Fiv la Sibiu (36)
Raspunsuri - Pagina 11
nanne16 spune:
Buna,
Nu stiu despre Sibiu, pentru ca eu merg la Polisano Bucuresti si pot sa zic ca m-am intalnit cu Prof. Strohmer aici.
Cel putin, la sfarsitul lui Noiembrie era, e posibil sa vina si in Ianuarie. Daca sunteti interesate de o intalnire cu dumnealui, puteti suna si la clinica lor de fertilitate din Capital#259;.
Oricum, toti doctorii de la Polisano lucreaza si se consulta între ei, inclusiv cu Profesorul, deci as avea încredere in toti.
Succes!
Nanne
sper spune:
Multumesc Nanne , mie greu sa ajung in Bucuresti si voiam sa-l intalnesc la Sibiu deoarece cu medic de acolo vreau sa fac FIV.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
ionela73 spune:
Yasmi81 nu am reusit, beta a fost 0. Acum asteptam o minune cum spunea Alina, ca bani de alt FIV nu mai avem.
Sarcina usoara.
yasmi81 spune:
Ionela imi pare rau pt rezultat, sper sa vina ziua cand veti veni cu vesti bune, tu, maria, roxa-m si toate fetele care isi doresc
e adevarat ca e f greu cu banii, eu ii multumesc lui DUmnezeu ca am reusit din prima...ca la fel bani de alt FIV nici nu putea fi vorba..
numai bine tuturor
ionela73 spune:
Am o intrebare, la Sibiu se face FIV individual sau pe loturi?? Eu am raspuns foarte greu la tratament, am avut FSH mare , varia de la 9 la 15.
paunas spune:
buna fetelor!
sunt intresata ce valori tb sa aiba AMH-ul si FSH-ul ptr ca dosarul sa fie aceptat in prog de la stat.
concret ,daca exista cineva dintre voi careia ia fost aprobat dosarul.
Multumesc!
Sanatate si bafta tuturor !!!!!
aadina spune:
Mie mi-a fost aprobat dosarul la Sibiu. Valorile tr. sa se incadreze in valorile de referinta ale laboratorului unde au fost lucrate. Spre ex la mine fsh era 5.07 (val de referinta in faza foliculara 3.5-12.5), iar AMH 5.45 (val de referinta 1-8 , in perioada fertila)
ionela73 spune:
Cand se face FSH si AMH???Eu am facut un FIV in decembrie, daca fac FSH luna viitoare o fi in regula???
Poate am noroc si o sa fie FSH in limite normale, ca pana acum il aveam mare.