Fiv la Sibiu (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Simonica tu ai nascut?
Esti bine?

Eu probabil ca voi face cezariana la sfarsitul saptamanii viitoare, iar pana atunci emotii.....
Mi se intareste burtica asa de tare ca ma sperie in cate o zi, am chiar si nopti in care e mereu ca un bolovanel!
Ati trecut si voi cele care ati nascut deja prin asa ceva? e periculos pentru bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, tu cand vrei sa faci fivul? poate ne intalnim pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

AAdina la Sibiu il voi face dar nu acum, in apr-mai. Am de facut investigatii.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Lytte, sunt contractii nedureroase, asa am avut si eu de prin luna a 7-a, la cele dureroase aveam impresia ca tb sa-mi vina cm a#537;a simteam doar intensitate mult mai mare

Bafta multa si bb sanatos si voios!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Lyette, da, am nascut pe 5 ianuarie , uite poza bebelusei in profil.
A fost neasteptat, bebelusa nu mai crestea, crescuse 80 g in 3 saptamani si doctorita a zis ca ii e mai bine afara decat in uter, ca daca mai intarziam intra in suferinta fetala. Asa ca pe 5 am nascut si avea 2.380 g, la 38 de saptamani fara 2 zile. Intre timp am ajuns la 2.800 g si suntem bine sanatoase. Contractii de care zici am avut mai ales in noaptea de dinaintea cezarienei. E drept ca facusem ceva efort in ziua respectiva ca sa aranjez casa pe ultima suta de metri. Bebe era si ea mai agitata ca de obicei. Contractiile nu ii dauneaza copilului, dar mi-au deschis colul. Asta a constatat doctorita la cezariana si ca nu prea mai aveam lichid. Cezariana a fost super OK. Am facut rahi-epidurala si mi-am revenit rapid, in aceeasi zi eram inapoi in rezerva. Am avut ceva dureri mai mari in prima noapte, dar mi-au lasat un cateter in spate prin care imi tot bagau calmante. Am nascut la Regina Maria si toti s-au purtat foarte bine, cap scump, dar a meritat toti banii. Daca mai vrei sa ma mai intrebi ceva, iti raspund cu placere. Eu zic sa nu te ingrijorezi, nici de contractii, nici de cezariana, o sa fie bine. Iti tin pumnii si astept vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Felicit#259;ri Simonne!!! Sa fie bb s#259;n#259;toas#259; si māncacioasa!

Mergi la inceput

Merci mult alecori, la fel si bebelusul tau sa fie sanatos si sa se faca mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

SimonneL sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii in viata
Lyette nastere usoara si va asteptam cu vestea cea mare ( si cu detalii )

12+ cu

Mergi la inceput

Merci mult Tamys, sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

Buna fetelor!

A facut cineva dintre voi Fiv pe ciclu natural ??
In a cata zi a CM ati facut Ovitrell??

Multumesc

Mergi la inceput