Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
Alice... sa ne traiesti!
32+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ica7 spune:
buna dimineata fetelor,
imi pare rau ca n-am mai apucat sa scriu, dar de cand sunt matusa obligatiile s-au inmultit.
in plus am reusit sa terminam cu zugravitul, mai avem de terminat curatenia de Craciun cu geamuri, perdele si ma declar super multumita.
am reusit sa tin pasul cu voi, desi recunosc ca mi-a luat ceva timp, asa ca:
ana mi-au placut tare mult ceea ce ai scris tu pentru a o incuraja pe lady. sunt perfect de acord cu tine.
lady curaj! si daca te ajuta sa stii ca cumnata mea a nascut cu cezariana miercuri dimineata si deja miercuri seara era la plimbare prin salon si pana la baie. si in fiecare zi de atunci ii este din ce in ce mai bine.
alice si sara...la multi ani si nastere usoara!
lexi tu ai vrut sa ne pacalesti, nu-i asa?...ai o bombonica de fata, iar tu esti super ok...credeai ca stai de vorba cu vedete sau manechine de nu vroiai sa te arati?
fetelor petrecarete carina si anesi ma bucur ca ati avut energie sa va duceti si ca v-ati distrat. eu anul asta am sarit peste petrecerea de sf de an.
alina si eu tot miercuri sunt la control si am inteles ca in prima saptamana din ianuarie ma cheam sa-mi faca testul antistres.
revin la fetele care inca se mai duc la servici bulinuta, puiutza si matza...dragelor ar trebui sefii vostrii sa va dea 2 salarii pe luna pentru a va aprecia adevarata valoare. ei habar n-au ce eforturi uriase faceti voi. poate ca ar trebui sa va mai dati lovite din cand in cand, macar pentru a vi se face simtita lipsa. eu in fiecare an m-am ocupat de organizarea petrecerilor de sf de an si pentru ca e f stresant, anul acest am intrat in prenatal inainte de 1 dec. am constatat cu stupoare ca ma suna colegii si imi spun cat de mult se vaita cele care se ocupa de organizare anul asta si ma intrebau eu cum faceam fata ca pe mine nu m-au auzit niciodata plangandu-ma...v-am povestit asta ca sa puteti trage o concluzie...
astazi am hotarat sa mergem sa cumparam si bradul si poate maine seara reusesc sa-l aranjez.
aproape am terminat cu bagajul de spital. mai am sa le calc si sa le pun in geanta si cred ca mai sunt ceteva nimicuri de cumparat.
haine pt bebe m-am hotarat sa cumpar dupa 1 ianuarie ca acum e nebunie prin magazine.
la patut nu ne-am decis inca...doamne nu-mi vine sa cred cat de nehotarati suntem. asa cum zicea si matza. ne tot uitam si atat.
duminica frumoasa si relaxanta va urez.
33+
anahadasa spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, ALICE!!! Iti doresc o nastere usoara, refacere rapida, un copilas sanatos si cuminte si sa te bucuri de toata fericirea care poate exista intr-un camin adevarat!
Anca, multumesc pt incurajari!
Ica, esti draguta! Sa ai mult spor la finalizarea curateniei si la pregatirea casei pt sarbatori!
Sa aveti o duminica superba!
Ana, mami de doi strengari si 35+ cu
https://picasaweb.google.com/home
alina_anto spune:
LA MULTI ANI ALICE!!!
TOT CE ITI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA!
Ileana, da, urata treaba cu pipi.. Dar stai sa vezi cum e cand o sa fii cu bebe in parc..la fel. Ca nu il poti lasa in carucior si tu sa intri in wc ecologic..Eu aveam mereu grija sa nu beau lichide multe inainte de a merge in parc, de frica asta..cu pipi
Bianca Pai daca faci acum tratamentul pt streptococ nu iti trece? Nu repeti analiza dupa?
E asa frumos afara!! Mergem sa ne imbracam (eu si Sara) sa ne plimbam putin cu sora mea prin parc.
Va pup! Sa aveti o duminica frumoasa!
Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Alice, sanatate, nastere usoara, bebe sanatos si multa, multa fericire alaturi de cei dragi!
Aici ninge, spre marea incantare a fiica-mii care deja ma intreaba cand facem om de zapada. Trebuie insa sa mai ninga mult ca sa putem face oameni de zapada si sa scoatem sania.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
sara_ spune:
Alice sa fiti sanatosi si tu si bebe, sa nasti usor, iar copiii si sotul sa-ti aduca numai bucurii
Anca, ce harnicuta ai fost! Si eu am terminat curatenia generala, sapt viitoare mergem sa cumparam bradut.
cu baietel mare si 36+ cu zburdalnica
AMR 2 SAPT
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng
gianina1983 spune:
Buna dimineata .
LA MULTI ANI!!!ALICE
Pt fetele care nu is dumerite cum sta treaba cu streptococul incerc sa raspund eu sper sa nu se supere bianca:uratu asta e localizat in col,pe noi mamicile nu ne afecteaza cu nimic,il putem avea de ani de zile sau poate aparea si disparea pur si simplu,,dar depistat in timpul sarcinii doctorii de afara nu sar cu antibiotic asa cum o fac cei din ro ci prefera sa ne puna antibioticul in timpul travaliului,,dupa ce nasc daca trec 4ore de travaliu cu antibiotic atunci e ferit puiut de orice risc daca nu imediat dupa nastere i se fac analize la pui si atunci daca e cazul i sa administreaza tratament(mie cel putin asa mi sa explicat).Sper ca ati reusit sa intelegeti oarecum idee(streptococus agalictia cam asta e denumirea lui daca vrea careva sa citeasca ceva despre acest urat,,,la inceput cand mi lau descoperit mam speriat si eu nitel dar acum is de un calm iesit din comun).POOOP pe burticute si aveti grija de voi nu va mai stresati pt chestii minore
+35 de FETITA
iaura21 spune:
la multi ani alice sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos,sa va bucurati de copiii vostri...ce fain sa ai bebele nascut in aceeasi luna cu tine,a mea e cu tac-su in luna(sper),e bine si asa...
sara ,marti merg la eco si control ,ne hotaram atunci ce si cum...
minunea mea 37+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
ellenii spune:
La multi ani Alice!!! Sa ai un bebe sanatos si sa te refaci repede! Petrecere frumoasa!
Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari! Imi e destul de greu sa fiu tare dupa socul vestii. Toata sarcina m-am simtit bine, nu am avut de ce sa ma plang si dintr-odata POC!!! Vine bomba in capulmeu. Si eu eram zen ca nu cumparasem nimic! Sa va zic cum sunt acum???
lady, eu am vrut sa te incurajez, nu sa te fac sa iti fie rusine de tine. Nu ai de ce. Asa sunt gravidele, mai sensibiloase si de multe ori socotelile pe care le facem nu se potrivesc cu realitatea. A se vedea cazul meu. Eu cand ti-am scris ma incurajam indirect si pe mine, ca imi este foarte greu sa fiu chill. Pana la urma voi supravietui eu.
Tonirro, din pacate nu sunt din Bucuresti. Iar hematolog nu avem aici sau nu stiu eu sa fie. Tensiunea mea e mica, nu am proteine in urina, de umflat m-am umflat sapt trecuta 3 kg in 2 zile (am mancat sarat, ca berbeaca, si am beut muulta apa de sete). Pana la 32 s luasem 12 kg si astea 3 in doua zile fac 15 dintr-o lovitura. noroc ca am scapat de unul. Lichidul e sub limita medie, dar peste limita inferioara. E posibil sa fi fost fluxul ridicat din cauza agitatiei? ca eram tare suparato-nervoasa la echo. Oricum pana vineri mai am de asteptat, ca atunci voi repeta echo. Sper sa fie bine si sa stea demoisela la caldurica, ca nu i-am cumparat niciun cadou de Mos Craciun, si nici eu nu vreau unul asa hodoronc-tronc.
31+