Fiv la Sibiu (36)
Raspunsuri - Pagina 10
alecori spune:
Alina, felicitari! Sa ai un bb sanatos si la termen! Tu ai nascut normal sau prin ceza?
Pupici la toate fetele!
alina06st spune:
Am intrat sa imi beau cafeaua cu voi. De fapt e capuccino, ca nu mai suport cafeaua.
Alecori, am nascut prin cezariana, dar medicul meu a spus ca nu va fi nicio problema, sa stau linistita.
Tu cum esti? V-ati acomodat? Bebe papa, doarme, are colici? Imi aduc aminte ca Luca a avut saracul niste probleme cu colicile... asa mi-era o mila de el si eram suparata pe toti medicii ca nu gaseau niciun remediu. Dar uite ca au trecut si acum exploram toata casa in patru labe si ne ridicam pe toate mobilele intalnite in casa
Cand v-am scris de finuta mea aseara, am uitat sa va spun ca are 40 de ani impliniti. Asa ca, dati inainte fetelor! Cu speranta si curaj! Sa va dea Domnul putere sa treceti peste esecuri si sa va reveniti repede sa o luati de la capat!
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alecori spune:
Alina, ne-am obi#537;nuit unul cu altul u#537;or, mai ales ca a refuzat lp din maternitate, e o ventuza scump#259; cum ii zic eu:), papa la 2,5-3ore dar cand mergem la plimbarica doarme cam 4 ore deci cam 5 f#259;r#259; papa:), noaptea se trezeste pe la 12,3,6 +- o ora dar adoarme instantaneu
Colici am avut vreo 2 sapt pana am gasit picaturile care i s-au potrivit
Pupici
yasmi81 spune:
buna fetelor
Alina ma bucur tare mult pt tine...sa iti traiasca Luca si sa ai sarcina usoara in continuare
multa bafta tuturor fetelor
sper spune:
Fetelor am si eu un mesaj pe pag anterioara, a stat cam mult nemoderat si cred ca nu l-ati vazut. Va rog raspuneti-mi si mie la intrebarile puse. Multu
tinuta78 spune:
Felicitari alina06!, Sarcina usoara si bb sanatos. Daca-mi aduc bine aminte, prin 2009 ai facut si tu laparo la vestitul Tutunaru, nu? In perioada aia eram colege de suferinta. Doamne Doamne face minuni. Si bebele meu a venit NATURAL dupa 3 cicluri de la o sarcina oprita in evolutie obtinuta tot prin FIV. Cum spui si tu, Doctorul meu avea un zambet larg cand m-a vazut la eco graviduta.
19+
yasmi81 spune:
La Sibiu, sincer nu mai stiu acum cat dureaza pana la prima intalnire sa zic, e bine sa suni la clinica si ceri o programare la dr. la care doresti, pt ca nu prea avem de unde stii cat de aglomerat e dr.
Eu am mers din martie la dansul si intr-adevar dupa ce a aparut acest subprogram pt FIV am vazut ca s-a aglomerat
De prof. Stromer eu nu stiu sa faca persoanl FIV...ce am observat eu e ca fac cei trei medici, Mutuliga, Chicea si Ispasoiu. Eu am fost pacienta dr. Ispasoiu si am fost f f multumita de dansul.
Pt prima programare eu asa am procedat, am sunat la clinica si am cerut sa mi se faca o programare la dl. dr. si asistenta te lamureste care e data disponibila
numai bine
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yasmi81 La Sibiu, sincer nu mai stiu acum cat dureaza pana la prima intalnire sa zic, e bine sa suni la clinica si ceri o programare la dr. la care doresti, pt ca nu prea avem de unde stii cat de aglomerat e dr. Eu am mers din martie la dansul si intr-adevar dupa ce a aparut acest subprogram pt FIV am vazut ca s-a aglomerat De prof. Stromer eu nu stiu sa faca persoanl FIV...ce am observat eu e ca fac cei trei medici, Mutuliga, Chicea si Ispasoiu. Eu am fost pacienta dr. Ispasoiu si am fost f f multumita de dansul. Pt prima programare eu asa am procedat, am sunat la clinica si am cerut sa mi se faca o programare la dl. dr. si asistenta te lamureste care e data disponibila numai bine |
Multumesc
Poate stie cineva cand vine Strohmer, vreau o programare la el chiar daca nu face fiv la noi.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
alina06st spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinuta78 Felicitari alina06!, Sarcina usoara si bb sanatos. Daca-mi aduc bine aminte, prin 2009 ai facut si tu laparo la vestitul Tutunaru, nu? In perioada aia eram colege de suferinta. Doamne Doamne face minuni. Si bebele meu a venit NATURAL dupa 3 cicluri de la o sarcina oprita in evolutie obtinuta tot prin FIV. Cum spui si tu, Doctorul meu avea un zambet larg cand m-a vazut la eco graviduta. 19+ |
Daaa, am trecut si prin experienta laparascopiei
Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lyly_mar spune:
sper, Dr Stromer nu mai vine pt consultatii,venea la inceput cd s-a infiintat clinica ,parca in 2008,mie asa mi-a zis asistenta anul trecut cd am sunat pt o programare
Multumesc
Poate stie cineva cand vine Strohmer, vreau o programare la el chiar daca nu face fiv la noi.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
[/quote]