Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
My_Lady0091 spune:
Elenii
Ica
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ica7 spune:
lady am uitat sa-ti spun ca-ti multumesc pt reteta de parjoale.
eu fac chiftele traditionale si astea seamana cu ce fac eu, dar totusi nu e acelasi lucru.
33+
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ica7 lady am uitat sa-ti spun ca-ti multumesc pt reteta de parjoale. eu fac chiftele traditionale si astea seamana cu ce fac eu, dar totusi nu e acelasi lucru. 33+ |
ti-au iesit?
33+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
danezza spune:
hotarat lucru: maine fac chiftele
mmm
in 31+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
happymumy spune:
Am intrat sa recuperez si eu, am avut un weekend plin, si acum sunt frinta, nu ma simt in stare sa detaliez prea mult.
Alice, La multi ani din toata inima !
Sara, La multi ani si tie cu intirziere !
Noapte buna! Ma duc in pat ca nu mai pot de mijloc!
Maine ma duc la morfo de trim III, abia astept !
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
Alice_Elena spune:
Va multumesc mult pt urari! Sper sa avem parte toate de bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti. Nu mai zic de nasteri usoare, fara complicatii si cu recuperare rapida
Ps: eu nu sunt de acord cu politica din spitalele noastre in legatura cu cezariana la cerere
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
aerlilian spune:
Cred ca multa vreme nu vreau sa mai aud de chiftele...Si eu tot meniu cu chiftele am avut si mi-a fost ingrozitor de rau...Arsurile au fost crunte, au mers pana la durere...
beatrix spune:
Neatza si de la noi!
Sara, Alice, cu intarziere, La multi ani cu sanatate, fericire si numai bucurii! Nastere usoara si bebei sanatosi!
Lexi, ma bucur ca ai facut poze! chiar vroiam sa te urechez! eu nu am mai facut decand au inceput problemele si imi pare rau acum!
Cristina, eu votez pt 2011!
Lady, trebuie fie bine! o sa vezi, sunt convinsa! gandeste-te ca e o experientza in plus!
Tonniro, Elenii si fetele cu probleme, multa putere, bebei la termen si sanatosi va doresc! nu mai stiu cine sugera sa faceti injectiile pt maturarea plamanilor, dar e o idee foarte buna! discutati cu medicul vostru!
aerlilian, sper ca te simti mai bine!
Noi suntem bine, raportam 1535g, ieri a fost ultima zi de antibiotic si respiram singur 4 ore neintrerupte!
O saptamana minunata,
jessamine spune:
neatza!
beatrix bebe Sven a mai luat in greutate si respira singur de 4 ore felicitari
eu am fost ieri la tara la bunicii sotului au taiat porcul. A fost foarte frig si drumul cu multe denivelari ma zdruncinat foarte tare iar bebe saracul a miscat in continu mi-a fost cam frica dar sunt bine sper numai sa nu racesc Oricum ma bucur ca am fost pt ca bunicul este bolnav .
35 + Stefan Matei