Fiv la Sibiu (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Roxi, eu am facut urmatoarele investigatii:
1. Mutatia Factor V Leiden – negativ
2. Mutatia Factor II (protrombina) G20210A – negativ
3. Mutatia Factor XIII Val34Leu – negativ
4. Mutatia PAI-1 – negativ
5. Mutatia MTHFR C677T – homozigot
6. Mutatia MTHFR A1298C – negativ

Altceva n-am mai facut. Ma tot gandesc daca sa mai fac si sindromul antifosfolipidic. Au la Synevo un pachet cu 280 lei. Ma mai gandesc sa fac si Proteina C si S. Nu pot sa fac prea multe intr-o luna pt. ca-s scumpe, dupa cum stii. Tu ce zici, sunt destul astea pe care le-am facut sau sa mai fac si altele? Tu ce investigatii ai facut pt. trombofilie? Si ma intereseaza daca ai facut si alte investigatii pe langa cele obligatorii pt. FIV, gen cariotip etc. Cu ce hematolog tii legatura? Cine ti-a dat sa faci clexane? Cam multe intrebari ti-am pus....
Te pup si ai grija de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

sper, iubita, eu inainte de histero am sunat la ei jos la receptie( nu sus la Fiv) si am intrebat exact cat ma costa interventia daca am trimitere.Pe mine m-a chemat la ora 10, mi-a facut internarea si m-a dus intr-un salon.A venit medicul si a discutat cu mine.Apoi m-au dus intr-un alt salon unde a venit anestezistul si a discutat cu mine si am completat un formular.Apoi sala de operatie, mi-a facut anestezia si m-am trezit in salon.Pe la ora 3 am plecat din spital.
In legatura cu secretiile eu pot sa-ti spun ca nu le-am mai facut pentru ca le facusem cu 2 luni in urma la Fiv.
Pa si... bafta..

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui popif

sper, iubita, eu inainte de histero am sunat la ei jos la receptie( nu sus la Fiv) si am intrebat exact cat ma costa interventia daca am trimitere.Pe mine m-a chemat la ora 10, mi-a facut internarea si m-a dus intr-un salon.A venit medicul si a discutat cu mine.Apoi m-au dus intr-un alt salon unde a venit anestezistul si a discutat cu mine si am completat un formular.Apoi sala de operatie, mi-a facut anestezia si m-am trezit in salon.Pe la ora 3 am plecat din spital.
In legatura cu secretiile eu pot sa-ti spun ca nu le-am mai facut pentru ca le facusem cu 2 luni in urma la Fiv.
Pa si... bafta..

Multumesc
Poti te rog sa-mi dai si mie nr de tel de jos de la receptie?

Mergi la inceput

Fetelor ce-i linistea asta, unde ati plecat? Cine urmeaza sa faca fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Imi spune si mie cineva daca analizele pentru trombofilie si mutatii se fac la recomandarea doctorului ?? sau le faceti voi ca prevenire???
Eu nu le-am facut pana in FIv si acum regret ca daca era ceva ce putea fi depistat??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela73

Imi spune si mie cineva daca analizele pentru trombofilie si mutatii se fac la recomandarea doctorului ?? sau le faceti voi ca prevenire???
Eu nu le-am facut pana in FIv si acum regret ca daca era ceva ce putea fi depistat??

De obicei se recomanda daca ai cel putin 2 sarcini oprite din evolutie dar se mai spune ca daca ai probleme de trombofilie bebe nu se implanteaza deoarece uterul nu e vascularizat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

sper, eu am luat numarul de pe net. Chiar daca nu nimeresti la receptie iti fac legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Eu am avut doua sarcini naturale, am ramas cam la doi ani una dupa alta, prima am pierdut sarcina la 6 sapt( avort spontan) , a doua a fost extrauterina( trompa obturata) si de vreo 2 ani nu am mai ramas. Sotul are oligoastenoteratozoospermie, dar am ramas de doua ori.
Acum la fiv nu m-a pus sa fac ceva analize in plus, am facut cu ICSi dar nu am avut decat un embrion, care nu s-a prins.
De asta intrebam de alte analize.
Scuze ca m-am intins.

Mergi la inceput

Ionela e bine sa le faci, eu le-am facut fara sa mi le recomande cineva. De fapt mi-au recomandat la insistenta mea cateva si cand m-am uitat pe site-ul synevo acestea faceau parte dintr-un pachet de analize. Daca faceam separat doar ce mi-au cerul ma costa mai scump decat daca faceam tot pachetul si atunci am facut pachetul. Surpriza a fost cand am vazut ca ce mi-au recomandat au iesit ok, ce era in plus a iesit prost. De aici am plecat pe calea investigatiilor. E bine sa le faci, daca stiam la prima sarcina de ele poate nu o pierdeam.

Fetelor voi ati primit raspuns la mail in WE de la dr Ispasoiu? Se uita la mesaje? Le poate accesa si din afara clinicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Sper, din cate stiu eu in weekend si in concedii nu raspunde la mail. Mie, cel putin nu mi-a raspuns, desi mi-a zis asistenta ca a vazut mailul meu. Dar, poate nu e asa... Bafta

Mergi la inceput