspunde.
Sarcina usoara in continuare si Sarbatori fericite!
yasmi81 spune:
ionela cu mare drag iti raspund
eu am facut beta la pitesti la Medas, este exact langa liceul Zinca Golescu. Am platit taxa de urgenata 20 lei si am avut rezultatul in 3 ore..per total a costat 58 de lei, am preferat sa platesc 20 lei in plus decta sa astept pana a doua zi, e singurul laborator in pitesti unde am reusit sa primesc rezultatul atat de repede
altfel te rog sa incerci sa te calmezi, sa nu te stresezi, stiu ca e greu ca si eu am trecut prin asta
altfel daca ai dureri de spate, de burta sa stii ca pot fi de bine, la mine asa a fost simteam ca vine cm dupa dureri, ba chiar in ziua 9 de la ET am avut si o pata roz pe hartie, m-am speriat groaznica dar a fost singura si a fost de bine. Snii m-au durut in primele zile dupa ET apoi au devenit moi si la fel ma duceau cu gandul ca vine cm...dar surpriza a venit barza cu doi puiuti
Iti doresc din suflet sa traiesti aceasi bucurie ca si mine si simptomele sa fie doar de sarcina chiar daca seamana izbitor de mult cu cele de cm
eu am facut ET de ziua 5...dr. m-a pus sa fac beta dupa 9 zile, a calculat sa fie a 14-a zi de la punctie ca de fapt atunci se formeaza embrionul
te pup si te astept cu vesti bune
daca mai ai intrebari cu mare drag
nanne16 spune:
Buna tuturor si s#259;rb#259;tori fericite!
Dupa multe ezitari ( de tipul unde sa imi scriu istorioara), am zis sa scriu la voi de#537;i nu am facut FIV la Sibiu, ci la Polisano Bucure#537;ti.