Fiv la Sibiu (36)
Raspunsuri - Pagina 12
aadina spune:
Ionela eu analizele le-am facut la Synevo, in Z2 sau 3. Fsh e 37-38 lei, si AMH, 280 lei.
Nu e prea repede sa incerci, daca spui ca fivul l-ai facut in decembrie? Asta e primul ciclu dupa fiv?
ionela73 spune:
Primul a fost pe 31 dec. acum ar fi al doilea, o fi devreme??? Ma gandeam ca poate acum obtin o valoare buna la FSH, sa incerc si eu cu dosar, ca am 39 de ani, poate mai merge....
aadina spune:
Amh trebuia pt dosar, nu mi l-a cerut Ispasoiu special.
Dupa mine Ionela, daca vrei sa-ti depui dosarul poti faci fsh-ul acum, oricum fivul il vei face mai tarziu. Pt. dosar tr. fsh si amh, atat. Eu am facut si celelalte analize, dar le-am rugat pe cele de la Synevo sa fie pe foi diferite.Dar si cu dosarul tr. sa te grabesti, pana in noiembrie au fost aprobate 580 dosare.Din cate stiu in program vor fi 800 dosare, si deja a mai fost o sedinta in decembrie. Eu dosarul il am aprobat in decembrie
sper spune:
Aadina multumesc
Fetelor in cat timp va raspunde la mail dl dr Ispasoiu? Va raspunde tot in scris sau va suna?
aadina spune:
Sper, doctorul Ispasoiu de cele mai multe ori raspunde pe email. Uneori am mai fost sunata de asistentele de la clinica.
Nu stiu pretul histeroscopiei la Sibiu, nici macar nu stiu daca fac la Polisano, mai bine suna si afli sigur. Ce pot sa zic, eu am facut in octombrie la Iasi histeroscopie cu biopsie de endometru si au costat ambele 850 lei. Am facut-o in Z 14, pt. a putea face si biopsia. Este usoara interventia. Am stat in clinica cam 3-4 ore,atat. Se face cu anestezie generala, nu simti nimic.
sper spune:
Aadina stiu ca fac la Sibiu histeroscopie dar nu stiu pretul, nu voiam sa-i mai deranjrez cu inca un telefon, speram sa aflu de la fetele care au facut . 850 ron mi se pare enorm de mult , poate biopsia de endometru a fost si aia scumpa.
ionela73 spune:
Multumesc pentru raspuns. Oricum nu imi fac sperante mari, pentru ca am probleme cu FSH-ul.
aadina spune:
650 histeroscopia
200 biopsia
am facut la o clinica privata. nu am vrut spital de stat, acolo am inteles ca e mai ieftin