Fiv la Sibiu (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Ionela, Sper are dreptate, e bine sa le faci desi sunt scumpe. Si eu, dupa un FIV esuat am descoperit ca am trombofilie. Acum regret ca nu le-am facut inainte, desi am fost sfatuita sa le fac. Eu zic sa le faci, mai ales ca ai o sarcina pierduta. Ce tratament ai facut de ai avut doar un singur embrion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

am facut Gonal 225 Ui si menopur 2/zi. Am inteles ca mai mult nu puteau sa-mi dea. Am FSH mare, 9, 12, 15 depinde de luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ionela incearca o dieta sanatoasa 3-4 luni inainte de urmatorul FIV impreuna cu cateva naturiste. Am citit ca este recomandat asta, ovocitele incep sa se formeze cu 90 zile in urma, deci ce mananci acum se va reflecta in ovocitele care ajung la ovulatie peste 3 luni.
La ce doctor esti?

Mergi la inceput

Acum la nici unul, am facut FIv la Timisoara la spital Athena, dar nu imi mai permit sa fac altul, asa ca... nu mai am nici un doctor. Am scris aici pentru ca o sa incerc sa vad daca scade FSH si poate mai am timp pentru dosar, eu am 39 de ani. Crezi ca un nutritionist ar ajuta?

Mergi la inceput

Iti dau PM

Mergi la inceput

Ti-am raspuns, mersi.

Mergi la inceput

Fetelor unde dormiti cand va duceti la Sibiu? Am citit despre Casa Romana care e langa clinica ca miroase a mancare in camera si ca sa ajungi la ea tb sa treci prin restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

sper, noi de obicei dormim la pensiunea Hermannstadt, locatia 2, (o gasesti pe net, scrie-i numele)care e si foarte aproape de Polisano, chiar in spate, in centrul vechi (3min. de mers pe jos) si e si mai ieftina, dar de mancat mancam al Casa Romana unde mancarea e foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Prima locatie e aproape vis a vis de Polisano, pe o straduta,este si o reclama la vedere, de obicei acolo faci check in-ul si ei te conduc la locatia 2.

Mergi la inceput

Ciuripica multumesc. Eu o sa stau singura, sotul vine doar la punctie si mi-e urat sa dorm singura la hotel/pensiune. Cum ti s-a parut pensiunea? Crezi ca poate dormi o speriata singura acolo

Mergi la inceput