Fiv la Sibiu (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Merci, cred ca o histeroscopie operatorie e mai scumpa decat una exploratorie. O sa sun sa intreb cat costa, daca e nevoie de internare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

Multumesc AADINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

fetelor, am fost azi la eco si bebe este bine, avem 9 saptamani si 1 zi, urmatoarea eco pe 30 ianuarie

multa bafta celor care urmeaza sa faca fiv!

yasmi, tu ce mai faci?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

roxi...eu sunt bine,multumesc de intrebare
ieri am fost la eco..8 s. si o zi..bebeii sunt bine...unul e mai maricel..mai exact unul are 1.07 cm si celalalt 1.44 cm, colul 4.57 deci e ok. am avut in primele zile saptamana trecuta cateva pete maronii, dar au disparut
acum o sa mai merg la eco in jur de 12 februarie si speram sa fie bine
in rest greturi..dar de azi suntem mai bine nu mai vomitam asa de rau...am inceput sa beau ceai de ghimbir
multa bafta fetelor care se pregatesc de FIV

Mergi la inceput

ma bucur, yasmi, multa sanatate in continuare

bebele nostru are 2.32 cm si 160 batai/minut; si eu am avut sangerari si pete maronii in ultimele 2 saptamani, am avut un hematom care s-a eliminat, de vreo 2 zile nu am mai avut nicio pata, sper sa fie bine

greturi am avut si eu, dar acum au mai disparut; mi-e somn si am sanii mariti, cam atat ca semne

roxa-m, ce-ai facut cu analizele?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Yasmi, Roxi va doresc o sarcina cat mai usoara, iar la final bebei sanatosi, voinici si frumosi.
Roxi, nu stiu daca stii, am descoperit MTHFR C677 homozigot, deci sunt mutanta. Ieri am facut homocisteina sa vad cum stau, iar dupa ce o sa primesc rezultatul la acesta analiza o sa iau legatura cu un hematolog. Nu vreau sa ma grabesc, vreau sa le fac ca la carte, ca mai apoi sa nu regret. Oricum, iau femibion, aspenter, magne b6,omega 3, vit. c si astea de mai mult de o luna. Vreau sa le iau macar 2-2,5 luni inainte sa trec la treaba. Tin legatura si cu dr Uscatescu prin mail, care mi-a zis ca ma va ghida in momentul in care o sa stiu ce tratament urmeaza sa fac. Oricum de cand iau magne b6 sunt ff relaxata, sper sa o tin tot asa.

Mergi la inceput

roxa, eu am 3 mutatii heterozigote si pe perioada fiv-ului si acum in sarcina am clexane de 0.4, la mine homocisteina a fost ok; mai alte si alte mutatii sau doar MTHFR homozigot?

si eu am luat aproximativ acelasi tratament cu 3 luni inainte de fiv, nu am luat vitamina c deoarece eu am imunitatea f buna (celulele NK marite) si se pare ca era posibil ca organismul meu sa respinga embrionul considerandu-l corp strain, asa m-am gandit eu ca ar fi bine

sper sa vii cu vesti bune in primavara

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

sper, eu am facut vara trecuta histeroscopie la Sibiu cu dr. Ispasoiu. A costat in jur de 6 mil. nu mai stiu exact. dar nu mai mult. Si cu biopsie.Iti trebuie trimitere de la medicul de familie ca altfel costa mai mult.Iti face internare de o zi.

Multa bafta...si sa nu-ti fie teama, iti face anestezie si nu simti nimic..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popif

sper, eu am facut vara trecuta histeroscopie la Sibiu cu dr. Ispasoiu. A costat in jur de 6 mil. nu mai stiu exact. dar nu mai mult. Si cu biopsie.Iti trebuie trimitere de la medicul de familie ca altfel costa mai mult.Iti face internare de o zi.

Multa bafta...si sa nu-ti fie teama, iti face anestezie si nu simti nimic..

Multumesc pt raspuns.
Mai mult de 6 mil fara trimitere? Mie cred ca nu-mi va face biopsie, fac histeroscopia deoarece are banuiala ca am o sinechie obtinuta in urma chiuretajului.
Ai stat o noapte acolo sau a fost de forma internarea?
EDIT: anestezie totala? ca la FIV?

Mergi la inceput

Popif mai am o intrebare, inainte de histeroscopie trebuie sa am analizele de secretie ok?
Multu

Mergi la inceput