Buburuze - LMA STEFAN - ELENA,MARIA,ALEXIA!!(117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui Shines

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.304628422910946.75187.100000913715131&type=1

acum???????

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

daca eram barbat te luam de nevasta

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

SUBSCRIU LA MAMA MASII DE POIANA

AMR:4 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

si eu ..da la tot neamul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

La Multe Lunite Sophic!

Multa sanatate bebeilor bolnaviori.

La noi ploua,e urat si frig afara,eu am o tona de lucru si chef zero sunt cu c....'n sus si casa la fel. adevarul e ca nu ma simt f bine,am niste dureri de cap si de spate grozave rau de tot,mi-a mers si burta.nu stiu de la ce.pfff.

Tunde,nici a 2-a oara nu am vazut poza.

Sper ca aveti o zi mult,mult,mai buna decat a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mama, ce misto arati, Tunde!! Si ce par!! Tie nu ti-a picat deloc dupa nastere, ti s-a indesit??

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Tunde, slava cerului s-a amanat afacerea cu Taiwanul! deci deocamdata nu stim cand o sa ne loveasca dar sigur nu in ianuarie.
Si nu pot sa ma duc cu bubu. Sunt tz-nspe mii de ore de zbor, alta clima, alta lume, decalaj orar enorm. Plus ca el o sa fie super ocupat, meetingurile se tin la ore total aiurea din cauza decalajului, mai mult l-as incurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hello!!!
Monika,ce frumos spus.Cadourile se fac din suflet.Tot in suflet se simt sarbatorile cel mai frumos.
Pupici pt tine si Andutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

mutumesc de complimente..haha..da mi s-a indesit pe naiba....am 3 fire in 9 randuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neata si de la noi!

o sa raspund pe masura c citesc ptr ca altfel nu mai retin nik:

Fragrant: piscotica mea s-a facut bine dupa o saptamana de antibiotic la 8 ore si alte tampenii...dar zic sar'na ca nu mai aud muci si doarme foarte bine...azi dimineata s-a trezit la 10 jua..bine ca s-a si culcat la 12 noaptea ca am avut o gramada de umblat si de pus la punct pana ne-am culcat si noi...deci super happy sunt...sa va faceti si voi bine bine de tot

Lori si Zumzu-super cadoaie ca primirati voi acolo. Mi se pare asa frumoasa chestia asta cu cadoaiele...cel putin ptr mien care imi cumpar singura cadou de toate sarbatorile ptr ca asa m-am obisnuit...asta daca imi iau...sa primesc de la altcineva si sa nu stiu de la cine pana in momentul ala e nemaipomenit...nu stiu daca o sa rezist sa nu il deschid...dar mai vad.

Ieri dupa cum spunea Simo - am fost sa ducem niste pachetele ptr copilasi si m-am jucat cu Edutu care e un scumpic si un lipicios la dame:)) stie el ce stie de mic si Cami tare frumusica si cuminte e...nici nu o auzi prin casa. Bebelusii nici nu s-au bagat in seama dar las ca ne-am bagat noi cu ei in seama:)) sper sa ne mai bebelusim

Si cand plecam frumos de acolo am tras o ditai cazatura in genunchi de mi-am rupt si blug si mi-am terminat si genunchi...acu e umflat si zdrelit...da bine ca nu am scapat piscotu din brate si n-am patit nik...am ajuns si la intalnirea cealalta dar nu ne-am mai dus in mall baneasa ca era prea tot sa apar asa acolo...asa ca ne-am vazut acasa la finuta noastra unde da-i iar joaca...azi respir si eu usurata.

Gabi - cu bona ne acomodam foarte bine pana acum, dar mi-as dori sa fie mai rapida, adik stii tu cum e sa stai dupa bebei...in schimb sta cu piscot, ii da sa pape, se joaca, a si adormit-o...a mea nu prea are experienta decat cu un bebe inainte si banuiesc ca de aia nu e asa in viteza...dar ne mai vedem si mai exersam in ianuarie ca mai avem si atunci timp...si azi a fost si sa vad poate o las si vinerea viitoare cu piscot ca am putina treaba

Cu Londra sper sa iei decizia potrivita ptr tine si familia ta...asta numai tu poti sa o faci

Mai citesc si mai revin

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vai, Dana esti belea, parc-am fi surori gemene, surorile siters, cum zice Ziki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

am uitat sa spun ca am mancat din tortu lu edu...supeeeeeeeeeeeeeeer...l-am ras pe tot

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput