Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Va invit la un tassimo!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza burtici
BEATRIX ma bucur pt bebe SVEN sa se faca mare si sanatos
fetelor voua vi se umfla mainile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

La multi ani Sara si Alice!!! Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
Am intrat si noi in saptamana 30, deci am inceput numaratoarea inversa.
Nu avem vesti despre bebe, dar ne luptam sa le obtinem curand.
Pupici pt mamici mai sifonate, dar si pt cele vesele. La mine nicio zi nu e ca precedenta; azi sunt happy, maine ..Asta e! Seamana cu o reintoarcere la trim I!
Sa auzim numai de vesti bune.
Eleni
Lady
Beatrix felicitari pt minunea Sven! Sa creasca mare, mare si puternic!
Anda sa sti ca pt cateva zile durerea era constanta; acum insa apare ca "fulgerul"
Dana ma bucur ca iti trece timpul usor si repede in spital. Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie la fel in continuare si sa ne bucuri pe toate cu prima perche de gemenasi bulgarasi, la timp..

29+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

neata la ora 11

Am intrat si noi sa aruncam un ochi nu avem nimic de comentat doar ca am schimbat saptamana si asteptam cu nerabdare ziua de joi sa vedem ce zice doctorila cam cand iesim la lumina.

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

noi tot cam asa suntem ...cu Rares tusitor pana la voma si se ineaca noaptea in somn ...a ratat petrecerea de sambata dar azi il duc la serbare la gradi ca are rol important: e Anul Nou!

altesa 37 saptamani

ica

ALice si Sara va urez multa sanatate si multa multa dragoste in viata voastra dar cel mai important: bbei sanatosi si papaciosi...multi pupici!

elenii iti tin pumnii sa fie totul bine!

beatrix super vesti, superrrrr!

va pup cu drag,

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 29+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Wow beatrix, super!! Pai in ritmul asta cred ca il iei mai repede acasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Beatrix, felicitari pt evolutia lui Sven, bv!
Pt mamicile ingrijorate, va postez un mesaj de la o burtica de la odiseea de gravidutze cu trombofilie. Sa vedeti ca se poate:
Buna tuturor.

"Ma scuzati daca nu am sa scriu corect, dar sunt in spital si fol un smart modul.
Sambata 17 dec ora 18:20 mi s a rupt apa. Am plecat laspital, injectasem antic la 8:30 dimineata. Au hotrat ceza,iar la 20:35 imi faceau rahia. La 20:40 a venit pe lume mica si frumoasa mea Eva Ioana Cristina, avand 2980 gr si 49 cm. E considerata prematur pt ca s a nascut la 35 de sapt si 6 zile si o tin sub supraveghere. Respira singura, acum pielicica ei a devenit roz, mananca ce ii dau ei pt caeu nu am lapte deocamdata, dr spune ca e pe dr cel bun. Le a fost teama de acomodarea cu mediul extern. E asa frumoasa, nu ma sqtur s o privesc. Pe mine madoare operatia, merg greu, dar nu conteaza. Daca maipot, maiscriu. Vacitesc insa.
Va pup"

Suna bine, nu?
Capul sus!

in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Beatrix, felicitari pentru micutul luptator! Tinem pumnii in continuare!
Ne-am intors si noi de la morfofetala, cam putin a durat de data asta, mi s-a parut ca m-a expediat cam repede.Suntem cu toate in regula, singura problema este ca a reusit sa-si infasoare cordonul de 2 ori in jurul gatului. Asa ca ... acum stau si eu cu inima stransa, cu toate ca mi-a spus ca nu i se poate intimpla nimic rau in burtica, singura problema ar fi fost la nastere.
Ma duc sa ma bag la somnic ca am dormit doar vreo 4 ore azi noapte.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelooor...
- la multi ani Sara si Alice..cu intarziere....va doresc multa sanatate, sa aveti sarcini usoare in continuare va
- io de vineri sunt racita...de fapt acu sunt mai bine..decat ca mai tusesc si ma termina treaba asta...sambata a fost cel mai nasol, dar cu frectie m-a mai pus pe picioare sotu...iar ieri m-a scos soarele din casa ca nu mai rezistam, m-am imbracat bine si am iesit la cumparaturi...am luat primele hainute pt bebelusha.sunt asha frumoase..sper sa fi nimerit catusi de putin marimeaam luat de 54 cm in sus...pampersi ... servetele umede...si cam atat deocamdata..saptamana asta tre sa mai cumpar pt mine....si azi sa dau comanda de cosmetice pt bebe....am zis ca iau de pe site-ul la copii.ro...o sa iau de la sanosan cele mai multe...
- sper sa reusim azi sa facem si nou bradu...podoabele sunt scoase, numai k asteapta
- beatrix..ma bucur ca Sven e mai bine
- danezza..ce veste buna...
- nu mai stiu ce sa scriu....sunt somnoroasa si arsurile astea nu ma mai lasa deloc..am inceput sa iau Maloox....
- sa aveti o saptamana usoara fetelor
-va pup pe toate...
- my lady ce burticutza aaaaaiii
- lexi..esti o mamicutza foarte frumoasa cu o burticutza de asemenea

35+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

neatza burtici
BEATRIX ma bucur pt bebe SVEN sa se faca mare si sanatos
fetelor voua vi se umfla mainile ?

Buna tuturor!
Ligia, eu am avut mainile, fata si picioarele umflate ingrozitor! Dar de cand am redus aproape total sarea (nu mai pun deloc in mancare, doar cat e in paine sau in alta alimente) si beau aproape 3 l de apa pe zi, arat destul de bine.

Ana, mami de doi strengari si 35+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput